Raul1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raul1
MemberPigem on kasulikum võtta üks doos enne ja teine pärast trenni. Kui aga on laadimisnädal, kus 4 korda võtad, siis jah üks enne lõunat teine enne trenni, kolmas peale trenni ja neljas enne magama minekut. Ise võtan nii ja mõjub väga hästi.
Raul1
MemberIse treenin üldiselt ühel päeval biitsepsit ja triitsepsit. Vahel teen triitsepsit peale rinda või õlga ja biitsepsit peale selga.
Raul1
Memberjõutõmmet tee sirge seljaga ja vaata ette üles.
Raul1
Memberkui sul on ületreening, siis pead puhkama vähemalt 3….7 päeva nt. või rohkemgi. Aga kui biitseps lihtsalt ei taha kasvada, siis pane biitsepsi treening kas nädala algusesse, või tee seda kohe peale puhkepäeva ja ainult biitsepsit tollel päeval. Võib ka teisi lihaseid teha, aga neid peale biitsepsit. Kas siis triitsepsit vms.
Muuda harjutusi, ära mõnda aega tee hantlite või kangiga ja proovi trossiga teha. Trossi puhul on lihaspinge peaaegu terve liigutuse ulatuses. Saab kahe käega teha ja ühe käega igasugu harjutusi.
Kui tahad biitsepsi kasvama panna, pead ikka vähemalt 8 seeriat tegema trenni jooksul. Suurenda intensiivsust vahel ja võta harjutusest maksimaalne. Ise ma teen kuskil 12 seeriat. Mul vähemate seeriatega ta ei kasva.
Raul1
Memberise kasutasin ka kunagi seda varianti, et 2 korda päevas. Mõjus väga hästi. Jõunäitajad ja kehakaal suurenesid kiiresti. Soovitan kulturismitrenni inimestele seda varianti vahel proovida, kui ainult aega leidub nii palju.
Raul1
Membersul sel juhul on annet kulturismis. Äkki enne mõtleksid, kas tasub lihasmassi kasvu piirata. Võibolla, kui umbes paar aastat veel treenid, oled Eesti meister kulturismis valmis:). Või kui kulturism ei sobi, proovi fitnessi.
Raul1
Memberproovi vahepeal teisi jalamasinaid ka , ning tee kükke ja etteasteid ka. Kui ainult ühe masinaga kogu aeg teha, siis areng võib peatuda mõneks ajaks. Sul oleks vaja ?okeerida lihast uute harjutustega.
Raul1
MemberSporti tehes öötöö ei ole eriti kasulik. Unere?iim on seetõttu häiritud ja toitumiskorrad samuti. Kui võimalik, katsu töökoht vahetada päevase töö vastu.
Aga toitumise koha pealt nii palju, et kindlasti tasub ka öösel süüa kui isu tekib. Ise töötan ka vahetevahel poole ööni ja söön sel ajal aegajalt mõne kohukese või puuvilja ära ning joon valgujooke, piima, mahla jne. Päris mingit kõva toidukorda ma üldjuhul öösel ei tee.
Raul1
MemberOleneb mida treenid. Minu puhul on vähemalt nii, et kui teen massi- ja jõutsüklit, siis vajan vähemalt 2 puhkepäeva nädalas. Tihtilugu tuleb teha 3 puhkepäeva, et üle ei treeniks. Seda siis kui korduste arv on 6..8 ringis ja põhiliselt baasharjutused suurte raskustega.
Aga kui teha reljeefsust kõrgemate kordustega ja kergemate raskustega ning kui lisada rohkem isoleeritud harjutusi, siis mul tuleb 1..2 puhkepäeva nädalas.
Raul1
Membermis te nii kallites kohtades käite, ma ei saa aru. Ise küll ei kavatse 1200…1300 krooni kus jõusaali kasutamise eest maksta. Sel juhul peaks 7 päeva nädalas ja pool päeva iga päev seal olema ja trenni tegema, et see ära tasuks enam vähem. Kuigi siis ka ei tasuks see ära. Mõttetult källis mu arust. Huvitav kas seal rahvast ka üldse käib. Ise käin TÜ spordiklubis ja maksan 130 krooni kuus. Masinad on uued ja hantlite valik ka väga hea. Kettaid jätkub ka. Ülejäänud 1100 eest , mida nt. arctic sporti oleks ladunud , saan süüa ja toidulisasid osta.
Raul1
MemberAlustasin 14 aastasena, juba 10 aastat treenitud. Jõusaali läksin sellepärast, kuna mu klassivennad käisid seal juba ja mind kutsuti ka. Algusest peale olen koralikult trenni teinud, aga toitumine pole kõige õigem olnud. Toidulisasid alguses ei tarvitanud üldse, alles 4..5 aasta pärast. Alguses arenesin tavatoidu peal. Nüüd võtan kreatiini, glutamiini, valku, massilisajaid jne.
Raul1
Memberpõhiliselt teen biitsepseid peale lailihst kohe ja siis kuni 12 seeriat. Triitsepseid teen peale rinda või õlga ja 12…15 seeriat. Vahetevahel teen ka eraldipäeval nii biitsepseid kui ka triitsepseid umbes 16+ 20 seeriat.
Raul1
Membermetaan ehk CH4 on gaas, mida leidub maapõues.
Raul1
Membernexus— nii kuum ajab pöördesse
Raul1
Memberjõusaali kasutamine 120.- kuus, toidule 2000…4000.-, toidulisadele 500.- kuus. Ega raha üle ei jäägi midagi, kõik läheb tervise parandamiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused