ras
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ras
Membermõtle.. oleks sul 80kg kang, ja seal otsas siis 2 5-st… siis jõuaksid rinnalt suruda 10kg?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ras
Memberkas rehvi kantimine on väga efektiivne? st. samalaadne jõutõmbega ?
ras
MemberKui sa vihjad sellele, et see on photoshop, siis ei ole.ei, kõigest niisama naljatlen. sellest ka

ras
Memberküll on kaua läinud… ühe päeva töö
ras
Membernagu nagu.
krt, põrandale pikali ja võimle. võimlemine ongi võimlemine. raskemad venitused võid ära jätta. dünaamilised liigutused, et kere valmis seada
.ras
MemberTere. Tahaksin teada, kui palju enne trenni peaks võtma kofeiini tablette, et neist oleks maksimaalselt kasu?mm.. mis need teevad meeletult ärevaks vms?. st.. mis nende point on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.. ühel hetkel trenni minna ja rekordeid teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ras
Memberanna õhku.
ras
Memberkrdi… mina lasin trenni täpselt samamoodi edasi nagu enne. mingi aja jooksul stabiliseerus see olukord (et vasak jõudis paremale järele). ennist sai oda kõvasti tehtud ja seetõttu oli tiba suurem parem. aaaaga jah. täpsemalt ei tea

foorumis miski arutelu ka olnud selle kohta. otsing abiks.
ras.
ras
MemberKui sa seda 5x nädalas teed, siis sa põled läbi… karta on s.t. Alusta 2-3x nädalas ja vaata mis juhtub. Lisaks sellele mängiks kordustega – kükki teeks pigem rohkem korduseid seerias. Jõutõmmet teeks kindlasti sirgete jalgadega… Vastupidavuse jaoks võiks üldse ringina teha seda…Ja biitseps areneb muude asjadega kaasa… ma pole kunagi ühtegi harjutust biitsepsile teinud ja ei kurda just…
krt… ei saa ma aru, kuidas teha sirgete jalgadega jõutõmmet. minimaalse raskusega, millega jõuaks teha 30 korda, ikka on selg tiba kõver. seetõttu olen selle välja jätnud. aaaga kas sirgete jalgadega tehes lastakse siiski põlvesse õrn kõverus sisse?
ras
Membervõi võtad sõbra selga ja jooksed ringe:Dparim asi üldse

ras
Memberkõrvalhüppe all mõtled siis liikuvuse parandamist küljele? agility or smt?
ras
Membermeeletult palju turvamehi siin ilmas

ise autojuht.
ras
Membermhh.. jändasin täna 15-20 kordustega. Veider on see, et kergete raskuste ja suurte kordustega tuleb jõudu nagu mühisedes. või muutun lihtsalt ise stabiilsemaks. Aaga nüüd lühikese ajaga on märgatavalt mõnusamad muutused, kui kunagi tehes 8-10 kordust.
ras
MemberVaata suuremaks ja väiksemaks minemist saab reguleerida toitumisega. Selleks, et SUUREKS saada peab ikka ränka vaeva nägema.einuh ma ei MÕTLE selliseks meeletult suureks, lihtsalt enda silma järgi suureks. Mul lihtsalt head geenid lihaskasvuks, sellest tulenevalt ka mure.

ras
Member. Kindlasti ei sobi piim kokku söögikorraga kus on liha.miks ei sobi ta selle söögikorraga kokku? :S
AutorPostitused