Raz0r
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raz0r
MemberKohtla-Järve Spordikeskus. Registrikood 75002749 Järveküla tee 44. 30321 Kohtla-Järve. Valvelaud, pallimängide-, male-,. maadluse-, poksi-ja jõusaalidPalju on kuutasu, kas on kindel ajakava ja kas peab olema klubiga liitunud?
Raz0r
MemberTahaks ikka tead Kohtla-Järve omasid.
Raz0r
MemberNojah kui sõber soovitas seda site’i siis loodsin et midagi ikka tarka saan teada, aga jah, see päris raske tulema.
Raz0r
MemberKas keegi oskab siis soovitada?
Raz0r
Membertäitsa õiged andmed, ma proovisin eile, kui palju ma suudan teha neid harjutusi maximumi peale ja muidu ma surusin 45 kg seistes, aga ma tundsin et surun 50 ka ära sest surusin 45kg püsti 4 korda ilusti ja 5 korraga pidin kehaga kaasa aitama.
Raz0r
MemberSee täht seal tabelis baasharjutuse taga tähendab lainet ehk erinevate intensiivsustega trenne, näiteks küki korral:Kükk A – Wave A. Warmup, 75% x 5, 80% x 5, 85% x 5 + abistav töö
Kükk B – Wave B. Warmup, 80% x 3, 85% x 3, 90% x 3 + abistav töö
Kükk C – Wave C. Warmup, 75% x 5, 85% x 3, 95% x 1 + abistav töö
Kükk D – Wave D. Deload wave – 60% x 5, 65% x 5, 70% x 5 + abistav töö
Abistav töö küki korral:
Kükk: 5 x 10 x 50%
Sääre sirutamine: 5 x 10
Üks asi on jaotus, kuidas see kulgeb, teine asi on see, et ühekuuse mesotsükli korral kasutatakse igas trennis baasharjutuse kohta erinevaid tööseeriate intensiivsusi.
et see 50% näitab, et kui ma jaksan teha kükki maximaalse raskusega 80 kg siis ma peaksin tegema abistavat 40kg 5 seerjat igal seejal 10 kükki?
-
AutorPostitused