RDK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
RDK
MemberNo ma soovitan kasutada mõlemit naug seda kõik on teinud.Sa küsisid rinnaltrusumise kohta…. Soovitatakse teha erinevaid harjutusi 1 lihasele(ntx: algul teed Kangiga ja siis Hantlitega lendamist) Et kasutad ühe ja pärast teist.Loomulikult osadel harjutustel pole vahet kas kasutad kangi või hantlit, aga jõwsaalis olles kasuta mõlemat
RDK
MemberPole paha.Ei ole tõesti
RDK
MemberHmm..tõesti oleks huivtav võrrelda…no igatahes…ma tegin selle jutu siin selleks et hakata eputama (H) Ja kui viitsite võiksite ka enda pildid üles lasta…saaks arutada mis lihasgruppidele peaks rohkem tähelepanu pöörama jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RDK
MemberHmm…aga ma käin 4x nädalas Poksis ja tean et olen palju massi kaotanud(noh rasva orkhem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Kas peaksin lõpetama ning alustama tõsisema jõusaalit treeninguga? Või võin tegeleda nii poksiga kui jõusaaliga(hetkel on võimalik mõlemat a nii ka teen)Ainult…kas see on siis vale?RDK
MemberSeda ma mõtlesingi, aga hetkel pole veel pilte tehtud.Et ma proovin võimalikult need pildid siia üles riputada, et saaksite oma hinnangu anda !
RDK
Memberproovi teha ka kuklatõmmet… treenib veel rohkem seljalai lihast kui tavaline tõmme(ükskõik kumbapidi peopesad on) Treeni ka Biitsepsi mitte ainult Triitsepsi….ja treeni…need on soovitused
Memberjah …sul päris hea (Y) ära lase ainult ennast lõdvaks….aasta või 2 pärast on väga hea (Y)
kui tahad Torsot treenid asiis soovitan sul kõige rohkem kõhu -ja rinnalihaseid treenida…
aga muidu väga hea (Y)
RDK
MemberSoovitaks paar efektiivset harjutust….Võtavad päris läbi, kuid väga kasulikud:
*Nagu tavalised kõhulihased ainult jalad hoida sirgelt…samal ajal kui viid keha ette siis tõsta jalgu ning puuduta parema käega vasakut jalga….kui korralikult teed siis 20 korrast aitab (10 ühe käega ja 10 teise käega, kordamööda)
*Ole pikalt selili nuing liiguta siregid jalgu aeglaselt üles alla…AEGLASELT JA SIRGEID JALGU !!!!
*Tavalised kõhulihased aga jalad hoia konksus ja õhus…ei tea kas said aru aga:paned jalad risti ja tõstad üles(nagu istuksid tooli peal) ja siis küünarnukkide puudutad põlvi…nats segane värk…Annab eriti kasulikult juurde kõhusirglihase alumistele osadele
3 Harjutust, igapäev, iga õhtu.Noh eks ise tead kui palju teed aga tee ikka nii et tunned et väsinud oled…nii sama paarist korrast lahmimisest pole abi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>loodan et aitas!
EDIT: Noh ja toitu ka korralikult
RDK
Memberok , tänud
RDK
Memberamm…tänan abi eest…vist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RDK
MemberEga see kohupiim kakõige hullem pole ju.Kuigi soovitan putru(kui ei maitse pane moosi vms peale) Mul läheb alla nigu naksti
MemberVaheldumisi.1 päev võta ühte , 2 päev jälle teist.Nii kaua saab nii läbi ajada kui ise tead kumb parem on.Olen kuulnud et Kodujuust on parem(aga ei saa 100% kindlalt öelda)
RDK
MemberMeil raadio jõusaalis…see nagu käib , tuleb mis tuleb.A kuula Rocky soundtracke
MemberProovi ka muid harjutusi rinnale…ntx Lendamine kaldpinnal.Võib ka horisontaalpinnal , soovitaks seda.Muidugi proovi ka rohkem kui 2x nädalas , 3x vähemalt.Muide see ongi nii et algul arened kiiresit ja pärast aeglaselt….mul endal sama jama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu treenimisel!
RDK
Memberei ole kokku puutunud aga tahaks mainida et ega eriti ikka ei soovita kah,kui kahtlane on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused