Skip to main content

Raulves

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 43 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: harjutus #179541
    Raulves
    Member

otsisin harjutuspanga läbi ,aga seal ei ole seda .sellepärast küsisingi.

in reply to: Alasti jooga #178824
    Raulves
    Member

päris hea kui revalis oleks alasti jooga,siis enam vist mehed ei osta jõuka piletit trenni tegemiskes vaid jooga vaatamiseks.

in reply to: T88pakkumine #176522
    Raulves
    Member

Riputan teile ka siia igaks juhuks. 2kki on m6nel lisaraha teenimise soov.

Vajatakse osalise t88ajaga majahoidjat (umb tund, paar p2evas) Toom-Kooli 15.

2750.- kuus

Avaldus koos CV ga saata aadressil:

Toom-Kooli 15-9

Tallinn 10130

Mis see majahoidja tegema peab.Kas ainult valvama et “lossi” ei tuleks vargad või koristama.

in reply to: taekwando #175212
    Raulves
    Member

Aitähh!!!

in reply to: viinamarjasuhkur #175211
    Raulves
    Member

Aga kas siis tohib kasutada toidu tegemiseks.Näiteks panna tee sisse.Kookide sisse.

in reply to: Kõhulihaste treenimine . Kuuspakk #174454
    Raulves
    Member

Kõige parem harjutus on ujumine.Uju näiteks 100m järjest täie pasaga ja lõpus viskab kõhu nii krampi.

JÄRGI PROOVITUD!!!

in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #173895
    Raulves
    Member

Palju õnne Argo!!!

in reply to: Moosese mägi #173619
    Raulves
    Member

Tegelikult omast kogemusest võin öelda, et ainuke normaalne ekskursioon oli Jeepidega safari, võis ka auto katusel olla. Sinna mäeotsa ei viitsinud tõesti sellise kuumusega ronida. Praegu vist nii kuum ei ole. Kindlasti on veel väga lahe Dahabis snorkeldamine. Parim veealune vaade üldse maailmas. Sukeldumine veel parem(siis vaja läbida kursused aga seda saab osta kohapealt teatud raha eest : ) Muidugi kui ennem pole vee all käinud siis oht sinna jääda üsna suur.

Mäe otsa minnakse ikka öösel.Sa vist ei lugenud seda läbi.Ja kaks aastat tagasi käisin Hurgadas ja siis oli kaameramees dziibi katusel.Dziibid lasid ikka korralikku ralli.

Aga ikkagi mis , kas kiiresti või aeglasti imenduvat süsivesikuid.

in reply to: Siin on kõik vajalik teave Fit. idest #173099
    Raulves
    Member

Ma väga vabandan , aga ma ei näe neid Fite mitte kuskil oma kontol.Kus need asuvad.Tahan teada kas mul üldse on Fite.

in reply to: Fast toidulisandid #172822
    Raulves
    Member

Tahaks osta Whey+

in reply to: Elite Petro Trans Cup results +galleries #172481
    Raulves
    Member

EDU!

in reply to: Suhkur #172479
    Raulves
    Member

Kas see on halb , et ma söön lõunaks 125g riisi.Seal tuleb kokku 100g süsikaid.Või on ainult suhkur kahjulik.Muidu toitumiskavas on õeldud et 60g riisi aga ma ei taha seda järgmine päev soojendada ,pole sama hea maitse.Ja endal tuleb ka koos banaaniga trenni lõpus 100g süsikaid kokku,see ei tohiks halb olla.

in reply to: Hommikul #172476
    Raulves
    Member

Oleneb mis sul plaanis on kas kehakaalu tõus või langus.Aga igastahes on mina hommikusöök kehakaalu tõstmiseks.

Hommikusöök:

60g kuivainetena neljaviljahelbeid

250ml piima (tavaliselt panen selle koguse pudru valmistamiseks)

3 muna

100gr kodujuustu

1 võileib singi ja juustuga

1 tomat

1 kurk

1 tass teed/kohvi

Ja kõht saab ikka väga täis.

in reply to: toorsalat #171950
    Raulves
    Member

See kreeka salat tuleb ikka väga kallis.150.- läks kõik see kupatus maksma.Homme hakkan sööma lõunaks ,siis saab teada kas ka selle raha eest ka maitsev on.

in reply to: toorsalat #168795
    Raulves
    Member

oskab keegi veel mingit salatit õelda,kus oleks ikka palju erinevaid komponente.Ja mis kastmega.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 43 total)