Rasengan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rasengan
MemberA mul veel küsimus, et tahaks kuulitõuke jaoks ka treenima hakata. Mõtlesin teha sellist harjutust, et võtan tühja kangi, ühe otsa panen jõusaali nurka, teise otsa üks ketas ja siis surun nii ühe käega üles. Kas see aitaks kuulitõukele kaasa? ja põhjus miks ma kuulitõuget ennast ei harjuta on see et pole võimalust.
Rasengan
MemberNo aga öelge siis, mida ma seal kavas muutma peaks või tehke ise ja ma ütlen mida seal jõusaalis saab teha, mida mitte.
Rasengan
MemberTrenažöörid on jah piiratud, sest kooli jõusaal pole just kõige suurem. Ning muidugi teen kükke kangi ja raskustega. Sealt treeningkavadest ei võtnud sellepärast, et paljud oli trenazööridega mide seal jõusaalis pole kus ma käima tahan hakata. Laia haardega ploki allatõmmete asemel teen juba lõuatõmbeid, seal neid haardelaiusi saab ju varieerida. Õlakehitused treenivad ju trapetsit ja trapets on minu arvates rohkem nagu selja osa
Rasengan
MemberMiks sa selles 2-ks jaotuses nii kinni oled? Jaota kolmeks näiteks. Või neljaks.Ma ju ennem ütlesin, et saan käia 2 korda nädalas jõusaalis. Ja jõusaal on ka suht väikse varustusega.
Rasengan
MemberKükki teen ma tavaliselt enne surumist ja reedeti teen jõusaalis õlga ja selga. Ja kolmapäeval kodus biitseps triitseps ja kõht. No ja kuidas ma siis need 3 suurt harjutus 2 päeva ära mahutaks. Tegemata ka ei saa jätta.
Rasengan
MemberMis kaval viga on siis? Mida ma muutma peaks?
Rasengan
MemberMa saan käia 2 korda nädalas jõusaalis. Esmaspäeval teen rinnalt surumist ja kükki, ning reedel jõutõmmet. Ja jõutõmme on mingi jaoks raskem kui kükk, seega teen seda esmaspäeval.
Rasengan
MemberToitumine mul enda arvates korras. Aga püramiid on see, et lähed järjest suurema raskuse peale jah??
Aga ma seda ka mõtlesin, et kui teha 5×70 5×80 5×90 5×100 5×110, kas see siis treenib lihast paremini kui näiteks teha 3 seeriat 5 kordust ainult 100 kilosega. Jalgade jaoks ei saa hack kükki ega jalapressi teha sest trenažööri pole. Esmaspäeva kava on muidu:
rinnalt surumine
lendamine
pos. kaldpingiga rinnalt surumine
rööbaspuudel surumine
kükk
säärtele päkaletõus kõrgenduse peal
istudes jalgade sirgeks ajamine
Noh ja siis veel kolmapäev triitseps ja reedel jalgadele veel jõutõmme.
Ja selle rinnalt surumise asemel kangiga, ma mõtlesin, et teha trenažööril ja siis selle järjest suuremaks minevate raskustega ning 5 kordust.
Rasengan
MemberKui kõnnin siis vist vaatan ikka ette. Ja peamine probleem on ikka õlgades, et alaselja saab sirgu küll kuid õlgasid on imelik taha venitada. Ja koguaeg pole meeles rühti hoida ja siis olengi kõveras.
Rasengan
MemberSupilusikas peaks olema 15 g ehk siis kolm teelusikat (5 g). Praegu vist võtad siis 15 g Hera80 ja 30 g Malto-t.
Rasengan
MemberKüsiks ka veel, et kas mahla sees võib seista??
Rasengan
MemberA kas peaks iga päev seda võtma? Ma mõtlesin et ainult peale jõusaali võtta ja peale kodust trenni natuke vähem, sest kodune natuke lühem ja kergem.
Rasengan
MemberOmlett votab ju 3 minutit, mis sa jutustadMa tean jah, aga praegu käib jutt siin toidulisandidest. Vaata ülemisi postitusi.
Rasengan
MemberMis mõttes kiiret valku?? Ja kui võtan valku mingi mahlaga, kas siis poleks üldse mõtekam võtta massilisajat selle asemel, selles ju süsivesikud ka kohe sees?? Aga mida muidu soovitaksite veel mulle? Ja kas selle valgupulbriga juhtub midagi kui ta on umbes poolteist tundi mingi mahla või vedeliku sees?
Rasengan
MemberTekkis küsimus ühe toidulisandi kohta ja uut teemat tegema ei hakanud, sest siin ka natuke nendest juttu. Hakkasin vaikselt neid toidu lisandeid vaatama, ja silma jäi selline asi nagu Soija90 http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=314
Tahtsin veel küsida, et millal peaks seda võtma. Lugesin kusagilt et peale trenni on soovitatav. Ja ma mõtlesin et võtta siis ainult peale trenni, mitte iga päev. Ja viimane küsimus, et näiteks tulen jõusaalist, teen ühe valgujooki ja söön midagi kergelt ka veel, näiteks kodujuustu. Et kas on kohe peale valgu võtmist hea süüa??
-
AutorPostitused