Skip to main content

Raul1

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 201 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Chris Cormier: Juba teist kuud haiglas… #88830
    Raul1
    Member

vaadake mida naised meestega teha võivad

in reply to: Kas osta ära? #88522
    Raul1
    Member
    in reply to: Rammumeeste/jõutõstjate võistluseelne nädal #88069
    Raul1
    Member

ise teen rammumeest ja oletame et kui laupäev on võistlus, siis vähemalt 2 päeva enne trenni ei tee. Vahel puhkan ka kuni 4 päeva enne. Oleneb enesetundest. Ja eriti oluline on ka see, et reienelipead ei tee ma enne võistlust vähemalt nädal aega. Seljasirutajat 2…3 nädalat ja deltalihaseid ka nädal aega. Teisi lihaseid teen ikka , need nii olulised pole.

in reply to: ettevajunud õlad #87876
    Raul1
    Member

üldse selga, trapetsit, tagumisi deltalihaseid treenida.

in reply to: Kang #87875
    Raul1
    Member

mis kate sul sealt kangilt maha tuleb ma ei saa aru……, osta ikka 20 kg ja roostevabast terasest kang. Siis ei kooru selle pealt midagi maha. Tartus lõunakeskuses müüakse vist, mina ostsin sealt kunagi 400.- nüüd maksab vist 1000.-. Kettaid müüakse ka seal.

in reply to: Herr Kalmus tänases KROONIKAS. #87874
    Raul1
    Member

no kammoon küll, mingi hull tuvastamine käib siin.

in reply to: Teie seksuaalne orientatsioon? #86629
    Raul1
    Member

mulle meeldivad surnud kassid

in reply to: Naise Kõige Ilusam Lihas? #86530
    Raul1
    Member

üldiselt kõik alakeha lihased. Ei saa ütelda, et mingi üks lihas meeldib mulle kõige rohkem. Näiteks mulle meeldib, kui naistel oleks treenitud reielihased ja tuharalihased. Tore oleks kui sääred, kõht ja õlavarred oleksid ka treenitud.

in reply to: Kusekõva #86239
    Raul1
    Member

urineerimisega küll ei tohiks erekteeruda. Võibolla osadel meestel on nii tundlik kogu see piirkond.

in reply to: Rammumehed #84906
    Raul1
    Member

eks ikka jah, kivide tõstmine, kummi kantimine ja muud säärased asjad kuuluvad rammumehe trenni hulka. Loomulikult peavad need asjad kodus olemas olema. Kindlasti jõusaalis rammumehed ei tee isoleeritud harjutusi , vaid põhiliselt baasharjutused ja seistes. Kui teha nt. õlga siis mitte istudes, vaid seistes jne..

in reply to: Vot see on alles naine:D #84584
    Raul1
    Member

kobe eit, tahaks omale naiseks:D

in reply to: California Pro Figure 2006 #84375
    Raul1
    Member

kenakesed

in reply to: palju kulutate oma keha arendamisele? #84129
    Raul1
    Member

kuidas kunagi. kreatiini, glutamiini, valku, massilisajaid kulub omajagu. Võtan neid vähe sisse siiski. Söögi peale läheb 2000.- kuus umbes. Ja raha kulub ka jõusaali seadmete ostuks, selles mõttes, et üks 20 kg ketas maksab oma 600.-. Jõusaali klubi piletit ei osta, kuna treenin nüüd kodu jõusaalis.

in reply to: lihast vähendada #83843
    Raul1
    Member

kle treenitud sääremarjaga naised on väga kenad ju. Vähendada lihast on suht raske ja ebatervislik. Võibolla tundub säär suur sellepärast, et muud lihased on väikesed, äkki peaksid ülekeha lihaseid suurendama, siis ei torka sääred nii silma vms.

in reply to: Lõuna-Eesti Vägilane 2006 #83264
    Raul1
    Member

1. Peeter Aan

2. Meelis Pungits

Rohkem ei mäleta

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 201 total)