realreal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
realreal
MemberKui ma olin kõhugripis paar päeva, siis praktiliselt süüa üldse ei saanud (ainult juua sai) ja kaal langes kolinal 4-5 kilo. Kas bcaa + arginiin vedelal kujul oleks olnud päästerõngas ?
“> Veidi kahtlen sellesrealreal
MemberKas soovid massis juurde võtta või vastupidi langetada? Räägi palju sul on kaal 8 kuuga muutunud.
realreal
MemberSinu reie/biitsepsi suhe on 1,69, st 61/36. Ronnie Colemanil on see 1,5, st 92/60. Mida ma tahan öelda, et käed ongi loodud väiksemana ja mõõtude järgi on ju täitsa vinksvonks. Võrreldes jalgadega kasutame neid ju nii vähe – ei me kõnni nende peal ega midagi.Anna aega ja arutust, küll nad cm haaval suurenevad. Aga ära jalgu päris ära unusta, tead isegi kui veider on vaadata trennibosse, kelle biitseps reiest suuremana tundub.

1,5 suhe tundub täiesti normaalne, käed mul võikski kuskil 40cm olla, siis on suhe paigas
“>. Numbrites ei tundugi väga suur erinevus, aga ma olen ise pikemat kasvu, siis visuaalselt hakkab enda silma riivama.//küki ja jõutõmbes hakkavad rasked ja lühikesed seeriad arvatavasti liigestele kui kaua teha.
Teiseks, miks ülakeha 2x nädalas ei tööta eriti pikalt ?
realreal
MemberAga sa proovi vahelduseks küki ja tõmbe maxi arendada. Näiteks 4×2 ja pikad (4-5 min) pausid. Sellega sa jalgu jämedamaks ei pumpa, aga raske harjutus lööb hormoonid ikka möllama ja biits kasvab
Kõlab hästi, proovin järgi. Inimese keha on tõesti veider. Kunagi tegelesin jalgpalliga. Palli ma suutsin väga kaugele lüüa, aga kükkida ei jaksa ja samas jalad mul kribud ei ole. Pikematel inimestel pidi testo tase madalam olema, aga jalad mul samas kasvavad suht kergelt, kuid käed ei arene ? Mis mul siis kokkuvõtes on, kinnituskohad ja geenid veidi paigast ära? Strange world
“>realreal
Member
realreal
MemberKui jõusaalis endast max ei anna, siis pole mõtet lisandeid veel tarbida. Algul tuleb õppida pingutama. Või kuidas see oligi, et algul töö ja siis tuleb armastus
“>realreal
Memberloomsega kasvatad lihast. Pole näinud ega kuulnud, et keegi oleks pähklitega vormi teinud
“>realreal
MemberJamaica pole ju aafrikas, seal ei tohiks lõvisid ega tiigreid olla.
Aga kas seda bataati on Eestist ka saada, pole nagu poe juur- ja puuviljaletis silma hakanud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan jutt käis üldiselt neegritest
realreal
MemberKas tõesti aafriklased on pidanud tiigrite eest ära jooksma? Selline igapäevane nähtus?okei lõvide eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>realreal
MemberEks nad ole harjunud Aafrikas tiigrite eest jooksma jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> geenidesse läinudrealreal
MemberKui sa arvad, et proteiinishake annab sulle rohkem kaalu kui tavatoit, siis oled küll pange pannud
realreal
Memberno üritame…kas on soovitust, mida teha perioodil, kui rattaga ei saa enam sõita…ehk siis sügusel/talvel
jõusaalis rattaga
realreal
MemberPalju sul päevane valgukogus on? Ma ei taha uskuda, et tegemist on ülemõistuse suure numbriga. Tavatoidust on üpris kerge tegelikult kätte saada, aga kui suhtumine on vastav ja eriti ei viitsi süveneda, siis ükski proteiini tünn sind tugevamaks küll ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>realreal
MemberHantlitega tehes tuli mul küünarnukkidesse valu sisse