RDK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
RDK
MemberSelge, tänud
RDK
MemberKuidas lisada süsivesikuid, segada proteiini vee asemel näiteks mahlaga? Mahlast saab süsikaid ma tean, muidugi mitte 60g vist…mingi hea soovitus ehk?
RDK
MemberSelge suured tänud teile vastamise eest, ma kasutan teie nõuandeid(teen kerget aeroobset trenni ja võtan lahjat valuvaigistit).
Veelkord tänud.
RDK
MemberOlgu. Aga nüüd kus ma juba kannatan, kas on mingit head soovitust, kuidas seda valu kiiremini eemale peletada? Samuti tahaksin teada, kas võin naaseda kohe jõusaali pärast lihasevalu (Näiteks kui üks hommik ärkan ja olen korras, kas võin kohe samal päeval minna jõusaali või pean veel mõne päeva puhkama või lihtsalt muid lihaseid treenima mõned päevad?)
RDK
MemberTegelikult ma saan ka kohe pärast trenni endale sheiki teha ja see pole mingi probleem, lihtsalt segada piimaga ja jätta koju külmkappi ja siis pärast koju jõudse see ära juua on lausa fantastiline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hea külm nagu olema peab, maitse lausa fantastiline (Protein No.1, maasikamaitseline)Aga tänan kõigile kes vastasid ja eks ma siis hakkan kohe pärast trenni tarbima. Vastustest oli tõesti palju kasu.
RDK
MemberSelline tugev lihasvalu tekib tavaliselt algajatel (kui alles alustavad treeningutega) või kui on pikem paus sisse tulnud.Kuidas sul sellega on? Äkki tuli treeningute vahele pikk paus?
Täpselt nii, ma tegin omast arust kõik õigesti, nagu olen koguaeg teinud. Aga jah, tõesti mul oli pikem vahe sees, natuke alla aasta, ja nüüd hakkasin kohe uuesti selle sama tambiga edasi panema, mis kunagi tegin.
RDK
MemberMa ise mõtlesin ka, et venituse viga. Samas ma tegin venitusi, aga ju siis mitte piisavalt. Proovin siin kergelt kätt masseerida ja panin salvi ka peale ja vasak käsi tunneb ennast juba inimese moodi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga parem annab ikka tunda.RDK
MemberKiirelt ja efektiivselt kaks konkreetset vastust.
Tänan
RDK
MemberTänan neile, kes vastasid ja ei targutanud niisama. Siiamaani pole kohv mulle halvasti mõjunud ja palju ma teda ka ei joo, päevas 1 mõ
nikord 2 tassi.
RDK
MemberKui treener väidab, et on vaja käia 3x nädalas, siis milleks vaja seda omaloomingut nädalavahetustel?Vb sellepärast et neljapäeval ei jõua ja asendaks selle päeva laupäevaga… ??
RDK
MemberMa tuleks kyll aga mulle lihtaslt ei ei klapi rongi ajad….Ma peaks hakkama teisip2ev neljap2ev ja reede koolist 2ra hakkama tulema. Ega rahas probleem ole lihtsalt ajas….Ei hakka siis üldse käima?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina isiklikult käisin juba neljap. ja reedel kohal.Ikkagi piinab mind see küsimus veel et kas on võimalik hakata käima ka nädalavahetustel ja mõnikord rohkem kui 3x nädalas.
RDK
MemberTere, Ott. Olen Kaur, k2isin teisip2eval sinu trennis. Sa pidid mulle 3p 2eva kava saatma. Mul oleks v2ike probleem et ma ei sa k2ima hakata kella 16:00 kuna mul on kool. Ma j6ukas k6ige varm umbes kella 17:00 kuna rong tuleb kehrast v2lja 15:58 ja linnas on 16:40. Kuskil nii. Aga kas n2dalavahtusel on v6imalik j6usaalis kasutada? Tahaks k2ima hakata ning v6istlema. Palju see kuu maks on neile kes elavad v2ljaspool Tallinnat. Ma unustasin infolauast kysida. Ma unustasin enda 6pilaspileti kah sinna leti 22rde kust sisse tulles m66dud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on ajaga sama probleem.Täpselt seepärast ei jõudnudki teisipäeval trenni.Tulen küll homme(neljapäeval) kuid see on erandjuhus, muidu ma ei saa hakata nii vara käima.Reede ja teisipäev sobiksid küll aga neljapäevase trenni lükkaks heameelega laupäevale kui võimalik.
Edit: Tallinna elanikele on 150.- teistele 250.- . Me Sinuga peame ostma busi/rongipileti + 100.- rohkem jõusaali eest ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RDK
MemberTulemused on head, tahaks isegi midagi saavutada.MInu konks on selles et kevadel surusin 55kg aga suvel ei saadud ennast liigutatud ja nüüd surusin vaid 50 kg
Et vorm on kergelt kaduma hakanud minema.Igatahes kell 16.00 Teisipäeval jh? Kas pean maksma kohe samal päeval 150 ? Ja nii mööda-minnes kui palju on see aasta noori oodata, võistlejaid ma mõtlen.Tahaks teada kes vastas on 
RDK
MemberVäga hea, kuna ma tahtsin tegelikult juba augustis tulla Revalisse kohale, aga nüüd siis tean, et ootan septembrini. Tänud !
RDK
MemberSelge, tänud.Aga nüüd küsisksi siis selle trenni kohta.Lugesin et 250.- kuus.Et oleksin tuleja küll aga ajad tahaks eelnevalt küll teada võibolla ka mingit lisainformatsiooni(kui seda üldse on:P)
EDIT: Treener olemas ja infot pole vaja. Lock topic!
AutorPostitused