realreal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2012 at 10:54 p.l. in reply to: Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting #257509
realreal
MemberHolger sa võiksid teatud perioodide tagant tervisekontrollis käia, siis hea endalgi vaadata, kas on midagi viltu läinud või mitte. (mitte halva pärast)
jaanuar 2, 2012 at 4:06 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #247780realreal
MemberKas jointi mõju on arusaadav või tarbid seda igaks juhuks vigastuste ennetamiseks. Siit samast foorumist keegi kirjutas, et glükosamiinil peavad suured kogused olema, siis alles mõjub.
realreal
MemberVana teema aga ehk annate andeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas see 17,5kg kang ära tunda?

Vaata kangil seda kõige suurema diameetriga silindrit. TTÜ 17,5 kg kangidel on need suured silindrid koonuse kujuga.
realreal
MemberMa ise lisaksin vigastuse põhjuste alla veel vähese liikuvuse, pime periood, istun pikalt arvutis. Suvel pole mul neid probleeme tugevalt esinenud (mõnikord randmed ja õlad siiski valutasid), kuna päikest kõvasti ja rattaga käin trennis. Tehnikat on foorumis teistele raske selgeks teha, kuid julgeks isegi öelda, et tehnika on liigestesõbralik. Pigem tekib mul raskusi selja tunnetamisega.
realreal
MemberMul on enda suhtes kerge hirm, kuna surumistes hakkab parem õlg suurema koormusega valutama ja mõnikord ka vasak. Viimasel ajal annab isegi kergemate raskustega 3×20 tunda. Hirm tekkiski sellest, kui sõber käis oma õlgadega arsti juures ja arst sai käega katsudes aru, et kõhred on kulunud ja soovitas enam gymiga mitte tegeleda. Kõhre pidavat taastuma, aga ilmselgelt ei saa ta mitte kunagi “raskeid” trenne teha. Ma pole veel spetsialisti juurde läinud, aga pmst olen seda ennemgi arvanud, et jõusaal ei sobi mulle…Enda peaga ei oska enam midagi teha. Rinda ja õlgu pole juba 2-3 kuud treeninud. Lisaks sellele annavad randmed ja põlved (hakkasid hiljuti kükkides) tundma andma.
realreal
MemberAga ikkagi, kui sul pikemaks ajaks jääb pärast trenni kõht tühjaks, siis enesetunne läheb halvemaks. Mis sest, et aminohapped ja suhkur on sul veel kehas olemas.
realreal
MemberSoomes ei pidavat ilusaid naisi olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd pean enda sõnu söömanovember 20, 2011 at 11:28 e.l. in reply to: Tuleb välja, et L-karnitiin jõuab lihasesse, süsivesikutega tarbides #301695realreal
MemberKumb neist siis peamiselt ülekaalulisust tekitab, kas suhkrud või rasvad ? Kohati lugesin välja, et 100 grammist suhkrust ladestub rasvaks imeväike osa, siis peaks ikka meeletutes kogustes seda sööma, et üldse mingisugust rasvumist tekiks ?
Samas rasvased toidud on alati süskareid täis. Raske seda hinnata. Loeb üldine kaloraaž
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 19, 2011 at 3:52 p.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #302469realreal
MemberJerzy paremal
realreal
MemberMa oleks siiski selle tellinud…
oktoober 22, 2011 at 6:27 p.l. in reply to: Jari”Bull”Mentula novaatorlikud treeningud Tallinnas! #318558realreal
Member***Mida sa mees ajad? Jälle pean lugema sinu “arukat” postitust. Holger annab algajatele üpris head nõu erinevalt sinust, kes käib siin ainult segast peksmas…
Ma ei olnud kaheteist aastaselt ka nii lollakas, kui sina täisealisena.
oktoober 22, 2011 at 12:28 p.l. in reply to: Jari”Bull”Mentula novaatorlikud treeningud Tallinnas! #318507realreal
MemberPalun ära sina ka enam sõna võta, sest see mis sa lihtsalt toodad on puhas spämmimine. Uskumatu, et üks inimene suudab kaks foorumit ära ummistada.No offence.
Mis seal lauses spämm oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>realreal
MemberMis nüüd siin ebaloogilist või ebaõiglast peaks olema ?
realreal
MemberOotan huviga viimast osa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>realreal
MemberKohe pärast treeningut valkude ja süsivesikute kogunemine lihastesse on esmatähtis, andes lihastele kiiresti neid toitaineid taastusjoogi kujul ja lihase kasvu kiirus mitmekordistub.
-
AutorPostitused