realreal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
realreal
Member3 kuud saab läbi, siis saab ta seal normaalselt trenni teha. Ootame ja vaatame. Ma ei tea veel kedagi (peale tippsportlaste), kes on seda tahtnud ja kes ei ole tulnud ka jõu poolest tugevamana tagasi ja usu, ma olen neid tuhandeid näinud 12-aastase Kaitseväe staazi jooksul.
Isegi Ronnie Coleman kasvaks seal suuremaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>realreal
MemberNo ma võin sõbra näiteks tuua, kes tegi jõusaalis ainult ülakeha ja paisus poole aastaga nii suureks, et sünnipäeval ei tundnud teda äragi. Hommikuti enne kooli ei söönud ta tavaliselt midagi, hiljem koolis ostis saiakesi ja nestead + hiljem kooli lõuna. Pärast kooli tegi kodus endale kiirelt miskit (mikrokas eilne õhtusöök vms), 20:00-21 paiku sõi veel õhtust ja oligi päevana söök tehtud. Iga päev tarbis karastusjooke ja sõi niisama igast jama näost sisse (popkorn, krõps, komme). Absoluutselt iga nädalavahetus jõi vähemalt 1 kord täis, vahest ka 2 korda
realreal
MemberSellist asja nagu ektomorf otseselt ei ole. Tähendab, et oled kõhna ja aktiivne lihtsalt, muud midagi.
Ma praktiliselt ei teegi aeroobset ja suvel enamasti kodus puhanud, aga olen ikka kõhnavõitu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (3 korda nädalas gymis ja poole aastaga +12kg juurde võtnud)Mõni jälgib hoolega, mida ta sa sööb ja kui palju jooksma peab, aga kaal ikka ei kuku. Ma jätan mõned toidukorrad/trennid vahele ja juba kuivan kokku
Mingisugused kehatüübid peavad olema siiski eristatavad
realreal
Memberass to the grass ?
august 12, 2011 at 4:33 p.l. in reply to: küsimus abtronicu endistele ja praegustele kasutajatele? #310176realreal
MemberÜlemiste keskuses topshopi esindus, vb saad sealt
realreal
MemberEt amfi pealt peaks parem vorm tulema või
realreal
MemberTrüki googlesse zyzz before and after ja siis mõtle uuesti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Foorumites räägitakse zyzz tarvitab sterosi, aga on ta seda ise kunagi öelnud või lihtsalt inimesed spekuleerivad.//lampi sattusin sellisele saidile http://zyzzcentral.com/2011/05/11/who-is-zyzz/
nojh

Aga siiski tema toimetusi oli tore netis jälgida ja ta oli paljudele motiks
realreal
MemberKas kõht tühjaks ei lähe, kui nii vähe sööd
realreal
MemberKokkuvõttes langeb kogu teema ikka sellele ütlusele “mida rohkem ma õpin, seda vähem ma tean”
realreal
MemberSöön samu asju, aga vorm pole ikka sama
realreal
MemberProovi rinnale rebimist või tõukamist teha jõutõmbele vahelduseks. Need aktiveerivad õlavöö ja käed päris tugevalt. Kasutaja AK_47 mainis, et seljalihased ei saa piisavalt koormust vertikaalsuunas tõmmete näol. Olen täitsa nõus – võiks lat pulldown vms lisada sinna.Lisaks ära nende kätte pärast nii väga muretse, pigem tegele selja, õlgade ja rinna arendamisega. Need annavad visuaalselt palju parema efekti. Käed arenevad nendega koos niikuinii
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult ma juba teen seda harjutust. : blokil ette tõmbed 15,12,12,10
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Valesti lihtsalt seletanud seda harjutust.Kui võtta ülakeha eraldi, siis minu silmale on proportsioonid suht paigas. Tõsi, selg võiks kõigil parem olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kui hakata võrdlema alakehaga, siis riivab silma 
Rinnalt surumine areneb, aga seistes surumine liigub ikka vägagi aeglaselt. Lõuatõmbed (pealthaardega) pole juba 2-3 kuud edasi arenenud, kus maxiks oli 11. Siis hakkasingi vahelduseks tegema blokil rinnale tõmbeid
realreal
Memberlisa kükk ja jõutõmme
realreal
MemberVõid süüa 5 korra asemel 6-7 korda, eriti siis kui ärkad näiteks 8 hommikul ja lähed magama 24 õhtul. Kanafilee on tore asi, aga sinusuguse jaoks veidi rasvatu. Soovitan lisada mõned praetud viilud beekonit.
realreal
MemberMidagi uut seal küll polnud
“>realreal
MemberKindlasti aitaks. Mitte kaalukaotuse vastu, aga lihasmassi kaotuse vastu.Kui tavaline toit sees ei püsi, siis tihti ongi toidulisandid ainuke lahendus. Kuid üldiselt BCAA-st üksi ei ole ka erilist kasu. Menüüs peab siiski piisavalt valke olema. Võttes korraliku koguse valgupulbrit lahendad probleemi. Kuna valgupulbrid on niigi BCAA sisaldusega siis enamasti veel BCAA-d eraldi juurde võttes ei saavuta sa midagi…
Hea teada. Aga kõhugripi puhul ei soovitata üldse piimatooteid (või ei tohtinud valku sisaldavaid asju tarbida, krt ei mäleta enam). Proteiinishake võib sellisel juhul uuesti kõhu keerama panna
“>AutorPostitused