Razard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Razard
MemberKus on midagi palju, mis harjutused võiks välja vahetada kõik soovitused on teretulnud. Ei pane pahaks kui väga kriitilised sõand tulevad, selleks ma siin olengi, et õppidaMa jagaks nii:
1. päev
rind 3 harjutust
õlg 1-2 harjutust
biitseps 2 harjutust
triitseps 2 harjutust
kõht 2 harjutust
2. päev
selg 3 harjutust + alaselg trenni lõpus!(seda sul nagu üldse kavas pole)
jalg 2-3 nelipealihasele + 1 jala tagaosale + 2 säärtele
Razard
MemberÜles leidsin http://www.powerman.ee/index.php?go=training&t=2
Razard
Memberkuidas oleks sellise kava puhul jaotatud nädalas puhkepäevad???No eks see ole oma tunnetuse küsimus.
Näiteks nii:
1 trenn – 1 vaba – 1 trenn – 1 vaba – 1 trenn – 2 vaba jne
Ise pole sellise jaoutse järgi teinud, aga kui mu mälu mind ei peta, siis bohemianrapsody tegi kunagi taolise kava järgi. Küsi temalt täpsemalt
Razard
MemberVõi siis:
1. Päev – rind, õlg, triiseps
2. Päev – jalg, kõht
3. Päev – selg, biitseps
Razard
Memberaga uudised ei avane ju uues aknas.Seda küll. Panin 2 asja lihtsalt ühte teemasse.
ja kui klikkad mõne uudise peale siis tagasi saab kõige kiiremini kui klikkad uudise pealkirja üleval olevat linki “UUDISED”.Õigus. Aga käe sees on siiski “back” vajutada.
Eh, see on ju kogu aeg nii olnud alates hetkest, mil uus foorum valmis sai. ongi hea ju, teed foorumi lahti, vaatad uued kirjed ära, paned kinni, aga amazoni pealeht on kogu aeg olemas.No ega siis alati pea kõik jääma nii kuis oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma nii suur amazoni fän pole, et pealeht peaks 24/7 olemas olema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks mul tuleb leppida olemasoleva süsteemiga kui enamus selle poolt

Razard
MemberAasta sissetulekuga 250 000 000 USD
Kust selline info? See number on liiga suur kuidagi.
Razard
MemberÄkki täpsustad Kadri, mida Sa silmas pead…
Razard
MemberMis pärast on sul vaja neid vanu teemasid välja kaevata kui sul sinna midagi mõistlikku lisadagi pole??
Razard
MemberValku peab kogu aeg võtma. Kreatiini võid samuti võtta kogu aeg või siis kuuridena. Kasuta foorumi otsingut!
Razard
Membermisasja?
Razard
MemberSeda küll et tuleb 2×2, aga see tuleb suruda 100%-ga. Seda ei jõuakski rohkem. Ma algul tegelt mõtlesin selle peale, kumba pidi see on. Ju tundus see kerge päeva 6×2 siis tõesti liiga kerge.
Razard
MemberEt siis esimesed 4 nädalat on kogu aeg 6 seeriat, aga korduste arv erinev… Ma olen siis kuu aega vastupidi teind. Heh, ega midagi, teen õieti edasi. Ei arvand tõesti, et alla 4 kordusega seeriaid tehakse.
Razard
MemberMis on lihtsüsivesikud? Kiirelt või aeglaselt imenduvad?
AutorPostitused