Razard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Razard
MemberKüsimus, et millal jälle Marekit võistlemas näha saab?Äkki juba kevadel? Uued pildid galeriis on vägevad
Razard
MemberHea tekst

Astu täna Keskerakonda ja juba homme saad osta maju 5x odavamalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Razard
MemberOmaltpoolt teeks ettepaneku, et see kes kannab tiitlit “SPETSIALIST” PEAKS IKKA ESINEMA SIIN FOORUMIS OMA NIMEGA.Tegelikult võiks ju need tegelased, kellel omanimeline alamfoorum omada tiitlit “Spetsialist”. Muidu veidi kummaline jah. OldMan on spetsialst, aga Ott näiteks ei ole
Razard
MemberTooge mõni konkreetne näide ka.
Razard
MemberTööriistad -> Wilks´i arvuti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Razard
MemberSiit võtad koefitsendi kehakaalu järgi http://www.powerlifting.ca/wilks.html
Seejärel korrutad saadud numbri tõstetud raskusega.
Razard
MemberRazard
MemberRebane peaks tegema uue alamfoorumi “Küsi veinikaarijalt”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Razard
MemberPalju siin foorumis moderaatoreid on? Ise olen kahte näind.
Võiks palju rohkem olla.
Razard
MemberKKK suhtes nõus.
Vastuse asemel “kasuta otsingut” võiks vastaja lisada lingi teemale, kus vastus olemas. Või jätta üldse vastamata.
Razard
MemberAlustad algajate kavaga, siis jagad kaheks, edasi kolmeks ja neljaks. Neljaks jagamisel peaks olema juba 3 aastat trenni tehtud. Võrrelda võid autosõiduga – kõige kiiremini liigud viienda käiguga, aga enne on vaja ära kasutada esimene kuni neljas käik.
Nõrgemad lihased tulevad ise järgi kui harjutusi puhtalt teed ja kavast kinni pead.
Kava jaotatuna kaheks ei tohiks üle tunni aega võtta kui sa 45-60 s puhkad seeriate vahel.
Edu!
Razard
MemberPärast kahte kuud jõusaalis on paras võtta kasutusele edasijõudnute kava jaotatuna kaheks.
Neljaks jaga pärast kolme aastat.
Razard
Membersuhe 1:3 glükoosi kasuks
Razard
Memberei usu, et mõjutab.Väga asjalik vastus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>v2ints
Vaata siin foorumis veidi ringi, sellest kavast palju räägitud. Kasuta otsingut. Antud kava on tuntuks saanud “rusika kava” nime all.
Razard
MemberKava muiud täitsa OK, aga minu arvates on peale esimest aastat vara kava neljaks jagada. Eriti kui sul veel 3 kuud nüüd vahele jäänud on.
Aeroobset 45 min täitsa OK. Teegi 30 kuni 60 min.
Lisavalku hakka kohe peale trenni tarvitama. Kreatiiniga võid oodata.
Miks mu kaal ei vähene kuigi teen 4 korda nädalas aeroobset?sellepärast et
Toitumisele ma suurt tähelepanu ei pööraAutorPostitused