Realxone
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Realxone
MemberRealxone
MemberRealxone
MemberPole olemas sügavkükki, vaid selle nimi ongi KÜKK.
Miks kangiga kükid poolikuks jätsid? Kasulikum on põhja välja minna, haaratakse töösse rohkem lihaskiude.
Paralleeli maapinnaga kükid on minu jaoks täiesti piisavad. Selle pärast tegingi peale tavalist kükki Hack-kükki, kus tegin täiesti sügavad kükid (kandadeni siis).
Realxone
MemberTubli töö!
Muide, praegu on Planet-Sport saalis korraga sellised kulturismikuulsused nagu Aleksei, Tanel ja Steven! Ma alguses mõtlesin, et siga tapetakse, aga Tanel tegi jalga!
Tõsi jutt. Kurat üks ülimalt raske trenn oli täna, üle kahe tunni. Tavaliselt üritan ikka 1,5h-ga hakkama saada. Igastahes 5×5 kükis viimane seeria jälle 5x 130kg. Kui eelmine kord läksid põlved natukene sissepoole, siis seekord oli olukord palju stabiilsem, kindlam. Samuti tegin ka Hack-kükki masinal – no see on ikka üks hull harjutus. Viimane seeria +50kg-ga on suht surm, kui ikka teha selle masina peal täiesti sügavkükk (pepu kandadeni siis). Siis tegin veel jala esi- ja tagaosa. Jala tagaosa oli nii väsinud, et puhkepausi ajal tegin isegi 3 seeriat biitsepsile, sest jalad olid päris süldid ikka. Kaks harjutust (6 seeriat) säärele ning kaks harjutust kõhule ka veel – super trenn oli.
Atleet Aleksei Värä jäädvustas minust ka video, kui kükin 5x 120kg. Kuna sõpru julgestamaks rohkem jõusaalis polnud, siis ei hakanud 5x 130kg küki videot veel tegema. Ehk järgmine kord!
Realxone
MemberKohe saali paugutama – jalatrenn! Hullult hea trenni meeleolu on praegu, no tuleb üks võimas trenn!!
Realxone
MemberHomme kahjuks tundi ei jõua, ent ehk kell viis olen saalis. Karm jalatrenn ootab!
Realxone
MemberKeegi täna jõukas ka paukutab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise lähen kella üheks saali.Täna teen kergemalt aeroobset ja kõhtu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mingi 13.45 ühinen.Realxone
MemberMa paugutasin ka kella kolme ja viie vahel. Väga kena
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Realxone
MemberHomme 7:15 platsis ja 15:00 ka. Reede tuleb korralikult vastu võtta
Realxone
MemberKohal, koos uusüllataja Marioga
Realxone
MemberVäga kõva muutus, kui pika ajaperioodi vahemikus need 3 pilti võetud?
Esimene pilt on tehtud 15.jaan 2007, teine pilt 19.nov 2009, kolmas 1.nov 2011 – facebookist sain selle õige info
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hull mees igastahes! SUPER!RAUNO RAUD! PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS!!!
Realxone
MemberKas tätoveeringul mingi sügavam tähendus ka on? Käisid USA-s vist sellel ajal.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks ta vihane Tanel on? Heal juhul tihane Tanel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tihke Tanel
MemberKuuldavasti käid sa seal hommikuti rohkem magamas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vale jutt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igastahes tegin täna hommikul õlga. Tõin õla eraldi päevale, tehes 5 harjutust. No ülimalt hea tunde andis kogu päevaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !
MemberAga mina ei suuda eriti jõusaalis nii vara rassida. Selles suhtes, et midagi teeksin, aga 100%-st on asi kaugel! Bodypumpi võib teha küll!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma suudan.
MemberIse lähen hommikul, umbes kella kaheksaks. Õlatrenn!
-
AutorPostitused