rasmus16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rasmus16
Memberma teen 1x n2dalas ja arvan et ei ole mõtet rohkem teha,kui ma k2in n2dalas 3x trennis
rasmus16
Memberkui ma teen 3 seeriat trena peal triitsa siis on minimaalselt valus,aga kui teen trenale veel hantliga 2x seeriat peale siis on 2-3 p2eva tunda
rasmus16
MemberMa teen nii triitsa et kaks -kolm p2eva valus,aga mind see ei h2iri trenni ajal
rasmus16
Membereri vähe kaalub ikka.Palju tal seda pikkust siis kah on?
rasmus16
Memberkitsa haardega 10tükki ,kaal 69kg vanus 16
rasmus16
Memberno ütleme nii, et ma söön siis kui mul on isu. täiesti suvaliselt ajal. Viimasel ajal küll olen hakanud jälgima seda, mida söön, palju söön ja kuna söön. Tahakski korda saada oma toitumine. Kust ma saaksin mingit informatsiooni kuidas oleks õige toituda ?vaata foorumi pealehelt teemat :Toitumine, Dieet ja Toidulisandid
rasmus16
Memberalgul vaatasin seda pilti ja mõtlesin et ta on selle markoga kuidagi sarnane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rasmus16
Memberkusi spetsialist k2est mida teha.
rasmus16
MemberSee on vist siit kunagi läbi käinud… aga ehk mõned pole näinudpäris normaalselt on arenenud ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rasmus16
Membertulebki mõelda samalaadselt nagu Ott seda teeb!
rasmus16
Membersuht feik ikka.
rasmus16
Membervõtke 2-3h korraga ilma kreemita ja asi ants, ma 6 päeva järjest võtnud asi sujub.ma teen samamoodi ja tulemusi on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rasmus16
MemberEiei mitte rasva arvelt vaid justnimelt suureks sedasi et on ka lihased, soovitage mis lisandeid asju tuleks süüa ning mõnda kava kui mul olemas ainult tõstepink ning hantlidsiis tuleb kõvasti trenni teha ja endale treeningkava muretseda.
rasmus16
Membermajanduskriis ei kannata. aga 3kg siis ei aita midagi? isegi kui mõned harjutused ikka annab tunda lihasele midagi, siis ikkagi suht kasutu?Aga noh eks ma siis vaata yuutuubist.
lihasmassi nendega juurde küll eriti ei saa,pigem vastupidavust
rasmus16
MemberOled väga kindel?neid tehes kulutab ikka päris kõvasti kaloreid,ujumisega treenid veel üle terve keha erinevaid lihasgruppe.
-
AutorPostitused