realreal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
realreal
MemberAlgul piisab ka nendest, kui teha õige koormusega.
kükk
jalapress
väljaasted
Muidugi reie tagaosa võiksid masinal lisaks teha
realreal
MemberSöö hommikuti müsli asemel putru. Ainult 1 muna korraga ? Tee julgelt 3-4 munast omlett. Kuivatatud liha annab sulle piisavalt valke, kuid kõhtu nendest täis ei saa. Shaket tarbi ainult pärast trenni, muudel aegadel kohupiim/kodujuust. Kartuli asemel söö tatart/pruuni riisi/makaraone, mis sa tärklist ikka lahmid
realreal
MemberUurisin natuke massilisajaid. Vaatasin Gain Bolik 6000 ja Fasti Mass2 vahel ei oska midagi otsustada, küsiks parem targematelt ! Toitun korralikult süsikad ja valgud paigas aga oleks pisut massi veel juurde vaja kasvatada, seda siis toidulisandiga. Soovitage! TänanSoovitan sul siiski vahepalaks kohupiima/kodujuustu koos pähklite või puuviljaga. Kõht jääb kauemaks täis ja massi tuleb ka rohkem. Massilisajates paneb sind kreatiin kasvama, ehk sinu lihased lähevad vett täis. Tuleb kiirelt ja läheb kiirelt. Võid siis parem tavalist kreatiini osta ja pärast trenni tarbi ainult shaket – pole mõtet seda vedelat mitu korda päevas juua. Tahke toit seedib kauem ja kaal tuleb kiiremini
realreal
MemberTuli kasuks. Nüüd plaanin kuuga +10kg lihast võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>realreal
Memberhttp://www.vegetarianbodybuilder.com/94.html
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>realreal
MemberValmistuvad kambaga maailmalõpuks
realreal
MemberKõik teised pole Sina, Sina pole nagu kõik teised. Ise ei saa samamoodi hommikul süüa. Mälu ja mälu lihtsalt alla ei lähe, loputa okserefleksi alla surudes millegagi alla sööki.Kas shake läheb alla ?
realreal
MemberEi hakka uut teemat tegema, kuid mul sellinne küsimus. Kas korralik trenn tähendab seda, et lihased valutavad alati järgmisel päeval ? Mul viimasel ajal valutab kergelt rind ja jalad, samas baasharjutustes tuleb jõudu juurde. Kui trenniga alustasin, siis valutasid tunduvalt rohkem. Kükis/surumises/tõmbes viimane seeria lähen alati suutlikuseni ja teistes harjutustes ka. Et kust maalt algab õige pingutus ja ülekoormus ?
realreal
MemberSuva see riietus. Trennis peab trenni tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaevalt gaspi maika mulle jõutõmbe maxile juurde annab 
realreal
MemberEeee….keegi äkki seletaks mis siin pildil toimub, ma ei saa aru
Sillaga surumine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
realreal
MemberNeed lõuatõmbed on sinna vist kuidagi ära eksinud?
realreal
MemberKõige ilusam keha pidi naiste arvates temal olema:
juuni 1, 2011 at 6:17 p.l. in reply to: Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju #304834realreal
MemberSee tähendab siis ikkagi et 5-6x päevas ja lihtsalt väiksemaid koguseid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellised kogused millega ei teki enne järgmist söömist tugevat nälga.
realreal
MemberSiililegi selge, et see on puhas lollus. Õlu annab jah rohkem erinevaid aineid kui vesi, aga ega alkohol seepärast veest parem ole. Kes krt siukse asja peale üldse tuleb? Alkohol viib veel rohkem kehast vett välja, pärast trenni oleks aga just vaja vedelikukaotus korvata. Ega keegi käsigi ainult vett taastumiseks juua, selline võrdlus on mõttetu. Pigem juua siis juba liiter piima või keefiri või kasvõi lihtsalt mahla taastumiseks, saab ka vajalikke toitaineid kuid ilma alkoholi laastava mõjuta.Aga noh: põhjuse leiab muidugi alati. Ma ütleks, et kui tahad juua, siis joo, aga ära mingeid õigustusi oma alkoholismile.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No maailmalõpu teooriaid on ka igasuguseid. Kurat seda teab, millinne neist õige on.
mai 28, 2011 at 3:27 p.l. in reply to: Pikkade kulturistide (1.87+) treeningvõtted ja erinevused lühematega #304221realreal
MemberOlen 190 ja 85kg. Jalad läheksid nagu iseenesest suuremaks, aga käed ei taha üldse kasvada. Kükk on mul kõige nõrgem, aga jalad jätavad siiski kõige parema visuaalse mulje. Surumine ja tõmme on kõige paremad, kuid ülakeha areneb tõesti aeglaselt. Ma nüüd 4 kuud korralikult käinud, mis on muidugi lühike aeg ja kaalu on +10kg tulnud.
AutorPostitused