RDK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
RDK
MemberEnnustan Brasiiliat
RDK
MemberÄra mõtlemisega üle pinguta.Hea soovitus.Aga veel üks küsimus.Kas võin Buenas Noches vaniljemaitselise proteiini asemel ka mingit muud toppida(shokolaad, maasikas?)
Et nagu kui neile saaks vastuse siis jätaks mõtlemise järele

RDK
MemberTänud.
RDK
MemberMine vaata venituspanka.Suured tänud.Täpselt seda mul vaja ongi.Nad võiksid sinna theONE soovituse ka lisada: Rippumine
??:”> See on hea harjutus ja seda oleme teinud trenniski.Nüüd tuli meelde lihtsalt.RDK
MemberKuid kõhulihaseid peab igapäev tegema seega ma ei saa seda endale lubada.Kes käseb ?
Peegel kui vaatan sinna ilma särgita?
??:”> Ei tglt nii hull asi ei ole.Lihtsalt vaja natukene lihvida seda 
RDK
MemberPelgalt Kätekõverdustega nüüd endale trenni ei tee, peagi tuleb aeg, kus sa suudad teha väga palju kordusi ning siis läheb asi juba vastupidavuse valdkonda. Siis oleks vaja juba lisaraskuseid jne. Nagu kame juba ütles, mine jõusaali ja tee korralik treening!Proovi mõnikord vahelduseks ka ühe käe peal kätekõverdusi teha.
Võid teha nukkide peal ja näppude peal.Näppudega on nii et algul hoiad end 5 näpu peal siis 4 näpu jne jne.Olen näinud vendasid kes lasevad 2 näpu peal(Nemad on loomulikult ka väikese kehakaaluga ja ei ole kulturistid!!!)
Aa, ja võid muidugi seista käte peal nii et jalad on vastu seina ja siis laskuda madalamale ja kõrgemale
??:”> Aga see treenib vist triitsepsi(kas ma eksin?)RDK
MemberValgupulber nagu näiteks No.1 ??? Ja kreatiini saab ka osta ma lugesin…selge tänan vastamast aga tekib siiski küsimus:
Kas 15a. on mõtet seda tarbida?Ja kas selle tarbmine on üldse mõttekas?
RDK
MemberMul endal suht sama jama.Teen kvaliteetselt ja korralikult, ütleme kuhugi 100 jõuan.Siis proovisin teha erinevaid kõhulihaste harjutusi.Näiteks tee 50 tavalist kõhulihast ja siis proovi jalgade tõstmist(ma ei oska paremini seletada, vaata harjutuste pangast)
Sellise olukorra puhul siis:
Võta raskused, umbes sellised, et sa üle 50 korraga ei tee:P
Tee erinevaid harjutusi(ma ise teen kuni 4 harjutust…väga effektiivne ja arengut on märgata…nii peeglist kui ka jõu poolest)
RDK
MemberVäga lihtne.Sa pead ühte kätt lihtsalt järele treenima.Näiteks kui teed mingit Biitsepsi harjutust 3 seeriat siis tee nõrgema käega seeriat 4 … Või teed Tugevama käega 2 seeriat ja nõrgemaga 3…saad ikka aru mida ma öelda tahan?
Lühidalt treeni mõlemat kätt edasi, lihtsalt nõrgema käega teed rohkem.Väga lihtne ja loogiline asi…kui korralikult teed siis mõnu kuuga peaks asi korras olema
RDK
Member
ma arvan et naiste kava pole mulle vaja…
Katsun ikka selle meeste omaga hakkama saada…
Seda minagi…keegi siin ajas et oleks vaja naiste kava
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RDK
MemberKõige parem mida soovitan: Laia haardega tõmba kukla taha(nagu juba soovitati) Ning teine harjutus tõmba kitsa haardega lõua ette.Minul aitas ! Muidugi on ainult 2 harjutust.
Vaata ka seda: http://www.zone.ee/kulturismiweb/seljalailihastele.htm
RDK
Membersee oli jah meestele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oot…vabandust aga oli vaja siis naistele w?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vabandust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mida Vend Vähk ütles on tõesti õige, kõige paremini seletab sulle treener koha peal
Külasta mingit suuremat jõusaali ja küsi abi…saad kindlasti palju kasulikku infot 
RDK
MemberTereSooviksin veidi nõu toitumise osas saavutamaks pealkirjas näidatud eesmärke. olen 22 aastane, 182 cm pikk ja viimati 98 kilo raske. umbes 4 aastat tagasi tegelesin vägagi aktsiivselt raua sikutamisega, aga selles osas nüüd pikem paus sisse tulnud. viimati tahtsin vormi saavutada eelmise aasta kevadel, asjad läksid päris edukalt, tuttavadki hakkasid märkusi tegema, välimuse paranemise aadressil, aga töö tõttu olin sunnitud pooleli jätma. kuna ka päevatöö seisneb mul üsna aktiivses ringi rahmeldamises ja füüsilises liigutamises, siis tahaks selle kuidagi enda kasuks pöörata õhtuse trenni lisamisega ja toitumise õigeks sättimisega. kindlasti on siin paljud minust kogenumad ja oskavad head nõu anda, mida ja millal peaksin õigupoolest sööma? oma peaga olen trenni tehes lõputult valgupulbreid, kohupiima, tuunikala ja kana sisse lahminud, aga tahaks teada mis toiduained üldse oleks soovitatavad. artikleid võib lõputult lugeda, aga pean üsna tähtsaks ka inimeste reaalseid kogemusi. minu eesmärk ei ole mitte oluliselt kaalus alla võtta vaid just eelkõige ilma särgita parem välja näha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://adsl2153.estpak.ee/dieet.php
Sellel aadressil saab täpselt teada kui palju pead päevas tarbima Rasva, Süsivesikuid, Valke ja Energiat (Kcal).
Nüüd mine poodi ja vaata ise mida ostad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> PAkendi peal on ALATI kirjas kui palju see toit 100g/kohta midagi sisaldab.Nüüd kus sa said teada palju päevas mingeid aineid tarbida hakka tegelema kõvasti aeroobse trenniga(jooks,ujumine,hüppenöör,jalgratas jms. kerged alad)
RDK
Membersee oode sul sisaldab liiga palju süsivesikuid enne magamaminekut, söö nt. kohupiima!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kodujuustu võib ka kohupiima ajal
Ja alati võid tellida selle raamatu kus kirjutatud täpne toitumine.vaata ka siia: http://adsl2153.estpak.ee/dieet.php
RDK
MemberMa mõtlen just seda, et ma ei taha võistlema hakata, ega midagi… Lihtsalt vormida kõhulihaseid, käsivarsi jne…aga tänx igatahes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldfüüsilise vormi parandamine
Autor: Ott Kiivikas
» Lamades surumine kangiga 3 x 8 – 10
» Lendamine trenazööril küljele (õlalihased) 3 x 8 – 10
» Pullover ( ületõmbed) lamades pingil hantliga 3 x 8 – 10
» Allasurumised plokil 3 x 8 – 10
» Küünarvarte kõverdamine seistes hantlitega 3 x 8 – 10
» Jalapress 3 x 8 – 10
» Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril 3 x 8 – 10
» Säärtele seistes trenazööril pöiale tõus 3 x 8 – 10
» Seljasirutajale keretõsted pukil 3 x 10 – 12
» Kõhulihastele keretõsted kõhupingil 3 x max
Enne seda tee ka 10-15 min soojendust.
Sa ikka tead mis tähendab 3×8 – 10 ??? Et Surud kangi 8-10 korda üles, teed muid harjutusi ja siis uuesti 8-10 korda…ja niimoodi 3 korda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Algajate kavaga pole mõtet väga kaua tegeleda…Kui tunned et sellest trennist jääb väheks siis liigu kohe edasi.
Vaata lähemalt siit: http://www.amazon.ee/main.php?main=tooriis…me&bot=bot.lime
Ja ka edasijõudnute kavad pole ainult võistlajatele…kui tahad suvel rannas ilma särgita ringi käia siis võud just nimelt edasijõudnute kava teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused