Realxone
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Realxone
MemberKell 4 saalis, biits ja käsivars. Lõpus aeroobset ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Realxone
MemberTubli poiss! Vaikselt aga kindlalt edasi! Õhtusesse bodypumpi olete kõik oodatud kl 20:15!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa anna ikka natukene ette teada, kuna sa bodypumpi teed..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma oleksin ka väga tahtnud tulla, aga tegin päeval oma punnitamised saalis juba ära..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Realxone
MemberTäna oli korralik seljatrenn. Lõpus uus rekord: trapets kangiga 6x 210kg, väga hull
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> emotsioonid laesRealxone
MemberÕnnelik mees, mina kodu täitsa voodihaige :S…mingi hirmus viirus kallal, isegi kohvitassi ei jõua käes hoida, sihuke nõrkus…kolmandat päeva ja palavik :S
Enne magamaminekut kaks korralikku küüslauguleiba ja 3 pitsi viina, küll hommikul parem on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eile tegin siis trennis väga kergelt õlga. Alles pärast kolmandat harjutust hakkas õlg jälle tunda andma, nii et tasapisi võib seda teha, väga kergete raskustega. Lisaks tegin drop-seti jalasirutusi masinal, kus tegin: 10x 70kg+60kg+50kg+40kg+30kg (järjest, ilma pausideta). Kurat naljakas oli küll lõpus 10x 30kg teha, jalad värisemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga tõmbas korralikult jala täis. Kindlasti ka hea vaheldus, kuna lihas pole harjunud sellise teistmoodi koormusega. Täna ongi jalad valusad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lõppu väntasin ratast nagu ikka, et ma nii paks ei oleks. Kusjuures kuivust on viimastel nädalatel juba tulnud! Tahaks poseerima tulla ja võrrelda jõuluaegsete piltidega.Homme teen selga
MemberNii igav on kodus kuidagi. Täna pidi küll vaba päev olema, ent lähen nokitsen midagi ikka natukene jõusaalis. Umbes kell 4
Realxone
MemberMina Teie hantlivargast vöösõpra ei näinud…aga ega ta see kutt pole, kes MMA liigutusi teeb seeriate vahel?…
Ei olnud minu meelest. Üks punase maikaga tüüp oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lihtsalt, vahel võiks mõelda, et teised tahavad ka äkki rihmasid kasutada. Kui nii väga neid kasutada on vaja, võib need endale ju osta. Ise kasutan tõepoolest mõnel üksikul harjutusel, kus lihtsalt ei jõua kinni hoida. Hetkel meenubki ainult hantlitõmbed vastu kõhtu ja trapets. Ehk oleks selles listis ka jõutõmme, ent seda hetkel ei ole teinud.Kes aga usinasti kasvada tahab, sellele oleks mul pakkuda aeglaselt imenduvat valku. Ühe kilo olen juba ära müünud. Lisainfo: http://stronger.ee/eng/products/proteiinid/mass-triple-night-protein/ Öövalk, vanilli maitsega. Hinda küsiksin 15 euri kilo kohta. Enne magamaminekut oleks väga hea võtta. Peale trenni soovitaksin ikkagi kiiresti imenduvat valku. Kontakt: tanelkolga93@gmail.com või võta ühendust facebooki kaudu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna umbes 4-5 aeg trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kavas on täna biits ja lõppu teen veel natukene jala tagaosa. Käsivart väsitan ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Realxone
MemberSaalielust ka natukene :
Paisab , et uue-aasta lubadused on tõesti inimestele uue trennihimu sisse puhunud ja no terve saal ikka igast uut rahvast täis , ei tea kauaks ?
Ja veel….. Kes kurat ei oska lugeda saunaukse peal , et kasutada ei TOHI külma vett leili viskamiseks ? Jälle saun katki … kuradi t***l munad maha võtta või midagi.
Saal on uusi täis…. mis annab ebameeldivalt tunda. Täna otsustas üks mehehakatis kõik 4 tõsterihma endale võtta ja lasi seal vähemalt tund aega ringi. Võib-olla on siiani seal saalis, rõõmsalt rihmad pihus..
MemberTäna kavas SELG, õhtul kell 6 olen saalis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sain endale auto ära ostetud lõpuks..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 2005 Subaru Legacy, väga rahul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oma auto on ikka oma auto
MemberJalatrenn läks iseenesest eile väga hästi, kuid kahjuks põlv andis ikka korralikult tunda.
Alustuseks tegin ühe jalaga sirutusi masinal, juba siis andis õrnalt tunda, ent jätkasin. Seejärel tegin kahe jalaga sirutusi, väljaasteid Smithi puuril, siis jalapressi. Jalapressi tegin päris korralike raskustega ja pärast seda harjutust andis põlv juba korralikult tunda. Seejärel tegin kolm superseeriat: jala tagaosa kõverdused masinal + kükk hantliga. Kükk hantliga oli puhas piin ja sellega oli trenn ka lõppenud. Hea trenn oli, kahju ainult, et täna on põlv jälle valus. Peab ikka arsti juures ära käima.. puhkust sai tegelikult põlv ju kaua – vähemalt kuu aega ei teinud jalale mitte midagi. Alles nädal tagasi hakkasin kõndima ja jooksma, ei andnud tunda. Koormuse all teeb jälle põrguvalu.
Hea on see, et tuharad on mõnusalt valusad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Pole mõnda aega juba seda tunnet tundnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna on puhkepäev, homme seljatrenn.
Ahjaa, tahaksin mainida, et haigelt palju rahvast on jõusaalis. Läksin eile pool 7 saali: riideruumis oli paar inimest ja tundus selline tavaline pühapäevane õhtu. Jõusaali jõudes ei suutnud ära imestada – hea, et üldse sisse mahtusin jõusaali uksest. Palju rahvast ootas järgmisesse rühmatreeningusse ning jõusaalis oli muidu ka äärmiselt palju inimesi. Kõik aeroobsed masinad täis ja liikuda praktiliselt ei saanudki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Eks iga aasta alguses selline jama on, minu õnneks paljud loobuvad ja saab jõusaalis rahulikumalt käia
MemberKuna järgmine bodypump on ja kas saaks ka tulla?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Realxone
MemberAga ole vunts ja pane ülesse, mis võistlused on:) Athletic Fitness, kulturism, klassikaline kulturism, men’s physique, bikini?
Lähme bikiinisse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberEile oli maruhea trenn, lõpus kõndimist ja jooksmist ka veel. Täna 5-6 ajal umbes olen saalis, jalatrenn
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Realxone
MemberPuder söödud, natukene seedimist ja poole kaheks trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Täna kavas siis triits + aeroobne.Põlvevigastus on ka järele andnud, mis tähendab seda, et homme teen ka kergema jalatrenni
MemberTäna vaba päev. Eile oli päris karm CXWORX ja peale seda biitsatrenni. CXWORX võiks päris mugav asi olla, kui ma oleksin 10kg kergem. Täna annab kõht päris korralikult tunda, üllatuseks isegi jalad. Soovitan. Tulen kindlasti veel kui saab
MemberAga siis oled ka ja hakkad süvalihastele tuld andma! Keegi veel tuleb? Tund kestab umbes 30 minutit!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aleksei oli eelmine kord väga vaimustuses ja lubas ka homme kohale tulla!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused