RaulK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
RaulK
MemberJalatrenn möödas. Päris norm oli. Homme vaatan kas lähen jõusaali ja teen rinda & biitsa või tuleks bodypumpi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RaulK
MemberTeen täna varajase jalapäeva.
MemberTegin õhtul saalis õlga ja triitsa.
MemberSõber oli nagu siilipoiss Siim
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RaulK
MemberSai bodypumpis käidud ja päris hea oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võttis korralikult kõik lihased läbi. Sõber oli ka rahul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RaulK
MemberTubli poiss! Vaikselt aga kindlalt edasi! Õhtusesse bodypumpi olete kõik oodatud kl 20:15!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võtan siis ühe sõbra ka kaasa.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ta alles hakkas jõusaalis käima aga loodan et peab bodypumpis vastu.RaulK
MemberReedel oli seljapäev. Jõutõmmet tegin viimane seeria 120 x 6. Päris raske ta oli aga ära tuli. Nüüd üla- ja alaselg valus.
Pühapäeva õhtul trenni, võimalik et õhtusesse bodypumpi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RaulK
MemberHead aastavahetust kõigile ka minu poolt!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Liigun ka kesköö paiku kesklinna, võimalik, et homme ka trenni.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RaulK
MemberTeen täna jalatrenni ja tundi tulen ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RaulK
MemberTulen ka kohale!
MemberMina olen ka laupäeval olemas
MemberMina olen terve nädala Tartus ja saaksin tulla küll
MemberTäna tegin õlga ja triitsa. Triits läks maru kiiresti täis. Muidu oli hea trenn. Õues ikka päris külm sellise tuulega :S
RaulK
Member6x 120kg jõutõmbes väga korralik number juba, edu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ise lähen kella üheks täna trenni, kavas on käed ja lõppu on plaanis teha veel ka kõhtu + aeroobset. Paks nagu ma olen, siis ega pikalt joosta ei jõua, eks peab siis suurema kaldega kõndima..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks see jõud vaikselt suureneb. Võimalik, et järgmine kord panen veel raskust juurde
MemberTegelikult tegin ikka trenni ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõutõmbes tuli isiklik rekord, mille üle endal ka hea meel on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegin algul sooja tühja kangiga ja 50kiloga, siis 80kg x 10 100kg x 6 110kg x 6 120kg x 6 ja 130 x 1Eelmine rekord oli kõigest 105kg x 6
-
AutorPostitused