ras-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ras-
MemberÜritasin just thea screenshotti, ei õnnestu.Töötan kahe monitoriga korraga, vajutan [PrintScrn] klahvi, lähen Painti vajutan [Ctrl+V], ja kleebitakse must sisutu Media Player’i aken.
Milles viga võib olla? Reaalselt video aknas näen sigade liikumist küll, miskit musta tühja tausta pole.
print screen ei salvesta aktiivset kodeeritud playeris mängitavat videot. Selle jaoks on oma playerid, kus saab otse snapshoti võtta. Äkki saab nüüd ka media playeriga? pole uurinud.
ras-
Membernegatiivsete kordustega(paned näiteks tooli lõuatõmbe kangi alla ja selle abiga tõmbad end üles ning aeglaselt ja kontrollitult langetad end) ja ploki allatõmbeid teha, ning eks see tulemus tasapisi parane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jah. parim viis.
Jrx siin vahepeal aktiivselt soovitas, minu tuttava panid need ideed lõuga tõmbama, varem polnud ühtegi teinud.
Sooritusviis siis, et hüppad kangi ülesotsa ja lased end siis tasapisi alla. Võid vabalt teha kuni 20ne korduseni päevas, päeva peale jaotatuna kasvõi. Nädala kordade arvu kohta ei oska öelda, kuid sõbra näitel 3-4 korda nädalas (jah, taastumist nii väga ei olnud aga tõmbama hakka) ja 3 nädalaga tuli ära
. Kui tuleb see 1 ära, sis sealt edasi on juba lihtsam/kiirem see areng.ras-
Membertuleb sihuke küsimus :mis toidulisand(i) kombinatsioon oleks parim ja kiireim lihaste kasvuks1)muscle+ ja AC-C või
2)Hera80,kreatiin ja dextro
3)midagi muud ??võite pakkuda!!
Mul endal on sihuke tunne et see teine variant sobiks aga samas see esimene variant pidi ka hea olema???
Suured tänud vastamise eest!!!
mis alustel sul see TUNNE siis tekkis? Või valisid lampi?.
Huvi pärast
.ras-
Membermhh heal sõbral läks ka täiesti isemoodi.
Läks ka arstlikkuse, ei kurtnud midagi ja ongi muidu füüsiselt heas korras, oli täielikult valmis minema ja lausa tahtis..
Kuid oppa… eneselegi üllatuseks lampjalad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.. täpselt natukene alla võetava piiri.ras-
MemberKüll sa seal näed siis. Ega kodus pole vaja midagi enne õppida ega ette valmistada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No siiski on full listing “vigadest” olemas: kõlblik, piirangutega kõlblik, ajutiselt piiratud, ajutiselt mittekõlblik, mittekõlblik.
Palun loe:
ras-
MemberMa ei tea, mis klubist juttu on, aga igatahes arvan mina samuti, et see pole normaalne.Samas poleks mul muidugi suht midagi selle vastu, kui nii kümme aastat vanemad tüdrukud meeste riietusruumis oleks seal klubis, kus mina parajasti treenin.
Ükskord näiteks ootasid mind Reval-Spordi meeste riietusruumi juures mingi kamp poisse ja tüdrukuid ja minul polnud selle vastu midagi. Hoopis kiskus näo naerule.
thats just showing off
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ras-
MemberSee error, mida sa sealt saad tähendab vale parooli. Võid ruuterist eraldi üle kontrollida, et kas tegemist on ikka õige parooliga. Username ja parool ei tohiks küll eraldi eksisteerida?… tegemist on ühesuguse koodiga mõlemal real.
ras-
Membernjaa.. ma sain täna hommikul praadida realiseerimisaja kõvasti ületanud mune. (karbi pealt välja ei lugenud).. terve lõuna ribatan
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TAKU HIITI esimest korda tehes tekkis okserefleks. Aga peale seda pole rohkem juhtunud.
ras-
Memberselles suhtes küll, et ära ühtegi vigasust väida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veedad kogu oma teenistusaja kuskil kasarmus põrandat pühkides või siis laatseretis. Üks sõber veetis tuksis põlvedega seal sedasi 8 kuud. Oma viga ka muidugi, lootis lihtsalt väideldes, et ei võeta opitud põlvedaga (no proof)..a ga voila.ras-
Member“kiivikas + ader= kalmus”
head kommentaarid
ras-
Membervõitluskunstide foorum: http://paranoid.pri.ee
ras-
Membertere siis.olen siin palju lugend ja uurind ja saanud aru,et ujumine on kehale üks parimaid treeningviise.ise siis hakkasin ka regulaarselt käima.aga kuna olen lühinägelik,siis kannan läätsesid.nendega aga lihtsalt vette ei julge minna.vb kaovad ära või tekivad probleemid nagu selliste vidinatega ikka.plaanis oli osta ujumisprillid.poes aga oli neid oma 30 sorti,m. kaevan natukene vanat teemat. Kust poest soetate oma ujumisprille? On mingi special pood, kust hankida lestasi ja prille?
ras-
Membersihukese si*a eest 500
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
parem siin samas lehel tuhnida ja teeb samasuguse kava
üldiselt rajatakse see kõik tagasisidee. Kuid 500 on tõesti liiga palju. Eelneva hinna: 350? eest oleks isegi, et tellinud. Vähem ümmargune
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ras-
Memberjõledamalt on häirinud see, kui keegi hakkab sind/sinuga kõnetama/rääkima HARJUTUSE AJAL!. Pole midagi hullemat. Ootaks siis natukene.
ras-
Memberketsid rikuvad jalavõlvi:( Lampjalgsusele kalduvatele sel juhul täiesti välistatud.hästi öeldud. sõbral olevat arsti arvates just SELLETÕTTU tekkinud lampjalgsus. 2-3 aastat vaid nendega käinud. talv not included muidugi.
AutorPostitused