ras-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ras-
MemberUsun , et foormist on läbi käinud ka sarnaseid teemasid .Jõusaal on kaugel ja hinnad tõusevad . Kui lähen kodutreeningule üle , kas siis piisaks allpool toodud
treening varustusest , et jätkata lihaste kasvu ja säilitada kulturismialane …spordisuund ?
http://www.bensport.ee/catalogue.php?prID=…5a1a4a6e1b9770f
Lisaks ostan ka biitsepsi kangi !
peaasi, et oleks piisavalt raskust, mida sul sinna kangile panna. Biitsepsi kangi eraldi vast pole kyll vaja. Saad ka selle suurega ilusti tehtud, või siis lisaks ühtida lõuatõmbed sedasi, et käed on kangi alt. Lisaks soovitaksin osta sangpommi. Teeb imesi
.ras-
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=2eG8HLeZ_y4Siin üks väike video 2006nda aasta teeviidast.
pff.. ulme
Meenutas Genki sudo westside submission wrestlingut, kus Triangle was everything
.ras-
MemberTervist!Kuskohas Tallinnas saab tegeleda mma trenniga?
Otsisin ka nigu aga ise ei leidnud.
Nimelt tahaks hakata siis mma trennis käima.
Sellel kevadhoojal on see 3d treening viimaste andmete osas täis. Et uuesti peaks saama alustada sügisel.
edit:typo
ras-
MemberArm Wrestling.. veider, et eestis on käe surumine ja mitte käe maadlus.
ehk aitab:
ras-
Memberainuüksi 1 rep igast harjutusest pani mehe hingeldama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ras-
Memberise olen mineja ja tahaks ka teada kes veel lähevad ja kuhu.tohoh.. võetakse juba juunis sisse :S. TAvaliselt võeti juuli keskel. võin eksida.
Aga igatahes, 3 minu tuttavat peaks sellel ajal minema. Kõik kuperjanovisse.
ras-
Membersoojendus ja koksi segamine olid head kohad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ras-
MemberÜks hea nipp uinumiseks on lugemine.Kõigepealt loe kolmeni, siis viieni ja kui ikka und ei ole tulnud, siis hakka kell 6 oma igapäevaseid toimetusi tegema.
hea
ras-
Membermhh.. mul eluaeg nii olnud, et võin nii WASted olla kui üldse võimalik. Alla 2tunni pole võimalik magama jääda. üldiselt ca 3 tundi magamajäämine. Eeldan et see on sellest, et niipea kui pikali viskan, siis tuhatmiljon mõtet käib läbi ja siis mingi uue TEEMA tulenedes hakkad seda rohkem mõtlema ja unustad väsimuse täiesti ära.
ras-
Membervideo peaks olema pärit Bas Rutteni Striking DVD-lt.
ras-
Membernääh
see palju vingem. muusika poolest ka muidugi.
ras-
MemberTänasest hakkan ma uuesti kõike tegema, vahepeal lihtsalt olid rasked ajad ( lähedase kaotus ja sarnased asjad) ja polnud aega tegeleda. Toitumiskava ma pole kätte saanud, kuigi 12 päeva möödas ja nüüd olen ise proovinud 5 korda päevas süüa. Harjumise asi on, aga hakkama ma saan. Täna lähen ujuma kah.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ader vist lihvib tantsusamme, et koostada pole jõudnud.
ras-
MemberMatšid, mis huvi pakuvad
Rich Franklin vs. Henderson
Eeldan, et Henderson teeb Franklinist hakkliha, kuid eks näis kuidas Franklini striking Hendersoni jaoks mõjub.
siiski Henderson by anything.
Shogun vs Coleman
Coleman on juba siiski VÄGA vana selle areeni jaoks, aeg on edasi liikunud tugevasti.
Shogun by KO.
Davis vs. Lytle
Lytle on vist tibakene rohkem all-around. Pole väga jälginud, kuid kui Lytle võtab davise maha, siis on lootust võita. Püstivõitluses mõlemad Punchers chance.
Lytle by sub/tko.
ras-
Memberpähklid on väga pop toit inimeste menüüs.
Millega pähkleid näiteks asendada, kui on pähkliallergia?
Mis pähkelid tarbite?
ras-
MemberKulla inimene, siin üritataxe sind täiega aidata, kuid nii kui sinu jaox üx negatiivne postitus on, siis järgneb sinupoolt järgmine mõte-et ahh ma ei saa ja jätangi asja sinnapaika.Olex, tahax, teex, saax-selline mõtlemine jäta ära. Olen, tahan, TEEN, SAAN vat see juba on ilmekam. Ära jäta ka selline asi, et homme, pühapäeval jne, tee juba täna. Võta oma väike kutsa paela otsa ja mine tee kuskil jalutuskäik, on kutsa rõõmsam ja sinul tunne peale seda parem. Võta see, et ei saa, ei julge, ei taha kinnisidee asemel hoopis endale kinnisideeks igapäevane jalutus, mis ajaga järjest pikemax läheb, kuni ilmad soojemad ja saad rullikatega sõita.
Kindlast järgi oma toitumiskava ning ära tee mööndusi selles.
täpselt.
Võiks, Saaks, Peaks?!?
Ja maitia, mul oli 15ndal eluaastal küll vaba aega trenniga tegeleda muude hobide kõrvalt. Näiteks seesama foorumis veedetud ja trükitud aeg pane hoopis liikumisele. Nii lihtne see ongi. Iga suur asi saab alguse millestki väikesest.
Sõber toitus ka toitumiskava järgi. Päevast tuli kokku 4-5 einet. Igakord, kui ta tundis, et oi, et hakkab näpistama vaikselt kõhus aga söögi aeg polnud veel käes, siis võttis julmalt kätte ja läks lihtsalt välja. Ja tuli tagasi söögi ajaks.
Ja teine asi on see, et ära osta üleliia asju külmikusse. Olen täheldanud kasvõi enda puhul, et kui miskit seal on, siis võiks nagu juba ära süüa. Osta päevakogus eelneval või samal päeval vms.
cheers.
AutorPostitused