ras-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ras-
MemberMiks sa rasvu kardad?Sulle on korduvalt öeldud,et süsivesikuid tuleb vähendada, rasvade osakaalu tõsta,sul aga kõik täpselt vastupidi.btw,su BAV kaloraazh on >3000kcal,nii et siit ka lähtu koguste puhul,
Iga viimne kui üks su postitustest on VIHA täis. Või mulle vaid tundub nii? võta vabalt.
ras-
Memberhakkab see krdi tsükkel pihta.
ras-
Membernii…
fred antson ja..
1. kui sul on piisavalt raha, siis telli endale siit kohe kindlasti endale toitumiskava. (500kr). Saad vapustavad tulemused in no time. Ja säästad oma tervist ISETEGEMISE arvelt.
2. sinu probleemiga inimesi on palju. Uuri natukene foorumit, kuna absoluutselt iga päev tuleb 4-5 TÄPSELT sellise laadiga küsimust nii, et on VÄGA suur võimalus, et sellist küsimust on juba detailideni lahatud
3. tubli, et tahad miskit muuta. initsiatiiv on kõige algus.
4. kõigepealt toitumine ja siis treening või siis panna paika treening ja vastavalt sellele toitumine. Point on selles, et võid teha ju suurepärast ja head trenni aaga vastavalt sellele kasvab ka isu ja kui seda mitte kontrollida siis most likely viib see ülesöömiseni. Iga keha muutmise plaan algab sellest, mida sa endale näost sisse ajad. Kasvatad küll lihaste vastupidavust ja isegi, et lihasmassi aaga üldkokkuvõttes pole muudatusi nii väga silmaga näha.
5. edu tegevuses ja arvesta, et igasugune keha välimuse muutmine võtab suurel enamusel AEGA.
Ma võisin oma jutuga muidugi pange panna aga parandage mind meelsasti
.-=ras=-
ras-
Memberkõige tähtsam: oda viskamine (mõlema käega). Kui tuleb tehnika, siis saad ka aru, kuhu jõudu vaja.
ras-
MemberTere!Teil on küll vale arusaam asjast, fatburner pole ka ime asi! Saada oma mail ja raagin lähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>peale jõusaali on üldse mõtet joosta?. st ülekoormuseni ei vii kuidagi kiirelt?
ras-
Membermida ???nibude areng ???
no naistel arenevad nibud
ei saa aru, mida sa mõtled nibude arengu all?
kuidas nad siis arenema peaks???
rinnalihas on sul see, mis kasvab
ai ai.. kas sina siis ei teagi, et treenides nibud kasvavad?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
mai 25, 2008 at 2:27 p.l. in reply to: Jooksmine nitme kiledressiga rasva% vähendamse eesmärgiga? #155491ras-
Memberei ole veel aru saanud, miks tahetakse nii väga endale jooksmiseks raskust peale toppida. Leia pigem viis, kuidas asi viia efektiivsemaks, kasvõi siis HIIT. Raskustega jooksmine on liigeste surm minu arvates.
ras-
Membertõsine värk. Kuid tundub tiba ühekülgne.
Ületreenituse osas pead sa kõike ise tundma. Olen ise kunagi ületreeninguni jõudnud ja see on väga naasty. 6 kuud polnud mingit isu trenni teha. Ja ei teinudki.
ras-
MemberPaar nädalat tagasi siis ühel peol tuli järgmine väljakutsuja. Võit tuli eriti kergelt, kuigi tüüp minust raskem. Ja kus siis hakkas alles vabandama:D Et tema alles eile surus ühega ja õlg siiamaani haige ja kange alles. Ja et ma olla veel küünarnukki ka liigutanud laua peal
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kehv kaotaja öeldakse selliste kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kehv kaotaja aga peol käesurumise võitmine on sinu jaoks siis nii meeletu saavutus, et seda siin sedasi promoda?
ras-
Memberendalgi olnud sealt valus. Suurema koormuse tõttu tuli välja. Andsin tibakene puhkust ja siis jätkasin tugevamalt jälle, lõpuks läks valu ära.
ras-
Memberyoutube.com aitab sind näiteks.
võtmesõnaks on “KETTLEBELL”
ras-
MemberKui sa püsti talle vastu ei saa, siis maadle. Vaata ainult, et maha minnes allapoole ei jää.mis sel allapoole jäämises halba on? Sellistel 1vs1 situatsioonidel peaegu alati spectatorid, kes tulevad ka nokkima. Parem selg maas, kui jalg selgroos (kõigest isiklik arvamus).
jrx, kaklejat ju alati ära ei tunne
.ras-
Membertean, et apteegis müüakse sellist “ravimit” nagu Maxim. Mis on siis põhimõtteliselt nagu higipulk aaga lõhnatu/värvitu. Selle viskad ööseks peale ja jedasiseid tulemusi peaks varsti varsti tundma hakkama. Sõber kasutas ja peale teist päeva oli LIIGHIGISTAMISE probleem lahendatud. Hind jäi vist 250 krooni kanti.
ras-
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oleks see tekst vähegi liigendatud, siis loeks isegi.
ras-
Memberinimestele meeldib draama, draama läbi tekivad kangelased. Enamus USA action jama baseerub sellele, sellepärast on võimalik alati ka enamjaolt ette aimata kuidas film lõppeb.tjjaaa.. kuid minu arvates on tiba lohutav, et the good guys in the end win. Ei tahaks küll, et “paha” domineerima jääks. (Swordfish)
AutorPostitused