realreal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
realreal
MemberParem õlg on vigastatud juba 2 kuud. Vigastasin selle kehalise tunnis kitsehüpet tehes, toetasin valesti kitsele ja õlast käisid kraksud läbi + hakkas kohe valutama. Esimene nädal ei saanud miskit teha – valu oli liiga tugev. Käisin arsti juures ja röntgenis. Röntgen ei näidanud midagi, arst soovitas anda rahu ja määrida vastavaid salve mida ma ka määrisin.
Tegelen jõusaaliga ja ujumisega. Enamus lihaseid saab treenida, ainult rinda ja õlga tehes annab parem õlg tunda. Alguses oli tühja kangiga valus suruda, nädal tagasi andis 40kg paar korda suruda ja tuli valu sisse. (ma ainult proovisin, mis olukorras mu õlg oli. Rinda ja õlga ma hetkel ei treeni). Ujudes algul on valu sees, kuid peale 20min on valu väiksem.
Sooviks nõu saada, kellegil kogemusi? õlg liigesest välja ei lähe, ainult valus on teatud liigutust tehes.
Teatavasti liigese probleemid ei möödu nädalaga. Ehk on võimalik natuke vigastuse möödumist kiirendada. Olen foorumit lugenud, mõned käinud ortopeedi juures ja on ka kasuks tulnud. Kui ma isegi läheks 2 kuud hiljem, kas oleks veel sellest kasu?
realreal
MemberKõik ei tarbi kreatiini selliste megadoosidena, nagu sina tarbisid. Selle pärast see sul nii kiiresti kulubki. Teatud allikad soovitavad võtta 5g treeningpäevadel ja muudel päevadel ei võta üldse. Pidi sama efekt olema.Ma tahtsingi teada mismoodi nüüd tasakaalustatult edasi tarbida kuna eelnevalt tarbisin liiga palju.
Õige tarvitamine (nagu pakendil)
5 päeva = 100g
2 nädal 70g
3 nädal 70g
4 nädal 70g
5 nädal 70g
2-3 nädalat pausi
Ma sõin:
1 nädal 80g
2 nädal 80g
3 nädal 90g
Ja kokkuvõttes tuleb sama kogus välja kui oleksin õigesti tarvitanud.
realreal
MemberKui ma hakkan nüüd 2 x 5g tarbima päevas, kas esimene kord on hommikul ja teine peale trenni sheigiga ?
Jõudu on küll muidu tulnud, samas kreatiin päris kallis aine. Hera80 kulub kõvasti aeglasemini ikka
realreal
MemberPmst tuleks hetkel 2x5g edasi tarbida kuni saab 6 nädalat täis ? Siis tekitan 2-4 nädalase pausi? (tulebki umbes see aeg kui ma parasjagu välismaal olen). Muidugi tuleb osta uus purk niipea kuna hetkel otsakorral.
realreal
MemberAga mismoodi ma siis edasi tarbin, kui hetkel on liigtarvitatud ?
Muidu enne trenni olen tarbinud ainult viimasel nädalal 2 korda.
AutorPostitused