Raulves
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raulves
Memberaga ole hea anna mõni hea retsept.
Raulves
Memberkohe peale trenni kindlasti 100%
Raulves
Membertelli toituminkava!!!
Raulves
MemberSelle kohta oli just teema, otsiÜldiselt, kui tunni enne trenni sööd, siis ei pea midagi muud tarbima
siis enne trenni meeldiks süüa smuutit,oma lemmikut kodujuustu ja puuviljadega.
Raulves
Memberhttp://www.taekwondowtf.ee/tkd-cont-ee.htmMillised on “kõik löögid”? Teoreetiliselt oskab ka algaja “kõiki lööke”, praktiliselt ei oska ta neid lihtsalt meisterlikult sooritada.
Aitähh! Vägivaldur.
Raulves
Member…et siis peale joomist kohe jooksma.
Raulves
MemberLaktaadi elimineerumise keskmine poolestusaeg on 15 min. S.t., et iga 15 min pärast on vere laktaadisisaldus langenud 50%, järgmise 15 min pärast jälle 50%.Madala laktaadisisalduse korral on poolestusaeg 10 min ja ülikõrge laktaadi korral 25 min. Ülikõrge laktaadi korral taastub laktaat puhkeoleku väärtuseni ca 100 min jooksul.
ma ei saanud sellest mitte midagi aru,et mis ainet ma pean sisse võtma siis.
Raulves
MemberTere!Kuidas saab kiirelt vähendada lihastes olevat piimhapet.Kuulsin et pärast joomist tekib ka lihastesse piimhape nagu peale trenni.Kas juua palju vett või …kas siis keegi ei oska aidata.
Raulves
MemberMa pole üldse väga kindel, et enne trenni on vaja just kiiresti imenduvat vadakuvalku tarbida, seda on vaja ikka peale trenni.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kui mul on see toitumiskavas sees,Oti koostatud
Raulves
MemberSoovitaks ka kindlasti minna Revalisse,seal ka TAIPOKS.
Raulves
Memberaga minu arvates on mahl kõige kasulikum,sest seal ju süsivesikud ja see imendub paremini et on abi trennis
Raulves
Memberkas keegi võiks midagi targemat õelda,kaloririkkaid toiduaineid tahaks teada
Raulves
Membermis tähendab normaalselt.Kas nii sobib nagu praegu teen:100g juustu 10%,siis teen magustoitu mis koosneb:100g kohupiima,50g küpsist,50 g müslit ja 50 g sokolaadi..Ja joon 250ml piima 3.5% ja segumahla 250ml.
-
AutorPostitused