Realxone
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Realxone
MemberEks ma vaatan töö ajal ka korra siia teemasse, äkki Imre infot jaganud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igastahes umbes kell 5 olen jõusaalis ka ja rind+biits kavas.Hoidkem kõva.
Realxone
MemberKas oleks võimlik öelda äkki, et mis kell meil homme see tund siis on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kell 5 on vist hilja? Mulle sobiks siis igastahes.Realxone
MemberJärgmise tunni teeme kolmapäeval! Mis kell teile sobiks? Andke palun teada oma mõtetest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul töö, nii et mingi 5-6 alles..
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Realxone
MemberKell üks olen saalis Alekseiga lammutamas!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Realxone
MemberKahju, et teie seal pätte taga ei ajanud- oleksite ka kuulsaks saanud. Vaatasin selle sündmuse kohta videot ja üks turvamees jooksis nagu kana- kohe meenuski Aleksei
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kana Aleksei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme rind + biitseps. Tulge ka! Päeval umbes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Realxone
MemberKuhu meie staarid Lauri ja Kristo kadunud on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Räägitakse, et Aleksei Värä võib näha alates homsest avaturul kurki-tomatit müümas!
Paul läheb ka Soome ära, kellega ma siis trenni teen?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Realxone
MemberTäpselt nii.!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Realxone
MemberKell 2 rind + biits.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi trennis ka käib?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Realxone
MemberJalatrenn kell neli
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Joinige!Realxone
MemberKuidas jalatrenn läks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hästi!
Homme nüüd puhkepäev (tööl..) ja ülehomme jälle jõusaali.
Realxone
MemberTäna kell 11 jalatrenn. Keegi ühineb?
MemberImre sa ka ikka kõvasti jämedamaks läinud. Eriti biceps. Ilus nokamüts ja tore galerii.
MemberSamuti täna kell 14.00 kohal. Saate autogramme küsida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Õlatrenn.Realxone
MemberMina tuleks kui tund toimub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 26, 2012 at 7:37 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #97774Realxone
MemberVäga vinge video!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegi hommiku kohe rõõmsaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused