Realxone
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Realxone
MemberSuper jalatrenn oli täna!
5×5 kükk: 5x 90kg, 5x 100kg, 5x 110kg, 5x 120kg, 5x 130kg
Realxone
MemberTäna oli 2 erinevat jalaharjutust. Igaks juhuks hoiatan, et homme-ülehomme võib jalg kergelt valus olla! Mis ei tapa- teeb tugevamaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul oli eelmine kord 4 päeva jalad valusad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Realxone
MemberOlin kohal ja tõesti võttis väga-väga läbi! Peale bodypumpi ei jõudnud rääkidagi – roomasin sauna, istusin seal, nautisin oma valgukoksi. Eks järgnevatel päevadel näha ole, kui valusad lihased seekord on. Igastahes väga väga hea trenn oli. Hoopis midagi muud, kui jõusaalis raskuste tõstmine.
Realxone
MemberKOHAL!
Realxone
MemberKas paarinõustamist saab kh ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selleks peate kriisiabisse helistama

Täpselt nii, kriisiabi. Lauri, Tartus on Sulle kaks ideaalset kohta: Riia 179a (Tel: 730 3069) ja Tiigi 55 (Tel: 736 1641). Helista julgelt, karta pole vaja!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna oli küki poolest kergem jalatrenn, kuna bodypumpist jalad endiselt kanged. Lõpus läksin kükis ikkagi 5x 125kg-ni, mis on minu jaoks suhteliselt hea.
Realxone
MemberMa suutsin ikka bodypumpi pildi ära rikkuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Aga jalad polegi väga sissepoole enam, see positiivne.
Realxone
MemberPääsesin ka lõpuks arvuti taha. Võib tõdeda, et sellist bodypumpi pole ennem teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mõnel võttis ikka pisara silma
. Ja kõige parem osa oli saun, kus läks korraga sisse 10 matsi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liidame 7 juurde, saame tänase sauna sausage-party

Realxone
MemberSuper bodypump oli täna!
Aga nüüd ma lähen küll magama, sest ma olen surmani väsinud.
Realxone
MemberTänane raskem rinnatrenn tehtud ja enesetunne väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu hetke kõige lemmikum trennilugu:
Realxone
MemberRealxone
Member..kellel jalaprobleemid, kellel silmaprobleemid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Realxone
MemberJalg endiselt natukene sissepoole, ent selg vähemalt sirge. Trapetsit vaja kõvasti harjutada.
Aa, kas kolmapäeval on ka mingi trennilaadne asi, Imre? Ja kui on, siis mis kell? Sõber tahab ühineda meie kuulsa grupiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !!Realxone
MemberSee oli pisikene osa bodypumpist! Ükskord teen teile terve bodypumpi otsast lõpuni ja siis tahaks näha, kas keegi jõuab veel jõusaali ka minna pärast seda trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>80/80-st ???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahaks pühapäevaseid pilte näha juba

Realxone
MemberVäga hea bodypump oli täna – päris ära ei tapnud, jättis natukene eluvaimu ka sisse. Sain ilusti oma kergema jalatrenni ka ära teha.
Aga Aleksei on järjest enam ennustama hakanud ka Eestis. Venemaal teavad teda vist juba kõik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Realxone
MemberPühapäeval olen kohal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! -
AutorPostitused