Raul1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raul1
Memberõige see on jah, et kuju ei saa muuta, ainult suurust saab. Aga minu arvates võib arendada seda kohta kõige paremini selline harjutus, kus noodipult on ka 45….30 kraadise nurga all põrandaga ja sellel teha kas kangi, hantli või trossiga. Et nagu algfaasile panna rõhku. Võibolla see mõjub. Või siis pealthaardega.
Raul1
Memberma ei tee välja eriti. Ajan omi asju ja keskendun treeningule.
Raul1
Memberjah, ega 200 eeku kuus toidulisade peale on liiga vähe. Oleneb mis eesmärk on muidugi.
Või mõtles ta koos toiduga seda, mis oleks veel hullem ja mõeldamatum variant.
Mul endal läheb ainult söögi peale kuus umbes 4000.- lisaks veel toidulisad, mida läheb umbes 700….1000.- kuus. Osa sööki toovad mulle vanemad ka. Mis on suur abi siiski.
Raul1
Membermul kehakaal 106…108 kg ja jooksen 100 meetrit 12 sekundit. Ja jalgrattaga suudan laugel teel 66 km/h sõita (lühikese lõigu loomulikult). See polnd absoluutne max, varu oli ka. Need pole mingid imenäitajad, aga ma usun, et osad vennad kes kulturismiga ei tegele, ei suuda neid numbreidki saavutada.
Raul1
Memberväga ootamatu uudis minu jaoks. Arvasin, et Ronni on veel umbes 2 aastat 1. kohal. Ei uskunud et Jay Cutler nii heas vormis on.
Raul1
Memberma pakun et 120 ….160 kgne tippkulturist teeb 70..90 kg-le poksijale, karatekale või maadlejale ära. Sest kulturistid on ka harjutanud lööke ja üldiselt teevad väga palju trenni. Ma arvan et tehnikaga loomulikult kulturist ei tee midagi ära, pigem teeb ta wrestlingut ja lihtsalt tambib ning lömastab.
Seda kõike annab võrrelda kui rekka ja sõiduauto kokkupõrkega. Kes saab rohkem viga siis??
Raul1
MemberDexter nüüd küll Colemanist parem pole. Põhimõtteliselt on nad ühesuguste proportsioonidega, kuid Coleman on ca. 30 kg raskem ja 10 cm pikem, ning paistab rohkem silma, kui dexter. Enne võidab Colemani Jay Cutler kui Dexter, kuid ma ei usu seda. Arvan, et Coleman saab 2006 Mr. Olympiaks.
Raul1
Member6 kuuga 2 kilo juurde ja 2 cm biitsepsi mõõdu suurenemist on väga hea tulemus. Algajatel tuleb väga kiiesti, ja paari aasta pärast enam nii lihtsalt midagi ei tule, siis peab iga cm jaoks rohkem vaeva nägema. Ja toitumine peab siis ideaalses korras olema.
Raul1
Memberkindlasti kaotad rasva selle tsükli ajal. Korduste arv hoia vahemikus umbes 10…15. Selle tsükli ajal peab ka aeroobset tegema.
Raul1
Memberno mina õnneks ei pidanud näljanädalal olema kaitseväes, vaid oli tavaline metsanädal, kus viimastel kolmel päeval oli toit nii otsas, et päevas sõin paar kartulit, paar küpsist ja lund.
Raul1
Membermul sama lugu, et vahel jätan õla trenni vahele, kuna mul ka õlg väga hea võrreldes teiste lihastega. See on üks lahedus, aga ei soovita eriti.
Teine lahendus on see kui sa teeksid biitsepseid peale puhkepäeva ja jalga peale puhkepäeva. Ja õla ja rinna trenni tee enne puhkepäeva. St . et siis oled väsinud ja rinna ja õla trenn ei ole nii intensiivne, kui jala ja biitsa puhul. See on parem lahendus ja peaks aitama ma arvan.
Raul1
Member15 on juba piisavalt paras aeg et jõutõstmist või kulturismi teha, enne seda oleks soovitav kehale aeroobne baas panna pallimängude ,kergejõustiku, ujumisega või jooksmisega jne..
Raul1
MemberTartus statoili bensukas turu tn.-l müüakse ka Flex-se
Raul1
Memberpuhkepäevadel võid ka võtta kreatiini. Kindlasti osta poest viinamarjasuhkrut ja toda pane 15 gr 5 gr kreatiini kohta.
Raul1
Memberma tahaksin omale rinnaümbermõõtu saada 160 cm, Biitsepseid 65 cm ja reieümbermõõtu 100 cm jne…. Ühesõnaga värjalikke lihaseid. Teiste arvamus eriti ei huvita, et siis näen nõme välja vms…
-
AutorPostitused