ras-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ras-
MemberNagu ma olen alati öelnud, bas on looooooom

ras-
MemberTrailer küll head muljet ei jätnud… võitlusstseenid paistavad väga kohmakad.sa pole ilmselgelt näinud rockyt.
ras-
Membertundub täitsa huvitav film !ootan välja tulekut juba
well, you`re in luck. juba on väljas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ras-
Membermhmh.. üks taksojuht tutvustas mulle erinevas suuruses mutrivõtmeid ükskord, et vastavalt vastase suurusele ka mutrivõti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ras-
Memberükskord sai õluse peaga jõusaalis mütatud, ja tegin absoluutselt kõik rekordid üle. Jõutõmme, kükk, lamades surumine. Tegemist oli siis eksperimendiga (uurida alkoholi mõju trennis), mis peale ühe rekordi purustamist innustas järgmist proovima.
ras-
MemberNii, et IGA päev litid seda sama?
ras-
Memberround 1 (lõpp läks veits kaadrist välja ainult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )round 2
Vospert vs Ilmjärv
a ja kui Ilmjärve andmed valed on, siis andke teada, ma muudan õigeks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hea

ras-
MemberSilva vs henderson, mis kanalid seda kannavad üle, endal starmani tv ( mitte see zuumtv)Tegemist on Pay-per-viewga. Eestis minu teada pole seda võimalik saada. Aga torrentid alati aitavad
.Ise olen täielikult silva poolt. Tema standup on täiesti fenomenaalne. Maas pole teda küll veel niipalju töötamas näinud aaga bjj on tal teadaolevalt tasemel.
. 50 bucks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ras-
Memberaaga toimi samamoodi, kui peale rasket joomingut. Joo palju vedelikke ja ära tekita magamata ööd, maga korralikult. Raske treening koormab su keha rohkem ja sellest tulenevalt soovib ka rohkem puhata.. (aaga samas.. mida ma ka tean
)ras-
Memberpunased kitsenahast töökindad
ras-
Membertjah.. ise olin viimati tõsiselt haige 2-3 aastat tagasi. Varem ikka tihedamini, kuid umbes sel ajal sai hakatud end külma veega pesema ja peale seda pole probleemi olnud. Ja kui tekibki nohu vms. siis tavaliselt külm aitab ka selle vastu :S..
.ras-
Membersamasse teemasse ka siis Bartenderz
ras-
MemberLesnar on väga väärtuslik lisa UFCle tõmmates ligi publikut, kes varem võibolla MMA’d vaadanud ei ole. Monsonit pole ma kunagi pidanud tipp-HW’ks MMA’s.true true.. iseenesest tõmbas mind just lesnar vaatama ufc 81te. To see what the big man has got. Monson pole küll tipp hw aaga tema sube lihtsalt peab armastama .. ja iseenesest on ta üpris top notch inimesena (as recorded on the camera).
ras-
Memberüks korralik Ultimate Fighteri sari, kus HW omavahel võistleb, see võib tuua välja nii mõnegi varjatud, kuid andeka mehe.
ras-
MemberTavaliselt teen jõutõmmet siis seljapäeval esimese harjutusena. Peale harjutuse sooritamist on mul käed täiesti läbi, käed ei jaksa teistes harjutustes suuremaid raskusi hoida ja siis ei saa korraliku trenni seljale tehtud. Millal oleks siis hea jõutõmmet teha? Kas päeval kui teen biitsepsi ja triitsepsi, siis esimese harjutusena või mingil muul päeval, et ei väsitaks teisi lihaseid nii palju?no kui sul esimese harjutusena käpad läbi on ja raskusi hoida ei jõua, siis äkki oleks vastuseks, et ära tee esimesena vaid näiteks viimasena?
AutorPostitused