Skip to main content

Raul1

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 201 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kulturisti pikkus? #59217
    Raul1
    Member

186 cm, 107 kg., 25 a. Treeninud olen 10 aastat.

in reply to: Mr. Olympia 2005 #59214
    Raul1
    Member

1. Ronni Coleman

2. Jay Cutler

3. Markus Ruhl

4. Dexter Jackson

5. Günter Shlierkamp

in reply to: Rinnakorvi kuju, kanarind #58958
    Raul1
    Member

sihukest asja pole varem kuulnud. Ma saan aru, et rinnalihased on liiga suured võrreldes seljalihastega. Aga kui tahad rinnakorvile harjutusi teha, siis parim harjutus on pullover. See käib nii, et heidad lamadessurumispingile risti selili peale. Õlad toetuvad pingile ja jalatallad maha. Võtad ühe veidi raskema hantli rinna kohale sirgetele kätele ja langetad aeglaselt üle pea kukla taha alla, seejärel tõstad algasendisse tagasi.

in reply to: otist #58784
    Raul1
    Member

Kulturism ongi ainuke õige spordiala. Siin on mida vaadata.

in reply to: taastumine? #58593
    Raul1
    Member

päris niisama ei tasuks kodus vedeleda ületreeningu ajal, peaks midagi aeroobset tegema vähemalt 3 korda nädalas. Kas jooksmas käima, palli mängima, ujuma, rattaga sõitma jne… See peaks mõjuma paremini taastumisele.

in reply to: mis lihasi treenib ujumine? #57858
    Raul1
    Member

väga paljud lihased töötavad ujudes. Põhilise koormuse saavad triitsepsid, deltalihased, seljalailihas.

in reply to: kaua keegi treeninud on #57711
    Raul1
    Member

10 aastat treeningstaa?i. Viimasel ajal umbes 4 päeva nädalas treenin. Varem sai rohkem treenitud. Ja trenni pikkus on nüüd umbes 1,5 tundi. Oleneb mitut lihast treenin.

in reply to: Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha? #57637
    Raul1
    Member

11 aastaselt tõmbasin nõksuga 24 lõuga. Praegu olen 25 aastane ja tõmban puhtalt 18 lõuga. Uut rekordit pole ammu proovinud. Puhta lõuatõmbe all mõtlen seda, et absoluutselt ühtegi nõksu kehast läbi ei käi ja ei aita jalgadega kaasa mitte kuidagi. Kehakaal 107 kg.

in reply to: kas mul on normaalsed tulemused? #57386
    Raul1
    Member

ma arvan, et nii noorelt ja nii vähe kaaludes, on need väga head tulemused.

in reply to: Kus trennis käid ja kus elad??? #57196
    Raul1
    Member

Tartus TÜ spordiklubis, või kui olen maal, siis teen isiklikus jõusaalis trenni.

in reply to: kas ületrenn? #56766
    Raul1
    Member

Asi on tõepoolest individuaalne. Kuid mina sinu asemel teeksin kõhtu vähem ja treeniks jalgu sama palju kui ülakeha, muidu ülakeha läheb liiga heaks ja jalad jäävad nõrgaks.

in reply to: Õlad #56391
    Raul1
    Member

minu arvates treenid õlga üle. Võta teine õla treening ära ja asenda reie või biitsepsite treeninguga . Ma ei näinud biitsepsi, reie -nelipea ja reie- kakspea lihaste treeninguid su kavas. Miks sa neid ei treeni?

Saab küll keskmist ühte deltalihast eraldi treenida, selleks võta kas hantel või tross kätte ja tee ühele käele seda harjutust.

in reply to: unarusse jäänud treening #56351
    Raul1
    Member

kui tahad kaalust alla võtta, siis peaksid jõusaali asemel jooksmas käima või tegema muud aeroobset ( ujumine, pallimängud, rattasõit jne…)

in reply to: Mida ette võtta piinava unetusega? #56228
    Raul1
    Member

arvan ka, et peaksid vist arstiga konsulteerima. Kui sa oled viimastel kuudel väga intensiivsest treeninud ja vähe puhkepäevi teinud trennis siis

võibolla on sul ületreening. Samuti võib olla unetus pidevast raskest füüsilisest tööst, või õppimisest. Juhul kui on ületreening, siis puhka 7…14 päeva jõusaalist ja tee kergelt midagi aeroobset nt. jooks, ujumine, pallimängud jne.

in reply to: minu treening #56148
    Raul1
    Member

QUOTE (Larry @ 24 Jun 2005, 23:16)

Arvestatakse, et korraliku trenni juures on võimalik aastaga keskmiselt puhast lihast mingi 3-4 kg kasvatada.(kindlasti oleneb inimesest) Nii, et sinu lebotamise juures igati korralik tulemus!

ma arvan et see käib kuu kohta mitte aasta kohta !

ei saa olla kuu kohta, ikka aasta kohta on. Kui see oleks kuu kohta ,siis mina ja kõik teised jõusaali inimesed oleks kaks korda suuremad juba.

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 201 total)