ras
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ras
Membersherdog.com foorumist:
1. do some grip work. if there is a climbing gym near your house go climb or buy a captains of crush gripper or any grippers you like. That will help you stay on the bar longer and not lose precious energy trying to stay on it. it makes a big difference. trust me in this one…
2. start doing weighted pullups.
3. practice doing something called a “bar hang.” it’s exactly that: a bar hang for as long as possible. get on the bar and hang there for as long as you can. believe it or not, these help out…
4. get a partner and do “beyond max” sets. do a max set and have your spotter assist you with like 10 more. you’ll see here that grip does play a part in a pullup…

ras
Membermhh….kätekõverduste tegemise kohta selles asendis ei tea midagi (pole proovinud) aga peale kerget kõnnakut käte peal on mul lailihas küll üpris läbi võetud.
ras
Memberaga uju kompleksi see on kokku 100meetrit esimene ala on delfiin,siis sellili,konn ja krool need kõik on järjest ,aga võib ju neid kõiki mitu korda järjest teha..ujumine teeb väga tugevaks kui käia vähemalt paar aastat.olen proovinud krooli ja konnaga läbi saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ent kogu aeg on on tunne, et pulss on ebaühtlane… pulsikella kahjuks kasutada ei saa, pole veekindel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ras
MemberKuidas ei põleta palju, koormad kõiki suuremaid lihasgruppe !joosed pool tundi või ujud pool tundi ei tohiks suurt vahe olla, sõltuvalt muidugi ujumis stiilist ja liigutuste kiirusest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ent millist stiili kasutada siis SUURIMA efektiivsuse saavutamiseks?
ras
Membermillega te oma toitu nii täpselt kaalute?.. mingi special kaal vms.? kust neid saab?
ras
ras
Member92kg
normaalne 10 tuli ära 2 nädalat tagasi koolis
edu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ras
MemberTere,Mul on õlaga selline mure, et kui ma lamades või kaldpinnal surun, siis vasak õlg nagu tahax järgi anda. Selline tunne, et üks õlg on nõrgem kui teine. Äkki peax arsti juurde minema või oskab keegi paremat nõu anda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tere
Soovitan sinul võtta siis erinevad hantlid paremasse natuke raskem ja vasakusse kergem küll taastub vaikselt ja jõuab järgi teisele käele.Vaata et üle ei pinguta siis.
seda ära nüüd küll tee, et ühte kätte raskem raskus kui teise.. see arendab ju minu arust just ühte poolt üle. Treenituse tase ühes osas muutub ju kardinaalselt?!
ras
Memberise kasutan seda:
http://www.powerman.ee/index.php?go=produc…d=13&act_pr=169
3 kuud olen nüüd normaalselt teinud ja sõrmed on märgtavalt tugevamaks läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänu sellele jõuan nüüd lõuatõmbe kangil ka märgatavalt kauem rippuda
suht normaalne riistapuu…
ras
Membersiin üks Andrei Arlovski karjääri tipphetkede video:
http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=2BZIE5D…SJ0N38QDT95CWKQ
2 paremat olid ka mul arvutis aga need on kuskile kõvaketta sügavustesse haihtunud. enjoy!
ras
Memberaga kuidas on selle söömisega peale seda hommikust jooksu/ratastamist vms. Ja kas proteiin no1. tasuks süüa nüüd sellel perioodil?
ras
Membermichael mcdonaldil on mega jalalöök… kui ta selle vasakuga vastu maksa annab, siis pole see just kõige meeldivam
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga selles suhtes, et enamus MMA tegelasi k.a Arlovski(ufc, pride etc) ikka rassib üsna kõvasti jõusaalis. Sest kui puudub jõud, siis teine tegelane lihtsa vaevaga tõstab su õhku ja lennutab maha.
Väidetakse küll, et jõusaal teeb aeglaseks, kuid kui selle kõrvalt käte kiirust arendada (poksikott, varjupoks), siis ei tohiks küll midagi halba juhtuda. Niipalju kui ma The Ultimate Fighterist jne. olen vaadanud, siis näiteks rinnalt surumises kasutavad nad väikeseid raskusi ja pannakse rõhku pigem korduste arvule.
Kuid iga inimene on erinev, tee seda mis sulle sobib.
Aga, et panna löögijõule teravust ja powerit, siis selle jaoks tehakse üldiselt kätekõverdusi sedasi, et küünarnukid on kere vastas. (loogiliselt võttes ju sealt see löök tulebki.
Ise teen üldiselt sedasi, et viskan paar ENE alla, käpad peale ja siis saab mõnusalt sügavalt. Muidugi tuleb teha ka neid, kus käe ja lailihase vahel on 90 kraadi. Sest sealt tulevadki sinu vasak ja paremhaagid.
Siis kuna võitluskunstides on üldjuhul jalgade töö, siis pööra tähelepanu tähelepanu päka ja reie treeningutele. (löökide eest põiklemine jne.)
ras
Membereee…no ma oletan, et ebaregulaarsed söögikorrad eelkõige. Trenni on korralikult tehtud, lihtsalt energiat “jääb üle”! Või siis äkki ei seedi piisavalt kiiresti?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused