ras-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ras-
Membermitte õlle vaid õlu! selles käändes. milleks peaks viina/vana tallinat jooma üldse, mispõhjusel?kohutav okseleajav maitse juee..? teise inimese joogieelistuste suhtes ei tohiks küll kellelgi pretensioone olla.
ras-
Membertauriini küll otseselt eraldi proovinud pole. Aga olles energiajooki joonud mingi tund või 2 enne trenni, siis trenni ajal hakkab süda küll liigselt kloppima.
ras-
Memberjäin õnnetusi edasi otsima.. ja ja

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ras-
Membernu, siis telli endale toitumiskava ja saad teada.
kuigi 2 aasta jooksul pole seda välja uurinud juba???
ras-
MemberVÕIB aga sul hakkab väga ebamugav olema, sest kipsi alt sa higistad kõvasti. ja kui seda mitte ära pesta, siis pole just kõige meeldivam

ras-
Membervahva on see, kuidas ta selle raskuse puhul teeb sellist grimassi nagu see kaaluks 100kg ligi
ras-
Memberpole just päris jõusaali vajagi.
igasugused hüpped mis suudad välja mõelda. kükist üleshüpped, põlved rinnani hüpped, käärhüpped, hüppenöör.. makes ya feet strong.
ras-
Membertreenitus lööke anda ja vastu võtta on everything. Isegi tavapärases rahulikus sparris piisab mõnest low-kickist, et hakata nagu puujalal ringi tatsuma. (edit: mina hakkan, kui teha sparri ilma kaitsmeteta.)
Lööja jalg tugeneb aina midagi lüües. Kõik väikesed osakesed, mis seal säärekondis ära murtakse, need kasvavad tagasi tihedamalt ja tugevamalt ning ka närvid harjuvad ajapikku ära selle MITTE valuga.
Soovitan vaadata selle kohta seda:
On siis siin kirjeldatud seda.
ning
bas rutten vs ruben villareal:
täielik lowkick ko.
http://www.youtube.com/watch?v=IknKhCRlUmc
cheers.
ras-
Memberkindlasti ära jookse kõva pinnasega teel. Kui kehakaal niigi mõjub liigestele, siis kindlasti kasuta metsaradasid (suusarajad) või jookse mööda muru. See natukenegi pehmendab põrutust. Oluline on ka, mis sul jalas on. Kui on liiga kitsa liistuga jooksujalanud, siis hakkavad väga lihtsalt jala võlvi peale. Olen ise seda kogenud. Jooksujalats peab hea olemaüks parimaid jooksuradasi, mida mina olen kasutanud on põllu peal jooks. väga super tegevus ja pehme pinnase tõttu väsitab meeletult (in a good way)
juuli 9, 2008 at 11:09 e.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #160150ras-
Memberjõusaal vist niiväga seda sääreluu teemat ei tekitagi, peaksid arsti juures asja uurima ikka jah. Luuümbrise põletik ehk.
ras-
Membersapuru ära sinna topi. Pigem igat erinevat sorti riidest materjalid jne. siis ei vaju sul seal miski ära ja koti kaal on ka normaalne.
ras-
Memberunustasin mainida, et et… sangpomm teeb imesi

ras-
Membernoorele ühekülgselt treenivale mehele visata kohe valgupulbrid käiku?.. ei ole ju kõige parem mõte.