Realxone
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Realxone
MemberKuna 200kg surud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See oleks küll võimas video
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Mis kehakaal teeb? Kas eesmärgid on saada massi juurde või hoida kehakaalu?
Su päevik äärmiselt põnev, tänu just sinu USA reisile: et sa viitsisid kirjutada siia iga päev oma tegemistest, lisada videoid ja palju pilte. Nädala aja 100 000 vaatamist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ulme! Nagu terve Tartu oleks vaadanud seda blogi. Hea töö, ootame varsti siis jõusaalist ka videoid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Realxone
MemberEks ma tulen ka, kui midagi juhuslikult ette ei tule. Hirmsasti tahetakse näha, no siis peab näitama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Realxone
MemberKuulsin, et sa olevat ka Imre kuradile saatnud.
No seda ma küll ei usu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Imre on meile kõigile suureks eeskujuks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Realxone
MemberJalad nii harki
MemberMeie grupp ootab Sind juba Eestisse!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Realxone
MemberVeerandkükk pole ka lahendus! Tahad suuri jalgu – korralik tehnika, vähemalt paraleeli ikka. Kes tahab teeb ka täiskükke, võtabki paremini lihase läbi, amplituut ju suurem…
Eks kui vid üles paned siis näeme:) No offence, puudulik tehnika kükis lihtsalt ei aita väga jalgade kasvule kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valik on sinu!
Tõsi. Ise teen paraleelkükke, ehk siis minu jaoks täiesti tavalisi kükke. Mingeid veerandeid pole eriti mõtet teha, ise ei saa feelingut ka kätte, kui tean, et pooliku tehnikaga tehtud. Aga ma ei tea, siin kõik nii hullult lammutavad. Pärmipoisid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mul oli 10x 190kg jalapressil ka raske teha, aga noh..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ju siis ma olengi nõrk ja väeti.
🙄 
Realxone
MemberOlen ennast jälle täielikult ületanud, kükk 140kg x5
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Videoid ka.
Pärmi peal kasvad v?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul on jalg poole suurem kui sul ja kükin 140kg x2
MemberMõnus blogi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Iga päev vaatan ja loen, mida sa jälle korda oled saatnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keep going.
Realxone
MemberKüünarnukk teeb liiga. 22. mai alles arsti juurde. Loodetavasti midagi hullu pole.
Aga nüüd lähen jõusaali, seljatrenn.
Lauri videot ootaks ka jah. Kui ise ka mingi vormi tagasi teen mõne ajaga ja vigastused läinud, siis teeksin kah mõned videod
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.mai 6, 2012 at 6:06 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #113894Realxone
MemberPalju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2012 at 5:33 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #115374Realxone
MemberVägev vorm, Ott!
Palju edu Eesti koondisele ning palju õnne Mikule!!
Realxone
MemberEile sai korralikult jalgpalli mängitud. Mängisime 5 vs 5 ja täiesti põnev mäng oli
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kahjuks jalg liikus putsa sees kuidagi ja talla alt on nahk katki ja teeb meeletut valu. Aeroobset väga teha ei kannata, kuna suht lonkama pean, aga õnneks jõusaalis saab käia. Homme platsis ja kavas Selg + triits. Mott on jälle nii laes et ise ka ei usu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga hea.Realxone
MemberTäna oli korralik jalatrenn
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Keha taastub juba väga hästi ning varsti saab viimase käigu sisse lükata!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Realxone
MemberImre, tee mõni vormipilt vabas looduses
Realxone
MemberKäsi paraneb jõudsalt! Jõunumbrid on hetkel küll alla igasugust arvestust, aga ega ei imesta ka: kuu aega ei saanud ülakeha üldse treenida. Lohutan end sellega, et jalad on elu parimas vormis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Õlatrenn ootab pühapäeval ees, natukene jalga ka.
AutorPostitused