ras-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ras-
MemberVabandage, et vana teema ülesse kaevan aga kas trenn veel toimub ja mis tingimused sinna tulemisel on ?Väga Nüri capoeira on all olemas aga viimati sai trenni tehtud 4aastat tagasi. Jalad ei liigu ja kõik muu on ka nüri aga oleks soov millegiga pihta hakata ja jälle vormi saada.
M.
uuri siit:
ras-
MemberMinu haigused mandlitest õnneks/kahjuks ei ole. Arst vaatas üle, ütles, et on nagu beebil. Tähendab see siis head või halba?! :SMul muidu tolmuallergia, sellepärast ninaga tihti probleeme(vahest nina kinni, teinekord vesine). Sellepärast vist ka külmetushaigused tulevad kergemini ligi.
Kas keegi, kellel ka allergia, on tihi haige? On see üldse omavahel seotud?
minu teada nad küll omavahel seotud pole.
mul endal ka erinevaid allergiad k.a tolmukas ja suht terve kui purakas. Eks see kõik ole elustiilist.
Külm dušš 24/7 aitab erinevate külmetuste vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ras-
MemberTereOlen kirglik metsajooksu armastaja. Nüüd aga olen vahepeal Tallinnasse kolinud ja seetõttu ei tea, kuhu jooskma minna. Muidu soojemate ilmadega käin Pirita terviseradadel, aga kui ikka kõva miinus on väljas, teeb seal jooksmine kasu asemel hoopis kahju. Seega, kas Te teate soovitada Tallinnas mõnda spordihalli, kus oleks hea staadion, millel saaks lihtsalt selliseid jooksuringe teha või on Teil muid nippe, kuidas miinuskraadidest jagu saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?pane end soojalt riide

mind pole veel miinused kohutanud. kuigi üle -15ne pole mõtet jah, raske hingata
:ras-
MemberMa kogu elu olnud terve nagu purikas. Halvemal juhul kord 5a jooksul palavikus. Hetkel võtan Centrumi A-Zn vitamiine.sinust on palju abi.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ras-
MemberArvestades seda, et neil aladel on vaja populaarsust koguda, siis on piletihinnad küll veel liiga lakke topitud. Vähema hinnaga tuleks kindlasti rohkem inimesi kohale..võibolla teeks ka suurema-väiksema hinna lõppsumma samaks/rohkemaks, aga see pole üldse tähtis. Tore, et organiseeritakse
.ras-
MemberJumal hoidku, proovi siis kuidagi neist mitte välja teha, võta nende mõnitustest siis enda parandamiseks inspiratsiooni. Toitumiskava ja jõusaaliga saavutad üpriski kiirelt oma eesmärgi…Kui pole otsest sellist kogemust, siis väljend: JUMAL HOIDKU, peakski jääma sinu ajusagara taha. Otsesel tuttaval oli täpselt samasugune kogemus, kus ta lihtsalt ei tahtnud ja ei SAANUDKI minna jõusaali, kuna tundis end seal halvasti. Mis kasu on trennist, kui sa seda tehes parajasti end hästi ei tunne? Pigem on sellel negatiivne,kui kasulik mõju.
Mis aitas: treeningpartner. Lihtne ja loogiline lahendus probleemile. Ma ei suuda ise ka tihti mitte midagi teha aga kui on keegi su kõrval, kes utsitab edasi minema, siis seda sa ka teed.
Aga ma ei näe küll mitte mingit otsest vajadust jõusaali järele. Jaluta, liigu vabal ajal. Hakka järgima toitumiskava vaikselt ja kui on juba mingi rutiin tekkinud, siis hakka lisama erinevad kogu keha harjutusi, mida kõike saab ka kodus teha.
ras-
Memberkui kirjutasid tõesti toitumiskava tellimusse kõik õigesti, et ka näiteks väheaktiivne, siis saadki sellise kava, mis aitab lisarasvumisest vabaneda ja kaalu hakata langetama. Füüsiline treening aitab toonida sinu keha (lihased, rüht jne.), kuid kõik muu algab toidulaualt.
Et kindlasti soovin edu selle jätkamisel. Mõne kuu möödudes peaksid tulemused kohe kindlasti silmaga nähtavad olla.
Kodus peaks olema kaal. Siis saad jälgida milline areng on. Muidu on nii, et oled küll näiteks 5 kg alla võtnud, kuid silmaga pole seda näha ja kaob tahtmine jätkata. Niiet on tähtis ka mitte alla anda.see kaal küll mingi näitaja pole. Pigem erinevad ümbermõõdud võtta, kirja panna ja siis võrdluseks mingi aja tagant uuesti mõõta. Kaal sõltub nii tuhandestmiljonist faktorist.
ras-
Membermm.. luban, et lõpetan ära oma korteri remondi
ja ehk ka saan vormi sellel aastal korralikult
: Aga ilusat uut aastat kõigile!
Rasmus.
ras-
MemberVeidike saalihuumorit siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mine metsa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ras-
Memberhmm.
mm.. tuttava juttu siis tsiteerin:
“Oli siis kunagi rinnalt maksimumi proovimine ja sõber ladus raskusd peale, ütles, et seal 100kg.
Hakkasin siis proovima, et äkki läheb.. ja OPPA.. kohe üleval. Kuna läks kergelt, siis pandi veel 10kg juurde. Et vana rekord oleks siis 20kg-ga purustatud. Ka see läks kergelt.
Üliõnnelik endas juba jutlust pidades JÕUST ja sellest, kui ÕIGESTI ma olen treeninud, ütledi, et tegelikult kangil 85kg. Ühed kettad olid lihtsalt puidust ning spets tänaseks päevaks valmistatud ja väike värv peal.. “
ras-
MemberSelles suhtes et need kes siin teda nüüd mõnitavad ja halvustavad – Teie ei ole nüüd küll talle mingid kohtumõistjad. Isiklikult eeldan, et ta teadis, millega riskib ja mis teda oodata võib. Küll tuleb ka karistus, aga ma olen kindel et teie sõnavõtt siin maailma paremaks kohaks ei muuda. Igaühe oma asi mis teeb, kuidas teeb ja kelle jaoks teeb. Tema teeb seda endale, järelikult on ka ainult temal endal õigus oma teguviise kritiseerida.seda küll, et igaüks teeb seda mida soovib. Aga halb on teada, et eesti üks esikulturiste ja fitness.ee väga populaarseid tegelasi on juiced. Jätab halva maigu külge.
Võin eksida, kuid eestlaste seas on siiski suht nulltolerants dopingu suhtes.
Ja kas marek kalmus polnud mitte see, kes mingi võistluse kohta ütles, et seal vaid dopingut kasutavad mehed koos ja mõttetu teema?. Ja ise sealsamas nüüd.
ras-
Memberoeh.. muud midagi.
detsember 22, 2008 at 10:34 p.l. in reply to: Sooviks Fight Science: Mixed Martial Arts dok. filmi #176038ras-
Memberhuh.. tippmargiks jäi kunagi ammu 6se kuuliga 12.54. 7st pole kahjuks puutunud.
ras-
Memberselles osas küll, et lehe avaleht võiks olla küll paremini jaotatud.
Mitte, et visata kõike reklaami paremale äärde ülevalt alla saab seda jaotada ka vasakule nurka jne. Tänapäeval juba paljudel suuremad ekraani ja ketramiseks ta vist most likely ei lähe.
Samuti uudiste rubriik võiks olla vähem kirju.. st jälgitav.
..
-
AutorPostitused