RD
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
RD
MemberEile kohtasin Kakumäe rannas samu elukaid, teadsin küll, et antud isendid nahka ärritada ei tohiks aga läksin igaks juhuks kaarega mööda, valusad mälestused soojamaa rannast tegid ettevaatlikuks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RD
MemberKuna hommikul käin poole nelja paiku kella 7 hommikul tööl ja peale seda magan, siit ka küsimusKas on mõistlikum süüa peale tööd ja enne magama minekut või tulen töölt,magan ära ja alles siis söön hommikut?
Keha peaks siiski 3-4 tunni tagant üleval olles toitaineid saama, kõik oleneb sellest millal sul eelmine söögikord oli. Muidu hommikusöögiks loeks ma toidukorda, mis järgneb pikemat sorti magamisele
MemberPakuks kohe trombotsüütide ehk vereliistakute defitsiiti kehas..võib olla ajutine ja tingitud teatud ravimitest või kaasasündinud ja pidev. Ma ei ole loomulikult arst, niiet käi arstil ära ja lase vereproov teha, sealt on kohe näha.
RD
MemberMinu ütlemine siin foorumis postide arvu poolest eriti autoriteetne ilmselt sinu jaoks pole aga ise soovitaksin pidada nädala-kaks vahet ja minna üle komposiitharjutustega kavale üle. Puhkad ennast eelnevatest treeningutest ning võimalikust ületreeningust välja ning jätkad kogu keha hõlmava kavaga, kus kasvu ergutamiseks kolm korda nädalas ka kükk sees. Näiteks see sama strongliftsi kava :
http://stronglifts.com/stronglifts-5×5-beg…aining-program/
Ära lase ennast heidutada sellest, et pealkirjas beginner sees on
Sinna juurde korralik proteiini-rasva-süsivesiku tasakaalu ja ülekaloraaziga toitumine ning mingit sorti areng peaks olema garanteeritud. Võti siis selles, et kehale meeldib areneda proportsioonis, mitte isolatsioonis (ärge väga selle lause eest turja karake, veidi spekulatiivne väljaütlemine
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Edu !

RD
MemberSöön palju ja mitte rämpsu
RD
MemberSelle kava kohta on mul selline küsimus, et kuidas sa eelmisest trennist ära taastud? Tegin esimese trenni (reedel) sobiva raskusega 5×5 kükki, jaksasin täpselt 5×5 ära teha, kuid jalad on esmaspäeval ikka valusad.Selle valu pärast ära põe, mul kadus täisti ära alates teisest-kolmandast nädalast. Kui oled korralikult maganud ja söönud, siis ma teeks ka valusate jalgadega trenni, peale soojendust kaob valu ära ja järgmine päev juba palju parem olla. Sama soovitab ka Mehdi. Kui väga vaevab, siis tee kuuma-külma vaheldustega dušši jalgadele, mul igatahes aitas.
Mis puutub pärast nullist alustamisse, siis minu arvates on kang vs Smithi masina kükk ikkagi üsna erinev harjutus. Smithil ei rakendu stabiliseerivad lihased ning kaob ära rõhk tasakaalult ja korrektselt harjutuse vormilt. Kardan, et suuremast osast Smithil tehtud progressist oled sunnitud hiljem kangiga loobuma. Tõenäoliselt arened hiljem kiiremini järgi aga algusega peaks ettevaatlik olema. Ise soovitaks samuti pigem eeskükke teha.
Muide kava on vähemalt minu puhul väga hästi toiminud ning muutused kiiresti märgatavad. Edu !
RD
MemberHei, treenin hetkel sama kava järgi teist kuud
RD
MemberAlati vaba
Ma ootan peaaegu iga kord kükipuuri järjekorras
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Käin tavaliselt õhtustel aegadel peale kella kaheksat. Sellel ajal on kükisabas ikka väga üksikud, vägagi loetud näod
MemberEelmisel aastal käisin korra vaatamas , jama, kükki ja jõutõmmet selles klubis vist ei tehta või jäi mul midagi nägemata.Raskemaid hantleid ka ei näinud.
Tõsi ta on, et kükipuuri kasutavad vähesed aga minu silmis see just plussiks, kuna see peaaegu alati vaba on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu kordaks eelnenud miinuseid:
a)riietusruum võiks olla paremini hooldatud
b)vajaka reguleeritavaid hantleid või siis suuremat variatsiooni
c)tipptundidel kombineerituna tipphooaegadega (enne suvist randa minekut, ja aasta alguses) on liialt rahvast täis
Võiks lisaks olla ka teine surumispink/kang.
Mis puutub teenindusse, siis ei tasu kõike isiklikult võtta, sain väga hästi aru kellest jutt..tegelikult on ta päris tore, tundub alguses lihtsalt ebaviisakana
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Plussiks siis hinna ja kvaliteedi suhe ning asukoht.
RD
MemberÄra muretse, sind pannakse magama. Ärgates on mandlid kadunud nagu Siim Kallase miljonid.Mingite tüsistuste või narkoosi mitte talumise tõttu tehti mulle nii 4 aastat tagasi mandliopp kohaliku tuimestusega. Siiamaani üks naljakamaid kogemusi minu elus. Alustuseks anti üks rahustitablett, mis tuju heaks tegi (krt oleks pidanud küsima millega tegu oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Edasi istutati mingisse hambaarsti tooli meenutavasse kaadervärki ja tehti paar süsti, mis olemise kõri ja keele piirkonnas üsnagi tuimaks tegid.Järgnev ei lähe mul vist kunagi meelest, arstitädi asus _väga värisevate kätega_ näpitsaid meenutavate atribuutidega mu kurgus sorkima ja nii need mandlid lõpuks ükshaaval välja tulid, koguaeg rääkis juurde mida ta parajasti teeb, tundus, et pigem julgestuseks endale kui mulle. Mul oli elulõbus, üritasin teda vahepeal norida ja nalja teha aga no rääkimisega oli nii nagu oli. Tipphetk oli see, kui üks praktikantidest arsti selja tagant piiludes iitsatas, et küll tuleb alles palju verd ja siis seejärel pikali põrandale varises

Palatisse viidi mind ratastoolis mille vastu ma üritasin võidelda aga ega kõndimisest suurt miskit välja ei tulnud. Palatis oli narkoosi all inimesi üsna õnnetu vaadata, oli kohe hea meel, et endal koguaeg pilt ees oli ja kõva kogemus taas kirjas

Seda kuidas ma veidi peale oppi palati peldikusse minnes pildi taskusse pannud oleks ja kui suur vaenlane on neelatamine, lähemalt seletama ei hakkaks, sellest siin juba piisavalt. Taastumine oli jah nii paari nädala kandis.
RD
MemberMina absoluutselt peale korduste loendamise midagi harjutuse ajal ei mõtle..harjutuste vahepealsel puhkamisajal ka erilist maailmalahkamise tuju pole, mõtlen pigem järgmiste harjutuste peale või parasjagu poolelioleva harjutuse tehnika parandamise peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RD
MemberSekundeerin, täpselt sama probleem..ja hommikul tõusmine väääga vaevaline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused