Rebane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rebane
KeymasterKui inimesel on soodus suurem kui -10%, siis 100€ kampaania ei kehti. Arutada ja kinnitada otsus.
Rebane
KeymasterRebane
KeymasterKui sul on kange isu sellist tänamatut tööd teha, siis muidugi – ikka saab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kirjuta mulle mail ja ma proovin sulle mingid õigused ja juhised anda.Rebane
KeymasterHetkel olen ma snickers…mmmmmm..nämmmm
Rebane
Keymasteröööö
ööööööööö
ega ma rohkem ei oskagi midagi öelda. vist.
Rebane
KeymasterNetipoes – probleemid lahendada – vaadata üle juba Liisi ja Janika vanad mailid
Hetkel üleval olev bannerisüsteem maha – jäävad vaid meie enda bannerid
Robocop’i välisuks – puhtaks ja uuesti värvida – plafoon või PVC ( tellitud)
Robocopi poolt antavate toetuste kohta teha aruanne vms. Võibolla teha drive.google.com’i exceli tabel, kus märkida KÕIK toetused, siis on ka asjal üarem ülevaade? ( tehtud)
Pudding – selveri gurmeesse ning stockmann
Sortimendi nõukogu poodides – kuupäevadega kursis olla, et saaksime uuemaid tooteid sisse
5.fitness.ee kleepekad tööle panna – kleepida ning kodukas ( lahendus leitud)
Raamatupidamise mõttes laod korda
Rebane
KeymasterMiks Eestis sihukesi asju ei tehta?!
detsember 21, 2012 at 5:24 e.l. in reply to: Maailma lõpp peaks käes olema, aga elame veel:-D #332861Rebane
Keymastermis tsooni järgi?
Rebane
KeymasterEi postita tihti paroodiaid aga no instagram ja nickleback.. lihtsalt ei saa
Rebane
Keymaster* Kaubaladu – sinna kolimine
* Nädala uudised – tuua välja, et Robocop on laupäeviti lahti
* Robocop – panna üles LED banner, võimalik et panna üles ka Spartasse
* Sparta lambid – elektrik (Kaspar)
* Sparta telekasse uus video
* Ain & Ivo – kord kvartalis ka koosolekule
* Pudding – poodi müüki (Selver jne) ning peale kleepekas (koos rotseptidega?)
* 5.fitness.ee – kampaania ja kleepsud
* Uudiskiri – mitte klubiliikmetele kaaluda, kas panna sisse võimalus saada -5% kood?
* Spartasse viia Office
* Pudding – kas teha ka telereklaam?
Rebane
KeymasterIkka maili teel. Pane oma praegune kasutajanimi ja uus kasutajanimi ja muudan esimesel võimalusel ära.
Rebane
KeymasterNäe..NABBA naiste vabakava… MISS PHYSIQUE
Rebane
KeymasterMa olen vist sulle 2 maili saatnud küsimusega, et milline on kasutajanimi kuhu ülekanne teha? Kuna ma tagasisidet ei saanud, ei julgenud ma ka ehku peale kellelgi asju kandma hakata, nii et viska vahel pilk peale ka oma mailiboksile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rebane
Keymasteröööööööööööööööööööööööööööö
Piimasokolaadi süües võid tõenäoliselt mingist dieedist und näha. Ikka hea ja mõru peab olema. Tule ikka fitshopist läbi ja võta mõned kakaonibsid või kakaovõi ja siis proovi uuesti kaalu langetada. Selle magus karlfatseri võid mulle tuua, sealt saab ainult häid tühje kaloreid.
Rebane
KeymasterKaloraaz oleks nõrgalt 200ga umbes miinuses. Kaalukaotus ei tohiks olla suurem kui 100 g päevas, 0.5 kilo nädalas. Midagi sinnakanti peaks nagu olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu ela edasi samamoodi nagu siiamaani.
-
AutorPostitused