Skip to main content

Rasengan

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 47 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Toitumiskava kohta küsimused #175280
    Rasengan
    Member

Vabandust, et teema üles kaevan, aga sooviks abi.

Mida süüa peale kooli, et koolis on meil söögivahetund umbes 11.30 ja seal söön kõhu täis, ning koju jõudes juba kõht koriseb. Et siis mida oleks hea ja kiire valmistada, ja annaks piisavalt kaloreid ja muid aineid?

Ja veel seda ka, et pärast õhtusööki, umbes kella 10 paiku, ma tavaliselt võtan umbes 150 g 0% kodujuustu. Kas peaks sinna kõrvale veel midagi võtma, et äkki kodujuust üksinda jääb väheks?

in reply to: Toitumiskava kohta küsimused #160334
    Rasengan
    Member

Ma ühe sõbraga arutasin, et kumb on mõttekam, kas tellida toidukava või osta valgupulbrit. Mina ütlesin et toitumiskava oleks parem, kuna ma veel vähe jõusaalis käinud ja noor ka veel. Ta ütles, et valgupubrit jätkub väga kauaks ja ei ole väga kallis ka. Kumma ma peaks valima?

in reply to: Toitumiskava kohta küsimused #158320
    Rasengan
    Member

Aga mul ka veel üks küsimus, et kas kui ma mittetrenni päeval ei saa piisavalt kaloreid, kas siis juhtub midagi, või peab ikka nendel päevadel ikka sama palju sööma kui vaja?

in reply to: Toitumiskava kohta küsimused #171322
    Rasengan
    Member

Kas vajaminevat valgu hulka on ka kuidagi võimalik välja arvutada? Need kavad ei sisalda toidulisandeid ega?? Ja kas mõni 15-aastane poiss on siit veel toitumiskava tellinud? Kui jah, siis rääkigu muljeid.

in reply to: Toitumiskava kohta küsimused #171038
    Rasengan
    Member

No kui ma tean, et ma ei saa piisavalt kaloreid, siis ju ei see trennis kinni olla. Mul polegi nagu raskused suuremaks eriti läinud kõigil harjutustel. Aga ikkagi ma tahaks teiste arvamusi selle toitumiskava kohta.

in reply to: Toitumiskava kohta küsimused #170987
    Rasengan
    Member

Selle hommikusöögi koha pealt, et praegu ma söön küll, aga ma mõtlesin seda, et kui kavas on näiteks mingi omleti tegemine, siis ma ei tea kas selleks saan aega. Aga kes on tellinud, öelge oma hinnang sellele. Ja see vist eriti ei loe, kellelt tellin jah??

A ja seda ka, et see toitumiskava ei sisalda toidulisandeid ega?

in reply to: 2 küsimust toitumise kohta #164583
    Rasengan
    Member

Aga veel tahtsin üht asja küsida. Et mingeid toidulisandeid ma tellima veel ei hakka, aga mõtlesin et kas saab teha ise mingitest toiduainetest sheiki milles oleks piisavalt valku. Otsisin googlest retsepte aga kõik oli valgu pulbriga. Äkki keegi teab mõnda mida saaks ilma selleta teha?

in reply to: 2 küsimust toitumise kohta #164274
    Rasengan
    Member

Aga ennem olin ma väga pikka aega 52 kg juures. Ja kui hakkasin jõusaalis käima ja natuke rohkem sööma, siis hakkas alles kaal tulema. Ja ega 5 kg veel ei taha, rohkem ikka.

in reply to: 2 küsimust toitumise kohta #164068
    Rasengan
    Member

Tegelt ma seda kaalu ei tea tavaliselt. Näiteks kui palju kaalub 5 kartulit. Või kui palju kaloreid on ühes tükis meekoogis/käharpea koogis?

in reply to: 2 küsimust toitumise kohta #164029
    Rasengan
    Member

A seal ei ole kõiki toiduaineid ja ma ei tea seda kaalu ka alati.

in reply to: 2 küsimust toitumise kohta #164022
    Rasengan
    Member

kuule.. ega sa ometi ei taha ju saada ka 6 kuuga 20 kg juurde… <_<“>

Ei tahagi. Ma oleks 15 kg ka rahul. Aga ma pole 3 viimase kuu jooksul mingit kaalu juurde saanud, võibolla on 1 kg alla läinud.

in reply to: 2 küsimust toitumise kohta #164017
    Rasengan
    Member

Asi selles, et ma olen umbes 6 kuud juba jõusaalis käinud, aga korralikult toitunud pole ja tulemused ei ole kõige paremad. Esimese 3 kuuga sain 10 kg juurde, kuigi ma ei tea kui palju sellest rasv ja lihas on. Ja viimased 3 kuud on kaal koguaeg sama. Ja sellepärast mõtlesin et pole mõtet käia kui enam tulemust ei saa.

in reply to: Rinna treenimine ilma pingita #120492
    Rasengan
    Member

Aga kas kui teen kätekõverdusi nii et käed on koos või laiali, nagu kangi surumisel kas lai või kitsas haare.

in reply to: Alakaal #136096
    Rasengan
    Member

kui neid pingutan ja selja hästi väheke küüru ajan, siis on hästi näha.

EDIT: aga kuidas reielihaseid treenida ilma raskusteta? kas peale kükkide veel midagi on? keegi kunagi ütles et oled seljaga vastu seina ja lased ennast nii alla et põlved oleks 90 kraadi nurga all, see ka aitab?

in reply to: Alakaal #135936
    Rasengan
    Member

aga ma söön tihti keeduvorsti ka, selles pidi ka palju valku olema. aga palju peaks siis ikkagi neid lõuatõmbeid tegema?

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 47 total)