Raul1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raul1
MemberAntud piltidel on Kalmus selgelt ja kõvasti parem kui Kiivikas.
Raul1
MemberMulle meeldib Ronnie Colemani lailihas kõige rohkem. Seejärel Dorian Yatesi oma ja alles siis Arnold Schwarzeneggeri oma. Tegelikult on üks vend veel, kellel on väga hea selg—ja see mees on Orville Burke.
Raul1
Memberminu teada peab võimalikult mitmekülgselt toituma. Seetõttu söön riisi asemel rohkem kartulit ja makarone. Riisi söön suht vähe. Kana söön ka peaaegu iga päev. Vahel kui kopp ees kanalihast, söön tuunikala.
Raul1
Memberviimasel ajal olen alkoholivabat õlut joonud. Päris vaba see muidugi pole sellest. 0,5% on sees.
Raul1
Membermis asjad need kangi otste laiendaja veel on. pole kuulnud. kang on kang ja kui kang lühikeseks jääb tuleb ikka suur 20 kg-ne kang osta, kuhu laod oma 350 kg peale.
Raul1
MemberTANKi kommentaar on kõige parem
Raul1
Membertee õlakehitusi kangi või hantlitega. Ei ole mõtet teha ringikujulisi liigutusi, tee üles alla.
Raul1
Memberkaalun 105..108 kg. Selle kaalu juures on rekord puhtalt 18 korda, laia haardega. Muidu tõmban seeriatena 12 korda umbes. Vahel panen 16 kg-se sangpommi enda külge ja teen 6…8 -seid seeriaid ka. Seda kõike teen väga laia haardega.
Raul1
Memberülakeha on väga hea 17 aastase kohta. Reljeef on hea . Aga reienelipea võiks tsipa parem olla.
Raul1
MemberKalmus näeb parem välja
Raul1
Membermul jõutsükkel 3 nädalat, mass 5 nädalat ja reljeef 3 nädalat. Vahel jääb jõutsükkel vahelt ära, ja siis teen vahedumisi massi 3 näd. ja reljeefi 3näd. Ma ei tea, kuidas kellelegi, mulle meeldib niimoodi treenida.
Raul1
Memberhommikuti söö mingit putru ja siis mingit salatit ka, kus on keedetud muna või kala. Liha üldiselt ei tasu hommikul esimese toidukorrana süüa, võibolla õige veidike leiva peal. Hommikuti süüa just süsivesikute rikast toitu, et päeva energia kätte saada. Ja õhtupoole just vastupidi, et valgurikkam toit.
Raul1
Memberviibin suhteliselt palju jaheda õhu käes. Ei pane ennast liiga soojalt riidesse. Aeroobse treeningu teen talvel väljas, nt jooksen, kõnnin. Mitte ei tee seda jõusaalis velotrena?ööril. Ja üldse meeldib värske õhu käes olla palju.
Raul1
Memberkui oled noor, siis peaxid kõvasti sööma. Väldi ainult liiga rasvast ja magusat, alkoholi jms. Noorena kasvad ka ilma pulbriteta kiiresti. Nii et kui raha pole nende ostmiseks ei juhtu midagi hullu,…… kasvad ikka. Alles kuskil 18ndast eluaastast võiksid juba toidulisasid võtta.
Raul1
Memberkäin veel sellepärast ka, et tahan saavutada eriti värdjalikke lihaseid. Praegu on vorm suurepärane ja läheb järjest ülesmäge. Ma ei mõtle kunagi selle peale, et nüüd on see piir käes, mis naistele meeldib ja selle ületamisel ma enam neile ei meeldi. Mul suva.
-
AutorPostitused