realreal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
realreal
MemberSa pead aeroobset kõvasti vähendama, kui tahad suuremaks saada.Oled kunagi mõnda põkki maratonil näinud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>realreal
MemberPole midagi põhjalikult uurinud, aga minu arvates mäci veisefilee kotletid on mõistlikumad kui rakvere kotletid.
realreal
MemberMis eesmärgid ? algaja või mitte
Mina jätaksin randmed üldsegi välja, kuna kuue kordusega on väga suur oht vigastusele ja seda isegi kergema raskusega. Rannet võid seistes kangiga pealthaaret kasutades teha, lisaks jõutõmme ja raskuste kätte võtmine annab juba piisava koormuse. Rippumine hea
realreal
MemberBigmuscles1, kui ma sinu teisi teemasi ja postitusi vaatan, siis tahest tahtmata tekib tunne, kas tegemist on 13-15 aastase tegelasega või on mängus kõrgem huumor, millest keegi aru ei saa. Või on mängus suur kibeduse tunne ?
realreal
Memberbikinis alati kenad naised
realreal
MemberKas paksudes riietes jooksmine pole südamele sama nagu saunas trenni tegemine
MemberHops! Su mure ei olegi kaalu number.Kui hakkad seda rasva kaotama, siis võib isegi kaal natuke suureneda, aga ainult lihaste arvelt, mis juurde tulevad ja keha reljeefi veelgi ilusamaks teevad.
Lihtsaim võte “kõtu” vastu on regulaarselt teha kõhulihastele mõeldud harjutusi
Vaevalt ainuüksi kõhtu treenides saad saledaks, rasv põleb üle terve keha ühtlaselt ja kõhult kaob tavaliselt viimasena. Kõige tähtsam on hetkel totumine ja kerge aeroobne tuleks kasuks
realreal
Memberkai green
realreal
MemberJaburaid asju võib ka kodumaa poodidest osta nagu topshop ja anttila. Topshop asub muide ülemistes
realreal
Membermitmekülgsest toitumisest oled midagi kuulnud? ja pudru sees olev valk(taimne valk) sind kasvama küll ei pane. Pudru iseenesest hea toit, aga kõrvale muna, sink, juust, kodujuust, kohupiim jne – pead nendest midagi lisaks kombineerima
realreal
Member17 elu on lill
realreal
Memberzyzz kasutas steroide
september 27, 2011 at 5:02 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #314856realreal
MemberTahtsin samuti jalanõude kohta küsida. Tegemist vist ei ole tavalise jooksutossuga ? Pigem sinna jalgpallijalanõu poole. Mul endal tavalised jooksutossud ja kükkides hakkavad jalad sees ujuma ja vanad putsad kapis väikseks jäänud
realreal
MemberMa ei tea kas on mõttet jalgu treenida , sest milleks mulle suuri jala lihaseid
, minu jaoks põhiline on üla keha …. ja kõige rohkem tahan just selga treenida , meeldib see lihas gruppjalad võiks ikka sama tugevad olla…muidu ei jaksa ülakeha kaasas kanda
MemberKas teie arvates pole muna sees liiga vähe valku ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muna on uue elu algus, üpris raske ja oleks nagu välimuselt kokku pressitud valgupulber
. Aga kõigest 14% 100g kohta. Võiks kuskil 30% kanti jäädaAutorPostitused