Raul1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raul1
Memberproovi vahel teha nii, et 3 nädalat 3…7 kordust, siis järgmised 3 nädalat 7….12 kordust ja järgmised 3 nädalat 12…15 või veidi rohkemgi kordust. Ja jälle otsast peale see ring.
Need esimesed 3 nädalat on siis jõu ja massi arendusnädalad ja siis pead harjutusi ühele lihasele vähem tegema, samas võid mitut lihast treenida samal päeval küll. Ja Põhiliselt on siis baasharjutused. Isoleeritud harjutusi katsu siis mitte teha, või ainult 1 harjutus ühele lihasele, mitte rohkem. Söö kõvasti siis. Järgmised 3 nädalat kui on kordused 7..12 on puhas lihasmassi arendus. See on enamvähem sama eelneva jutuga. Ja kui on korduste arv 12…15 või rohkemgi, pead tegema ühele lihasele vähemalt 4 harjutust, kusjuures umbes pooled või rohkemgi nendest harjutustest peavad olema isoleeritud harjutused. Väiksemale lihasele piisab 3…4 harjutusest, aga suuremale võib ka 5 teha.
Raul1
Memberma olin 9 aastane kui tõmbasin 24 lõuga. Praegu olen 25 aastane ja kaal on 107 kg ja tõmban muidugi vähem ,nii 15 kanti. Seda siis ülimalt puhtalt, laia haardega ja ilma nõksuta. Lõuatõmbamine pole minu jaoks kunagi suur probleem olnud, ju siis see on geenidega kaasa antud mulle.
Kui rääkida mis lihaseid treenida, siis ikka lailihast, biitsepseid ja randmeid. Sobiks plokksüsteemil ette ja kukla taha tõmbed. Põhiliselt tõmba ette poole, vahel harva kukla taha. Kindlasti kasuta laia haaret.
No ja lailihasele peaks andma kõvasti jõudu juurde kas siis tavalise kangiga või T- kangiga tõmbed.
Raul1
Memberkalmust vaadates on mida vaadata, tõesti suur mees
Raul1
Memberkas sa ikka soojendust teed enne selja treenimist või üks kõik mille treenimist. Ja kui suurte raskuste kallale lähed, tuleks raskust järk järgult tõsta ikka. Aga kui valu ära ei kao, siis pead muid lihaseid tegema ja laskma sellel seljal taastuda, või treenima selga tunduvalt kergemate raskustega ja suurte korduste arvuga. Ja seda siiis nii kaua kui valu ära kaob. Mul endal oli ka õlas valu pool aastat ja ei saanud kaldpingil kangi suruda suurte raskustega ja vahepeal tegin aint hantlitega ja kangiga kerge raskusega ja nüüd on valu kadunud.
Raul1
Memberkui ma õieti aru saan, siis varem kui vorm oli hea suutsid 1 km joosta vabalt, ja nüüd 1 km juba tõmbab lihased kinni. Soovitaks hakata kiiresti jooksma tasapisi. Alguses tasub võibolla isegi kõndida või sörkida nii 2..3 km. Ja nii paar esimest korda. Kusjuures ära tee seda iga päev vaid 3..4 korda nädalas maksimaalselt. Ja kui tunned et oled valmis kiiremini jooksma, nii umbes paar nädala või kuu pärast , siis alles jookse kiiremini. Mitte nii et kohe alguses 1 km kiires tempos. Samuti lõdvestused ja venitused on ka väga olulised peale jooksu.
Raul1
Membertagumise jala kand ei saa selle harjutuse puhul üldse vastu maad jääda. Kui sa siiani üritasid seda vastu maad jätta, võibolla siis hakkasidki su sääred valutama venitamisest. Esimese jala kand peab olema hoopis vastu maad.
Raul1
Memberülikõva
Raul1
Membersoovitan teha etteasteid kangiga. See tähendab et võtad kergema kangi õlgadeke, astud ühe jala parajalt palju ette ja laskud siis kükk asendisse ühe jalaga , teine jalg jääb siis peaaegu sirgelt taha ,ja tõused siis üles ja astud teise jalaga ette jne… kordad tegevust. Seda on parem teha kuskil väljas või koridori peal, kus on ca. 30 meetrit maad. Saab ka kohapeal teha muidugi.
Raul1
MemberKui rääkida kehaosadest ,mis kummalgi parem on, siis arvan et biitseps, triitseps, ranne, reied, trapets ja deltad on Kalmusel paremad. Selg on mõlemal võrdne. Raske võrrelda selga tegelt, kuna väga erinevalt poseerivad seda. Säär, kõht ja rind ja rinnakorv on Kiivikal paremad. Mina isiklikult eelistaksin keha proportsioonide poolest Kalmust paremaks. Kuna Kalmusel on rohkem liivakella kujuline keha ( st. keskelt võimalikult kitsas ja üleval võimalikult lai), kui Kiivikal, mida on väga oluline arvestada. No ja reljeef on suht võrdne, võibolla Kiivikal veidi parem.
Raul1
Memberlailihas teeb kulturistist kulturisti. Kui see on siis oled kulturist, kui seda pole siis…….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raul1
Memberkehatüüp on küll sama, aga kas ta tegelikult ka selline lodeva kõhuga on, seda ei tahaks uskuda. Ma arvan et ta ei laseks endale tekkida sellist kõhtu.
Raul1
Membersoovitan lihtsalt tegeleda tõsiselt lõuatõmbamisega, ega see jõud ja mass üleöö tule, see võtab aastaid aega. Ja selga pole pidevalt mõtet teha peopesad enda poole, vaid tee rohkem nii et peopesad oleksid endast eemale ja kasuta laia haaret kindlasti (1meeter vähemalt). Vahel harva tee nii, et peopesad enda poole. Ise kaalun 106 kg ja olen lapsest saadik lõuga iga nädal tõmmanud, vahel tihedamini isegi ja nüüd jääb keharaskus kergeks, ja pean lisaraskust kasutama.
Raul1
Memberminult varastati umbes 10 aastat tagasi spordikotist 45 eeki.. Tol ajal oli see suur raha minu jaoks. Nüüdsest suuri summasid kaasas ei kanna ja kui ongi kaasas, panen kas spordipükste taskusse või hoian spordikotis, mis asub enda lähedal.
Raul1
MemberGünter Schlierkamp 186…187
Marek Kalmus 192
Lou Ferrigno 196
Paul Dillett 186..187
Raul1
Memberkui tahad kaalust alla võtta, siis pead selle 5…7 km jooksma enamvähem sörkjooksuna. Võib veidi kiiremini ka ja sobib ka kõndimine. Aga üldiselt pole mõtet kiiresti jooksta seda, muidu hakkad treenima vastupidavust, mis on midagi muud kui rasvapõletus. Kindlasti kui pole varem kaua jooksnud, ei tohiks alguses liiga pikka distantsi joosta. Esimesed 3 nädalat jookse lühemat maad. Vajadusel kõnni niisama. Mulle endale meeldib hoopis palju kõndida.
-
AutorPostitused