Skip to main content

Raul1

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 201 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: biitseps #92616
    Raul1
    Member

õige see on jah, et kuju ei saa muuta, ainult suurust saab. Aga minu arvates võib arendada seda kohta kõige paremini selline harjutus, kus noodipult on ka 45….30 kraadise nurga all põrandaga ja sellel teha kas kangi, hantli või trossiga. Et nagu algfaasile panna rõhku. Võibolla see mõjub. Või siis pealthaardega.

in reply to: Kuidas suhtute noortesse jõusaalis? #92318
    Raul1
    Member

ma ei tee välja eriti. Ajan omi asju ja keskendun treeningule.

in reply to: Liiga kulukas… #92317
    Raul1
    Member

jah, ega 200 eeku kuus toidulisade peale on liiga vähe. Oleneb mis eesmärk on muidugi.

Või mõtles ta koos toiduga seda, mis oleks veel hullem ja mõeldamatum variant.

Mul endal läheb ainult söögi peale kuus umbes 4000.- lisaks veel toidulisad, mida läheb umbes 700….1000.- kuus. Osa sööki toovad mulle vanemad ka. Mis on suur abi siiski.

in reply to: Suured lihased teevad aeglaseks? #91619
    Raul1
    Member

mul kehakaal 106…108 kg ja jooksen 100 meetrit 12 sekundit. Ja jalgrattaga suudan laugel teel 66 km/h sõita (lühikese lõigu loomulikult). See polnd absoluutne max, varu oli ka. Need pole mingid imenäitajad, aga ma usun, et osad vennad kes kulturismiga ei tegele, ei suuda neid numbreidki saavutada.

in reply to: Jay Cutler võitis Mr.Olympia! #91653
    Raul1
    Member

väga ootamatu uudis minu jaoks. Arvasin, et Ronni on veel umbes 2 aastat 1. kohal. Ei uskunud et Jay Cutler nii heas vormis on.

in reply to: Herr Kalmus tänases KROONIKAS. #91421
    Raul1
    Member

ma pakun et 120 ….160 kgne tippkulturist teeb 70..90 kg-le poksijale, karatekale või maadlejale ära. Sest kulturistid on ka harjutanud lööke ja üldiselt teevad väga palju trenni. Ma arvan et tehnikaga loomulikult kulturist ei tee midagi ära, pigem teeb ta wrestlingut ja lihtsalt tambib ning lömastab.

Seda kõike annab võrrelda kui rekka ja sõiduauto kokkupõrkega. Kes saab rohkem viga siis??

in reply to: Mr.Olympia 2006 – spekulatsioonid… #90964
    Raul1
    Member

Dexter nüüd küll Colemanist parem pole. Põhimõtteliselt on nad ühesuguste proportsioonidega, kuid Coleman on ca. 30 kg raskem ja 10 cm pikem, ning paistab rohkem silma, kui dexter. Enne võidab Colemani Jay Cutler kui Dexter, kuid ma ei usu seda. Arvan, et Coleman saab 2006 Mr. Olympiaks.

in reply to: Kas teen midagi valesti? Palun aidake! #90341
    Raul1
    Member

6 kuuga 2 kilo juurde ja 2 cm biitsepsi mõõdu suurenemist on väga hea tulemus. Algajatel tuleb väga kiiesti, ja paari aasta pärast enam nii lihtsalt midagi ei tule, siis peab iga cm jaoks rohkem vaeva nägema. Ja toitumine peab siis ideaalses korras olema.

in reply to: reljeefi tsükkel #90236
    Raul1
    Member

kindlasti kaotad rasva selle tsükli ajal. Korduste arv hoia vahemikus umbes 10…15. Selle tsükli ajal peab ka aeroobset tegema.

in reply to: kuidas söögiisu suurendada? #90145
    Raul1
    Member

no mina õnneks ei pidanud näljanädalal olema kaitseväes, vaid oli tavaline metsanädal, kus viimastel kolmel päeval oli toit nii otsas, et päevas sõin paar kartulit, paar küpsist ja lund.

in reply to: ebaühtlane areng #90144
    Raul1
    Member

mul sama lugu, et vahel jätan õla trenni vahele, kuna mul ka õlg väga hea võrreldes teiste lihastega. See on üks lahedus, aga ei soovita eriti.

Teine lahendus on see kui sa teeksid biitsepseid peale puhkepäeva ja jalga peale puhkepäeva. Ja õla ja rinna trenni tee enne puhkepäeva. St . et siis oled väsinud ja rinna ja õla trenn ei ole nii intensiivne, kui jala ja biitsa puhul. See on parem lahendus ja peaks aitama ma arvan.

in reply to: Kulturism ja jõutõstmine #90143
    Raul1
    Member

15 on juba piisavalt paras aeg et jõutõstmist või kulturismi teha, enne seda oleks soovitav kehale aeroobne baas panna pallimängude ,kergejõustiku, ujumisega või jooksmisega jne..

in reply to: Flex ja Muscle & Fitness #90142
    Raul1
    Member

Tartus statoili bensukas turu tn.-l müüakse ka Flex-se

in reply to: kuidas võtta kreatiini? #90141
    Raul1
    Member

puhkepäevadel võid ka võtta kreatiini. Kindlasti osta poest viinamarjasuhkrut ja toda pane 15 gr 5 gr kreatiini kohta.

in reply to: Kas mehed käivad meie pärast jõusaalis??? #89275
    Raul1
    Member

ma tahaksin omale rinnaümbermõõtu saada 160 cm, Biitsepseid 65 cm ja reieümbermõõtu 100 cm jne…. Ühesõnaga värjalikke lihaseid. Teiste arvamus eriti ei huvita, et siis näen nõme välja vms…

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 201 total)