Skip to main content

Raul1

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 201 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: salat #71278
    Raul1
    Member

kui tegeled lihasmassiarendusega, siis söö niipalju, kui sisse mahub. Eriti igasugu salateid, mille kõrvale võtad kanaliha ka. Ei ole siis mõtet kaloreid lugeda. Kui võtad kaalust alla siis pead küll lugema kaloreid. Kui palju makaronisalat sisaldab kaloreid…..? See sõltub mida ja kui palju seal salatis midagi on? Eks ta ole vahemikus 200….500 kcal/100 g.

in reply to: Kõhulihased? #71277
    Raul1
    Member

Tee üle päeva 6 seeriat kordustega 25…30. Peaks mõjuma.

in reply to: kiku võitis kuldmedali #71276
    Raul1
    Member

kiku on tubli

in reply to: Kuidas Teha…alatiib! #71275
    Raul1
    Member

kui tahad arendada lailihase laiust, siis tegelikult ei ole selleks kõige parem harjutus kuklataha tõmbed, vaid lõuatõmbed ette. Seda räägivad laiade lailihastega vennad Tartust. Samuti on seda öelnud ka Ronnie.

in reply to: Mida Need Tähendavad? #71273
    Raul1
    Member

oma valitud raskus on tõepoolest. Ja sa teed 3 seeriat 8…10 kordusega. Ehk siis 3 seeriat sellise raskusega, mida suudad tõsta 8…10 korda järjest.

in reply to: Kõige seksikam mees Eestis??? #71188
    Raul1
    Member

minu arvates enne olgu Tane Tatter, kui mai tea mingi Koit Toome vms.

in reply to: Taastumine #71187
    Raul1
    Member

biits, triits, ranne, säär, kõht taastuvad 48 tunni jooksul, oleneb muidugi kui intensiivselt treenisid. Aga keskmise intensiivsuse juures peaks enamvähem ära taastuma. Suuremad lihasgrupid taastuvad kauem ehk siis 72 tundi. Ise treenin nii, et suuri lihaseid 5…6 päeva tagant, ja väikeseid natuke tihedamini, umbes 3 korda 2 nädala jooksul.

in reply to: kreatiin + valk koos #71186
    Raul1
    Member

kreatiini võta 3 nädalat ja siis vähemalt 3 nädalat ära võta. Valku võid kogu aeg võtma, või õigemini peadki võtma, sest muidu pole võimalik lihast kasvatada.

in reply to: Jämeda raske kondiga :rolleyes: #71184
    Raul1
    Member

mul endal on ka nii, et ei paista kuskilt, et kaaluks 108 kg. Ju siis on lihas väga suure tihedusega ja kont raske.

in reply to: Palavik #71183
    Raul1
    Member

ma olen suht vähe haige, võibolla korra 3 aasta jooksul ja siis ka 1 päeva. Järgmine päev olen juba trennis ja higistan haiguse välja. Üldiselt peaksid sööma tervislikumalt igasugu puuvilju, juurvilju iga päev jne. Nt. apelsine, sidruneid, õunu, banaane, porgandit, kaalikat, sibulat, kapsast jne. Siis saad vitamiine, mis parandavad enesetunnet ja annavad jõudu külmal ajal. Ja kindlasti ei tohiks süüa tablette, ainult siis kui on väga kriitiline olukord. Mina peavalu korral lähen jalutan hoopis, või söön midagi .

Kui on palavik üle 37,5 ,siis kindlasti ära treeni.

in reply to: Kas keegi on hilja alustanud… #71182
    Raul1
    Member

ei tahaks hästi uskuda, et Ronnie Coleman 27 aastaselt alustas, see pole võimalik, kui ta juba 34 aastaselt esimese mr . olympia tiitli võitis. Sel juhul peaks kõik jõusaali harrastajad mr. olympiad olema. Ma arvan et siin on eksitus. Minu arvates alustas ta samal ajal, nagu Jay Cutler, kes alutas umbes 14 aastaselt.

in reply to: reljeefsus #71181
    Raul1
    Member

ega kaalust alla võtmine lihasmassi ei kasvata, vaid kahandab hoopis. Järelikult need kes pidevalt võistlevad on väiksemad kui need kes kogu aeg massi kasvatavad ja ei võistle.

Ma parem treenin hoopis niikaua, kui kuiv lihas järele jõuab, sinna 110 kg kanti, mitte ei hakka oma reljeefsust otsima ma ei tea kuskil 70..90 kg kandis.

in reply to: Millise vormi nimel treenite? #70418
    Raul1
    Member

tahaks selliseks saada nagu Big Ron

in reply to: Oti algajate kava hantliseerimine #69860
    Raul1
    Member

hea oleks ,kui oleks lõuatõmbe kang kuskil üleval. See oleks õige seljalailihase harjutus, see mingi 10 kg se hantli tõmbed ettekallutatult on lahja veidi. Saaksid kangil teha biitsepseid ja kõhtu ka.

Jalaga on veidi kevemad lood, saab teha nt ühel jalal kükke hantel käes, või võtad mingi raske asja kukile või rinnale ja teed etteasteid või kükke kasvõi.

Ülakehale on lihtne teha kui hantleid olemas, seda sa nagunii tead.

in reply to: Küsitlus #69760
    Raul1
    Member

trenni olen teinud 11 aastat. Praegu on kaal 104…110 kg. Suhteliselt kuiv keha. Kõhtu ees pole ja kõhulihased on ilusti näha. Biitseps 47 cm. Olen rahul vormiga ja treenin kogu aeg tugevasti, et muutuda suuremaks ikka.

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 201 total)