Raulves
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raulves
Memberotsisin harjutuspanga läbi ,aga seal ei ole seda .sellepärast küsisingi.
Raulves
Memberpäris hea kui revalis oleks alasti jooga,siis enam vist mehed ei osta jõuka piletit trenni tegemiskes vaid jooga vaatamiseks.
Raulves
MemberRiputan teile ka siia igaks juhuks. 2kki on m6nel lisaraha teenimise soov.Vajatakse osalise t88ajaga majahoidjat (umb tund, paar p2evas) Toom-Kooli 15.
2750.- kuus
Avaldus koos CV ga saata aadressil:
Toom-Kooli 15-9
Tallinn 10130
Mis see majahoidja tegema peab.Kas ainult valvama et “lossi” ei tuleks vargad või koristama.
Raulves
MemberAitähh!!!
Raulves
MemberAga kas siis tohib kasutada toidu tegemiseks.Näiteks panna tee sisse.Kookide sisse.
Raulves
MemberKõige parem harjutus on ujumine.Uju näiteks 100m järjest täie pasaga ja lõpus viskab kõhu nii krampi.
JÄRGI PROOVITUD!!!
detsember 7, 2008 at 8:45 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #173895Raulves
MemberPalju õnne Argo!!!
Raulves
MemberTegelikult omast kogemusest võin öelda, et ainuke normaalne ekskursioon oli Jeepidega safari, võis ka auto katusel olla. Sinna mäeotsa ei viitsinud tõesti sellise kuumusega ronida. Praegu vist nii kuum ei ole. Kindlasti on veel väga lahe Dahabis snorkeldamine. Parim veealune vaade üldse maailmas. Sukeldumine veel parem(siis vaja läbida kursused aga seda saab osta kohapealt teatud raha eest : ) Muidugi kui ennem pole vee all käinud siis oht sinna jääda üsna suur.Mäe otsa minnakse ikka öösel.Sa vist ei lugenud seda läbi.Ja kaks aastat tagasi käisin Hurgadas ja siis oli kaameramees dziibi katusel.Dziibid lasid ikka korralikku ralli.
Aga ikkagi mis , kas kiiresti või aeglasti imenduvat süsivesikuid.
Raulves
MemberMa väga vabandan , aga ma ei näe neid Fite mitte kuskil oma kontol.Kus need asuvad.Tahan teada kas mul üldse on Fite.
Raulves
MemberTahaks osta Whey+
Raulves
MemberEDU!
Raulves
MemberKas see on halb , et ma söön lõunaks 125g riisi.Seal tuleb kokku 100g süsikaid.Või on ainult suhkur kahjulik.Muidu toitumiskavas on õeldud et 60g riisi aga ma ei taha seda järgmine päev soojendada ,pole sama hea maitse.Ja endal tuleb ka koos banaaniga trenni lõpus 100g süsikaid kokku,see ei tohiks halb olla.
Raulves
MemberOleneb mis sul plaanis on kas kehakaalu tõus või langus.Aga igastahes on mina hommikusöök kehakaalu tõstmiseks.
Hommikusöök:
60g kuivainetena neljaviljahelbeid
250ml piima (tavaliselt panen selle koguse pudru valmistamiseks)
3 muna
100gr kodujuustu
1 võileib singi ja juustuga
1 tomat
1 kurk
1 tass teed/kohvi
Ja kõht saab ikka väga täis.
Raulves
MemberSee kreeka salat tuleb ikka väga kallis.150.- läks kõik see kupatus maksma.Homme hakkan sööma lõunaks ,siis saab teada kas ka selle raha eest ka maitsev on.
Raulves
Memberoskab keegi veel mingit salatit õelda,kus oleks ikka palju erinevaid komponente.Ja mis kastmega.
-
AutorPostitused