Skip to main content

Raul1

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 201 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Milline “keha” on stiimuliks? #53652
    Raul1
    Member

Ronnie Coleman

in reply to: Käte jõud #53452
    Raul1
    Member

kätelseisul peab triitseps eriti tugev olema, samuti deltalihased ja rinnalihaste ülaosad. Peaksid harjutama kangi surumist kukla tagant kui ka eest.

in reply to: Biitsepsi mure #52434
    Raul1
    Member

kui mõne harjutuse puhul tekib valu või jõuetuse tunne, siis peaksid vist paar nädalat puhkama ja ainult aeroobset tegema. Või teine variant on see, et tee mõnda aega peamiselt hantlitega biitsepseid või trossiga,(kerge raskusega), aga seda ainult siis, kui ületreeningut ei ole.

in reply to: lössi pulber #52338
    Raul1
    Member

lõssis on valku umbes sama palju nagu piimas, kuid rasvasisaldus on 0,05%.

in reply to: Biitseps #52305
    Raul1
    Member

sobib küll. Ise ma treenin vahel nii. Mul on biitseps veidi nõrk. Eriti tasub treenida siis, kui biitseps on võrreldes teiste lihastega maha jäänud. Kui sul on käsi parem kui kere, siis ära treeni nii.

in reply to: Musklimasendus Club #52255
    Raul1
    Member

toidu peale läheb ikka sitax raha. See on kõige suurem probleem mul. vigastusi ja ületreeningut saab vältida, kui õigesti treenida.

in reply to: Kuidas lõuatõmbeid arendada ? #52162
    Raul1
    Member

ma soovitan tõmmata lõuga tugevalt vähemalt iga 2 nädala tagant. Ise tõmban iga nägal. Üks nädal teen tugevalt, ehk alustan lõuatõmbega (6-8 seeriat), teine nädal alustan kangi tõmbega eest , vahepeal on muid harjutusi ja trenni lõpetan lõuatõmbega( 4 seeriat) ( kergem). Ise ma plokil ei treeni enam, kuna mulle ei meeldi plokil tõmmata. Selle plokiga jändamine lõuatõmbe jõule ja massile suurt midagi ei anna, lihtsalt mingit reljeefsust annab aint, vähemalt mul sihuke tunne. Kui paned sangpommi endale külge ja tõmbad 6…10 kordusega seeriaid ,siis tunned kuidas mõjub. Vahel lased ilma pommita 15 kordusega seeriaid ka muidugi. Loomulikult kui alguses ei jõua tõmmata lõuga, siis plokk on hea asi, et vajalikud kordused ära teha. Käte laiusega on nii, et mida laiemalt kinni võtad, seda laiemalt mõjutab lailihast. Põhiliselt tõmba ette poole, sest siis on amplituud pikem. Vahel võid vahelduseks kukla taha ka tõmmata. edu

in reply to: Pullover ( ületõmbed ) #51260
    Raul1
    Member

Ise teen pulloveri- harjutust lailihase päeval. Mul see harjutus ei mõjuta rinnalihaseid eriti ja seepärast ma seda rinna päeval ei tee ka. Seda on normaalne teha vähemalt kord kuus, kuid mitte iga nädal.

in reply to: sääremari #51342
    Raul1
    Member

Tahaks näha naist, kellel on liiga suur sääremari.

Igaljuhul mulle küll meeldivad naiskulturistide sääred. Väga ilusad on.

in reply to: jalad ning tagumik #51209
    Raul1
    Member

Minu arust keha sihvakamaks muuta polegi võimalik. Tavaliselt pikemad inimesed on sihvakad ja lühikesed jässakad. Nii et kui te olete jässaka kehaehitusega, siis sihvakamaks seda ei saagi muuta. Selles mõttes et jäsemeid pikemaks võrreldes kerega.

Tegelikult treenitud jalalihastega naised näevad palju kenamad välja kui tavalistel treenimata naistel. See on vähemalt minu arvamus. Naistele soovitaks kindlasti etteasteid kangiga teha.

in reply to: mida trenni ajal juua ? #46443
    Raul1
    Member

Ise kaalun hetkel 105…107 kg ja vett joon kuni 0,5 liitrit trenni jooksul. 1,5…3 liitrit on ikka jõhker küll trenni jooksul ära juua.

in reply to: Keemia #50212
    Raul1
    Member

nii hull see asi ka pole. Tuleb trenni teha ja korralikult süüa, siis kasvab. Samahästi võiks öelda, et ükskõik millise teise spordiala tippmehed on ainult süstimisega saavutanud tulemusi.

in reply to: Kommenteerige söömist #49923
    Raul1
    Member

Liiga vähe sööd mnu arust. hommikul peaksid mingit putru sööma ja salatit ka ja toidukordasid võiks ka rohkem olla.

in reply to: kõva mees #49737
    Raul1
    Member

oleks mul selline naine, oleksin õnnelik. Kahju et selliseid eestis pole. Tegelikult kui ta lihaseid ei pinguta, näeb kobe välja küll.

in reply to: Treeneri astme koolitused #48997
    Raul1
    Member

Mis kell toimub 19.03.2005 Viimsi Tervisekeskus SPA-s koolitus ? Samuti mis kell toimub Reval Sport ruumides 26ndal märtsil koolitus?

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 201 total)