Raul1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raul1
MemberMinule meeldib just nii, et mida rohkem on naisel lihaseid, seda kenam naine on. Ja ma ei tee nalja. Tahan ikka et naine oleks samasugune nagu ma ise.
Raul1
Membervaliksin naiskulturisti. Juhul kui selliseid ei leidu, siis fitnessineiu
Raul1
MemberDr . Balancer mida te teete kulturismi ja fitnessi portaalil, kui teile sellised naised ei meeldi?
Raul1
Memberviimased pildid on päris ilusad. Nendel pole viga midagi.
Raul1
Member
Raul1
Membertalunik
Raul1
Membermeeldivad naised, kellel on reied treenitud. See on super lihcalt. Vaata et muud keha ka treenid.
Raul1
MemberNo esimene aasta ei tohiks üldse toidulisasid tarbida. Piisab kohupiimast, lihast, munadest, kartulitest, makaronidest, puuviljadest jne…. Toidulisad algajal on raharaiskamine. Teisel või kolmandal aastal alles mõtle nendele. Ja seda, et mees hakkas tablette niisama võtma ja ei teind trenni, et mis asja mõte nagu on?
Raul1
MemberJõusaali teen ainult, muud ei midagi. Kogu energia läheb jõusaali:D
Raul1
MemberSee et käed sirgu ei lähe ei saa olla lihaste viga, pigem liigeste viga. Mul ei lähe ka käsi sirgeks, lapsest saadik on nii. Tihtipeale on olnud mul lamadessurumise võistlustel sellega probleeme, et käed ei lähe sirgeks. Aga siis ma olen selgitanud, et rohkem ei lähegi.
Raul1
MemberLexuse kõige uuem maasturi mudel. See on siis alates 2003ndast umbes. Või ma eksin. Ja sõiduautodest meeldib BMW 7- seeria 1995…2001 aasta kere. Ja ka BMW 6 seeria, nii vana kere kui uus kere. Meeldib ka Peugeot 407. Kupee kerega.
Raul1
Memberesimest ja teist osa on saand ikka oma 6 korda vaadata. Kolmandat aint paar korda. Neid filme vaataks kogu aeg, lihtsalt on nii head. Komando ja predator samuti.
Raul1
Membermulle ka meeldib rate.ee portaal. Juba 5 aastat kasutan seda. Niipea küll ei kavatse selle kasutamist lõpetada. Olen seal tutvunud paljude inimestega. See on huvitav portaal.
Raul1
MemberRonnie ei saa 9ndat järjestikku, kuna Cutler võttis selle ära. Eks paistab, kes 2007 aastal tuleb võitjaks.
Raul1
Membermul on ka tunda andnud just selg, triitseps jne.
AutorPostitused