ras-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ras-
Membernüüd tean, mismoodi koordinatsiooni harjutada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ras-
Memberabsoluutne lemmik ülevalt ploki tõmbed rätikuga. parim gripi ja selja harjutus minu jaoks.
teisele kohale asetaksin sangpommi snatchid.
detsember 30, 2007 at 3:10 e.l. in reply to: “Tegijate treening” e. UFC All Access WANDERLEI SILVA #135719ras-
Memberikka tõsiselt raskelt mees treenib. Jäätünn tundus küll suht hullu viisina piimhappest vabaneda.
Igatahes.. wand all the way.
ras-
Memberpole küll nüüd ekspert, kuid minu arvates vahet pole. Kui tõesti mingi tiim peal ja raske töö käib nendel kogu aeg, siis nahk all the way. Kuid kunstnahk täidab ka suurepäraselt oma rolli.
(kunstnaha omanik siis)
ras-
Memberka 90ne kanti ja lühike.. ostsin endale miski 24kg koti, kuid sellest jääb siiski väheks. Eks mingi 30kg kanti oleks super jah.
ras-
Memberei keeruta mingit tolmu. aaga miks mitte proovida lugeda foorumis teisi teemasi ?. Iga teine küsimus on sellest, et kuidas saaks rasva vähendada ja tihtilugu on ka vastus olemas. dziises..
ee.. sõbralik ras

ras-
Membervanus:20
kaal: 93
ja viimati proovides 15
ras-
Memberäärmiselt vana teema küll, kuid siiski. Mis on energiajoogi nö. halvad mõjud? tekkis selline küsimus siis, et kas äkki koormab selle joomine südant vms. ?.. teab keegi lahti seletada?
anyone?
ras-
MemberKunagi aastal 2000 umbkaudu sattusin vabaduse väljaku kandis kokku ühe sellist võitluskunsti harrastava seltskonnaga, kus oli siis üks lühemat kasvu, ca 170cm noormees, kes ründas mind, ja ta ründas nii, et tegi kätega vurri niiöelda, st, et ta käed imiteerisid seda kui ujuda koera vees, ja hästi kiirelt siputas käsi ja lähenes nii, ma taganesin, muidu oleks vurri-propelleriga pihta saanud. Aga nii imestama pani, et vt kus kompetents, ei tea, mis kunstiga tegu oli ka, aga väga huvitav igatahes. Võib-olla (muideks enamus inimesi kirjutab selle sõna ilma sidekriipsuta) oli tegu kung-fu võttega, väga vahva oli igatahes.meenub situatsioon klubist Illusioon, kus noormees krabas siis klintši ja ütles, et “ära minuga jama, ma olen sportlane”. Ilus päev.
ras-
Membersee pidi tulema 2008 jaanuaris välja
ras-
MemberMEE.. bas ja couture osalesid vist ka fight science saates sellel aastal?.. oskad sa äkki öelda, kust seda videot võiks leida?
ras-
MemberJa ütle, mis sa tänaval hakkad peale liigese lukuga? Kui sa murrad teisel käe, siis arvatavasti oled sina see, kes saab mingise paragrahvi endale kaela!vaevalt sa niivõrd luku peale välja lähed, põhimõte oleks lihtsalt kasutada võimet suunata ja hoida oma vastast maas ja sealt siis tegutseda GNP-ga.. sest, et liigeseluku tap iseenesest midagi ei anna ja kedagi Chokema oleks väga veider hakata (kui just mitte near to death experience pole).
ras-
Membereks ikka on mõtet.. kuid hantlite asemel piisaks hoopis ühest mõnusast sangpommist
.ras-
Memberaaga otse loomulikult hapukoor. Mõnikord pelmeene süües ei kujuta ette, et kreeka pähklit sinna peale viskaks .
Aaga jah.. variant

ras-
MemberNever argue with idiots, they drag you down to their level and then beat you with experience.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>well said
AutorPostitused