Raul1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raul1
MemberRonnie Coleman
Raul1
Memberkätelseisul peab triitseps eriti tugev olema, samuti deltalihased ja rinnalihaste ülaosad. Peaksid harjutama kangi surumist kukla tagant kui ka eest.
Raul1
Memberkui mõne harjutuse puhul tekib valu või jõuetuse tunne, siis peaksid vist paar nädalat puhkama ja ainult aeroobset tegema. Või teine variant on see, et tee mõnda aega peamiselt hantlitega biitsepseid või trossiga,(kerge raskusega), aga seda ainult siis, kui ületreeningut ei ole.
Raul1
Memberlõssis on valku umbes sama palju nagu piimas, kuid rasvasisaldus on 0,05%.
Raul1
Membersobib küll. Ise ma treenin vahel nii. Mul on biitseps veidi nõrk. Eriti tasub treenida siis, kui biitseps on võrreldes teiste lihastega maha jäänud. Kui sul on käsi parem kui kere, siis ära treeni nii.
Raul1
Membertoidu peale läheb ikka sitax raha. See on kõige suurem probleem mul. vigastusi ja ületreeningut saab vältida, kui õigesti treenida.
Raul1
Memberma soovitan tõmmata lõuga tugevalt vähemalt iga 2 nädala tagant. Ise tõmban iga nägal. Üks nädal teen tugevalt, ehk alustan lõuatõmbega (6-8 seeriat), teine nädal alustan kangi tõmbega eest , vahepeal on muid harjutusi ja trenni lõpetan lõuatõmbega( 4 seeriat) ( kergem). Ise ma plokil ei treeni enam, kuna mulle ei meeldi plokil tõmmata. Selle plokiga jändamine lõuatõmbe jõule ja massile suurt midagi ei anna, lihtsalt mingit reljeefsust annab aint, vähemalt mul sihuke tunne. Kui paned sangpommi endale külge ja tõmbad 6…10 kordusega seeriaid ,siis tunned kuidas mõjub. Vahel lased ilma pommita 15 kordusega seeriaid ka muidugi. Loomulikult kui alguses ei jõua tõmmata lõuga, siis plokk on hea asi, et vajalikud kordused ära teha. Käte laiusega on nii, et mida laiemalt kinni võtad, seda laiemalt mõjutab lailihast. Põhiliselt tõmba ette poole, sest siis on amplituud pikem. Vahel võid vahelduseks kukla taha ka tõmmata. edu
Raul1
MemberIse teen pulloveri- harjutust lailihase päeval. Mul see harjutus ei mõjuta rinnalihaseid eriti ja seepärast ma seda rinna päeval ei tee ka. Seda on normaalne teha vähemalt kord kuus, kuid mitte iga nädal.
Raul1
MemberTahaks näha naist, kellel on liiga suur sääremari.
Igaljuhul mulle küll meeldivad naiskulturistide sääred. Väga ilusad on.
Raul1
MemberMinu arust keha sihvakamaks muuta polegi võimalik. Tavaliselt pikemad inimesed on sihvakad ja lühikesed jässakad. Nii et kui te olete jässaka kehaehitusega, siis sihvakamaks seda ei saagi muuta. Selles mõttes et jäsemeid pikemaks võrreldes kerega.
Tegelikult treenitud jalalihastega naised näevad palju kenamad välja kui tavalistel treenimata naistel. See on vähemalt minu arvamus. Naistele soovitaks kindlasti etteasteid kangiga teha.
Raul1
MemberIse kaalun hetkel 105…107 kg ja vett joon kuni 0,5 liitrit trenni jooksul. 1,5…3 liitrit on ikka jõhker küll trenni jooksul ära juua.
Raul1
Membernii hull see asi ka pole. Tuleb trenni teha ja korralikult süüa, siis kasvab. Samahästi võiks öelda, et ükskõik millise teise spordiala tippmehed on ainult süstimisega saavutanud tulemusi.
Raul1
MemberLiiga vähe sööd mnu arust. hommikul peaksid mingit putru sööma ja salatit ka ja toidukordasid võiks ka rohkem olla.
Raul1
Memberoleks mul selline naine, oleksin õnnelik. Kahju et selliseid eestis pole. Tegelikult kui ta lihaseid ei pinguta, näeb kobe välja küll.
Raul1
MemberMis kell toimub 19.03.2005 Viimsi Tervisekeskus SPA-s koolitus ? Samuti mis kell toimub Reval Sport ruumides 26ndal märtsil koolitus?
-
AutorPostitused