Skip to main content

Raul1

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 201 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kohupiim #73577
    Raul1
    Member

müüakse ju ka kohupiimakreeme, ei pea neid kuivi terasid sisse ajama, kui ei meeldi. Ise sööngi õhtuti kohupiimakreemi. Nendes maasikad sees juba, ei ole mulistamist.

in reply to: Palju teil siis vastlakukkleid alla läx? #73045
    Raul1
    Member

2 tk

in reply to: Maailma tugevaim poiss #73043
    Raul1
    Member

olen alberdiga nõus

in reply to: Proportsioonid #72792
    Raul1
    Member

olen 188 cm pikk, kaal 105…108 kg, Biitseps selle trenni ajal ~ 48 cm. Külmalt 46 cm. Reied 68 cm. Muid mõõtusid pole veel mõõtnud.

in reply to: Schliercamp piltidel #72317
    Raul1
    Member

antud piltidel näeb ta väga suur ja hea välja, kuid näiteks poosides lailihas tagant, topeltbiitseps eest, ja trapets eest tundub ta väiksem. Eriti häirib mind see, kuidas ta poseerib trapets eest poosi. Muidu on ta väga hea reljeefsusega.

in reply to: sihuke küsimus #72201
    Raul1
    Member

Mis su eesmärk on? Kas Kiivika massikava järgi kulturismitreening, või Leesmanni kava järgi jõutõstmistreening? Et nii lihast kui max jõudu korraga on suht raske saavutada kiiresti. Äkki spetsialiseeruksid siiski ühele alale.

in reply to: jõuetu biits #72105
    Raul1
    Member

kogu aeg ei tasu teha biitsepseid peale selga. Tee näiteks ühel päeval nädalas mõlemat nii triitsepseid kui biitseseid ühel treeningul, see oleks siis üks kõva käe treening.

Ja võid teha teise biitsa ja triitsa vastavalt peale selga ja peale rinda. Aga siis kergelt, mitte üle 8 seeria. Proovi vahel nii.

See teeb siis nii biitsale kui triitsale 2 treeningut nädalas. Ehk üks tugev ja teine kerge trenn.

in reply to: Kõvad mehe palju jaxate… #72015
    Raul1
    Member

tahaks näha seda, kes minutis 100…110 teeb ja kuidas ta seda teeb.

Ma olin keskkooli ajal klassis parim selles harjutuses ja kui seda õigesti teha, siis on raske teha üle 70… 80 korduse minutis. Minu rekord on 70.

Ma arvan, et kes teeb rohkem ,sel kas käsi pole kukla taga sõrmseongus või ei teeb pooliku amplituudiga. St. selga vastu maad ei lase ja rinnaga põlvi ei puuduta.

Tegelikult õigem on ka see kui reieluu on 45 kraadise või väiksema nurga all põrandaga, mitte 90 kraadise nurga all. Kui ta on 90 kraadise nurga all, siis loomulikult amplituud on 10 cm ja teed 110 kordust. Kõik on suhteline tegelt.

in reply to: Noh trennisõltlased :) ausalt palun! #71939
    Raul1
    Member

kõik punktid peavad paika

in reply to: Treeningjärgne toitumine II #71743
    Raul1
    Member

ei ole kuulnud ,et keegi valgujooke trenni ajal tarvitaks. See võetakse ikka kohe peale trenni nt riideruumis.

in reply to: korduste arv #71742
    Raul1
    Member

üldiselt kõht , säär ja randmed on veidi kõrgemate korduste arvuga.

8…12 kordust seerias peaks väheks jääma kõhule. Ise teen 15..25 umbes kõhule.

Säärele teen 12…18 kordust. Muidu ma ei tunne, et oleks lihase läbi võtnud.

in reply to: Paljudel teist on kodus hantlid? #71698
    Raul1
    Member

loomulikult on olemas. reguleeritavad hantlid on ja 2 x63 kg saab peale panna. Samuti on kang, kettad, pukid, pingid, rööbaspuud, noodipult jms. Vahel on jõusaalis riigipühad ja ei saa treenida. Aga kui omal olemas on midagi, siis ei pea murtesema kogu aeg, kas saan treenida või mitte.

in reply to: Kanamunad #71324
    Raul1
    Member

ise joon küll munad koos kollasega ära.

in reply to: Söömine #71323
    Raul1
    Member

lihase kasvatamiseks peaksid võibolla koguseid pisut suurendama.

in reply to: Naise Kõige Ilusam Lihas? #71322
    Raul1
    Member

mulle meeldib kõige rohkem, kui naistel on ilusad reie kakspea lihased ja ei tee paha ka ilusad reie nelipealihased. Samuti on ilus vaadata ka säärekolmpea ja tuharalihaseid.

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 201 total)