ras
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ras
MemberNiisiis, mis lihaseid see peamiselt treenib ja kui efektiivne harjutus see on?vertikaalsel? et siis otse üles? majade peal ronid?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ras
Membermilline huvitav treeningidee

ras
Membermm.. käe surumise osas soovitaksin vaadata üle tehnika kõigepealt..
Magnus Samuellsson räägib üsna mõistlikku juttu selle kohta:
ras
Memberümera oma oli täiesti vapustav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mite nii väga teemasse, kuid:
Jänes määrati metsas uurijaks. Hakkas rebast üle kuulama:
“Kelle kasukat kannad?”
“See on mu enda oma,” vastab rebane.
“Valetad! Varastasid!” ning rebane pandi vangi.
Rebane istub kongis, uks läheb lahti, sisse tuuakse hani.
“Mille eest sind istuma pandi?” küsib rebane.
“Jänes, kuram, piinas mind, et mis rahade eest ma igal aastal lõunasse lendan?”
ras
MemberÜks paarike kepib, kui keegi koputab uksele. “Mu mees tuleb!” hüüatab naine. Armuke peitis end vannituppa. Tegelikult tuli järgmine armuke. No panevad ja panevad kui keegi jälle koputab. Seekord läks teine armuke vetsu peitu. Kolmas kord juhtus sama asi kolmanda arukesega ja koju tuli mees. Kolmas armuke oli end peitnud nurgas seisvasse raudrüüsse. Pikapeale hakkas asi ebamugavaks minema ja kõik kolm nuputasid, kuidas minema saaks. Tuleb esimene vannitoast välja “Kraan ei tilgu enam! Tasu pole vaja..” ja astub uksest välja. Teine haarab mõttest kinni ja ütleb “Ummistus on likvideeritud, aitäh”. Kolmas on ikka veel raudrüüs tobedas olukorras. Lõpuks astub ta ette ja küsib: “Vabandage, ega siit juhuslikult Ümera mehed mööda läinud?”.vot see tekitas mõnusa naeratuse näole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ras
Memberhihi.. HIIT esimeseks etapiks ma valmis ei olnug nagu just proovitud sai. Esimene sprint ja 90 sekki polnud hullu, kuid 2,3,4 ring lõppesid kõik 50 sekundi pealt mao tühjendamisega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Oh well.. better luck next time 
ras
Memberära siis nüüd pahanda
Ega ma pahaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No loomulik, on et IGA GNP-lane kasutab rohkem fiste kuna pidevalt pole head võmalust küünarnukiga lüüa.
Aga ma arvan, et siin võib vabalt öelda, et kõik nad nii Kenny, Tito kui ka Randy on väga efektiivselt võimelised küünarnukiga oma tööd tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>huoh… saavutasime konsensuse
.ras
Memberkui sa ei tea siis soovitan vaadata esimesi UFC-sid kus ta oli. Tema Tito ju maha viiski pidevalt ja küünarnukkidega ära poundis. Hilisemates UFC-des ta pole väga esinenud aga siis kui Tito-lt belt võttis siis oli näha, et Couture käed ei ole papist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ( viide UFC 44 ) lisaks kuula kommentaatoreid
ja kui sa asja tõeliselt tunneks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis teaks ka, et ta on UFC-s ja ülemaailma tuntud kui GNP-lane. ( võin viite ka anda kui muidu ei usu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )mm.. ei jah, ma ei tunne asja ju TÕELISELT, mis siin enam ikka rääkida
. See kunagine fight ja aga ma mõtlen just nüüdisaega. Aaga ei.. ma ei saaju midagi öelda, ma ei tea ju nii hästi
. Aga selles osas, et see on ju tiba loogiline, et ta tuntud, kui GNP-lane. See on tema stiil. Aaga kasutab siiski rohkem fiste, kui küünarnukke. Kuid nüüd Sylvia vastu olles näitas ka suurepärast poksi tehnikat. aaga olks..ma ei viitsi vaielda.ras
MemberR.Couture on Titost parem ja Kennyst ka ma kaldun arvama
ras
MemberTysoni kindata löök annab talle murtud käe
.Küünarnuki löök on minu arvates selline vastase pehmendamine tibakene (ehk siis ka kindlasti võimalik KO-da), kindlasti suurepärane täiustus clinchis. Ground games vist kõige efektiivsem, kui kasutada seda nagu Tito Ortiz või lõikemeister Kenny Florean.
ras
Membermm.. mul oli näppude tugevus alati probleemiks. Soovitaksin, et võta see-sama plokimasin, seo tõmmatava asja külge mingi riie, ja siis hakka seda alla tõmbama. Sigaraske on seda kinni hoida. Kuid näppude tugevus paraneb vääga kiiresti. Ise kasutan ühte suurema paksusega köit.
Või nagu The Rock teeb: pullupe rätikutega: http://www.youtube.com/watch?v=DyD82tY37wc
ras
MemberNad kõik on tegelikult tegijad tüübid…. Tegutsevad Torontos, rohkem videosid http://www.teamryouko.comSoovitan soojalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>viimasel ajal on nad kahjuks vähemaktiivseks jäänud. Kuid eks ole alati aeg edasi liikuda
..ras
Memberpoisid, poisid.. kohe kõri kallale siis.
Ma väjendasin end segaselt. Ma rääkisin kõigest soojendusest
.Hetkel teen seda TAKU HIIT-i. Aga igatahes, see oli kõigest küsimus.
ras
MemberKui sa teed ENNE jõusaali HIITi, siis sa teed seda kehvasti, kui jõuad sellise jõutrenni veel kohe otsa teha.egas ma ennast siis plätuks ei aja. Õrnalt soojaks. Mõnikord kasvõi niisama MMA workouti, mis on super.
Nojah kui võtta ainult kasulikkus südamele, siis kasu on sellest kindlasti südamele, põhjustab südame hüpertroofiat heas mõttes.Aga lisaks südame hüpertroofiale peavad ka südame üldine jõudlus ja klapid järgi jõudma, seega oleks vaja ka aeroobset teha.Ainult anaeroobsega paksenevad südame seinad ja kasvab jõud millega süda verd välja pumpab, aeroobset tehes aga südame kambrite suurus ja kogus mis pumbatakse ühe löögiga.Ainult aeroobset võib teha, aga ainult anaeroobset pole soovitatav – süda võib muutuda liiga kangeks, kui seinad on väga paksud ja suureneb vererõhk ning südamelihase lõtvumisel tekivad probleemid.aitäh.
.. pistan kõrvade vahele.ras
Memberhttp://video.google.com/videoplay?docid=-9…10&q=MMA+desire
tsips rõõmsam video, näitab täielikult MMA hinge
AutorPostitused