Skip to main content

Raul1

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 201 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mis kellast magama lähete/tõusete? #69759
    Raul1
    Member

kui tööpäev on siis ärkan 04:30 ja lähen magama 20:30 aga vabadel päevadel ärkan kõige hiljemalt 7:30 ja lähen magama umbes 22:00….. 22:30. Põhiline on see et saaks 8 tundi järjest magada, vahel ka 9 tundi.

Ei ole selline inimene, kes kella 1 ni öösel üleval istub ja videosid vahib.

in reply to: Ronnie uus video! #69757
    Raul1
    Member

kui tasuta või paari krooni eest kuskilt ei saa ja kaupmehed hirmkallist hinda küsivad videote eest, siis loomulikult tuleb tõmmata kuskilt, mis muu üle jääb. Keda see autoriõigusseadus ikka kotib, kuu peale käigu see.

Tegelt tahaks ise ka näha seda uuemat Colemani videot, 2001 aasta oma oli ikkka ülikõva.

in reply to: Küsimus? #69186
    Raul1
    Member

üldiselt võib teha peale selga biitsepsit ja peale rinda triitsepsit või õlga.

in reply to: Mõttetuse moderaator #68959
    Raul1
    Member

imelik küsimus , lauseehitus on väga imelik, midagi ei saa aru

in reply to: kas laia haardega või kitsa haardega #68741
    Raul1
    Member

mida kitsam haare, seda rohkem mõjub triitsepsile. Väga lai haare pole ka hea, kuna siis amplituud muutub väikeseks

in reply to: Kuidas tegutseda sisemise rasvaprotsendiga? #67953
    Raul1
    Member

kõige parem rasvaprotsendi mõõtja on peegel

in reply to: biitseps #67595
    Raul1
    Member

tee tavalise kangiga noodipuldil. See on minu lemmik harjutus biitsepsile.

in reply to: Füüsiline töö #67436
    Raul1
    Member

ma teen ka sellist tööd, kus peab palju jooksma, seisma ja kätega tegema, tõstma üht teist. Aga trenni jõuan ka teha. Vahel harva on nii, et ei jõua õhtul trenni minna.

in reply to: Poed Tartus #66764
    Raul1
    Member

suht kallid on. Ise ostsin omale sealt 2×20 kg kettad, suure auguga ja läksid maksma kokku 1400 eeku. Kunagi sai kang ka ostetud, see maksis siis 400, nüüd kangi sealt enam ei saa, kui siis vähemalt 1000.- eest.

in reply to: Kas mehed käivad meie pärast jõusaalis??? #66763
    Raul1
    Member

ma käin saalis selle pärast, et veelgi tugevamaks saada. Muidugi kehaosade ümbermöõõdud huvitavad mind ka, et need oleksid maximaalselt suured ikka.

in reply to: sõjavägi #66279
    Raul1
    Member

ma läksin sõjaväkke kaalusin siis 96 kg , tagasitulles kaalusin 93 kg. Nooreaja lõpus kaalusin üldse 89 kg . Siis muud ei tehtud kui jooksti, seetõttu kaal langeski.

in reply to: Tahaks end vormi ajada! #66074
    Raul1
    Member

tahtejõudu on kõvasti vaja. Vaatan et noormees on juba 18 aastane ja pole elus sporti teind õieti ja nüüd avastab et võiks tegelema hakata, no ma ei tea. Tüüpiline tänapäeva noorus. Tegelt alustada pole kunagi hilja.

Aga siiski esmalt minna jõusaali kuskile ikka. Ja ühesõnaga tee umbes kuu aega 2…3 korda nädalas trenni. Ühel treeningul kõikidele lihastele 2 seeriat kordustega 12…15. Edasine värk on pikem jutt.

in reply to: hantlid vs. kang #65958
    Raul1
    Member

kasuta mõlemaid ikka.

in reply to: M.M. / Kiivikas / Vend Vähk / Nurmsalu jt #65092
    Raul1
    Member

biitsepsi kõrgust arendab ettekallutatult kangi või hantli tõsted. Või trossiga. Ja biitsepsi “laiust ” arendab kangi tõsted noodipuldil. Sellisel juhul peab pult olema kõige horisontaalsemas asendis umbes 30..45 kraadi, et biitsepsi algfaasi koormaks kõige rohkem.

in reply to: Tõmbed kangiga ettekallutatult #64673
    Raul1
    Member

soovitaks kah pigem õlgadest kitsamat kui laiemat, kuna siis amplituud suurem. Ise treenin ka nii ja mõjub paremini.

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 201 total)