rapur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rapur
Memberlähed amazon poodi ja seal küllalt toidulisandeid mida osta;)
rapur
Memberkui soovi ja tahet,siis anna minna,näta endast ka pilte,tee kava ja toitu õieti
rapur
Memberjalatõsted on sellised asjad mis aitavad;)
muidugi on see tähtis mis on toidumenüü ja milline on rasvkude kõhul,eriti allpool
rapur
Membermis on valkude, rasvade ja süsivesikute ?ige vahekord toidus, et kaalu langetada?olen 170cm ja kaalun 63kg.no rasvaprotsenti vähenda
rapur
Member182cm 80kg 16a
rapur
MemberMilleks selline mõttetu ala nagu kulturism , kui sa tahad seda harrastaja tasemal teha ok , aga taipoks on igatahes palju asjalikum , keskendu parem sellele ja jõutrenni tee selle suunitlusega. Fitness sobiks paremini , ei pea nii suur olema ja saad oma painduvust ära kasutada, aga see on ainult minu arvamuskle ma nagu ise olen ka mõelnud nagu rohkem fitnessi peale,siis ei pea nii suur olema,saab ka võitluskunste edasi pikemalt harrastada
rapur
Memberhuvitav…kas teed kick-boxi kõrval jõusaali??tavaliselt boxijad kui teevad jõusaali siis löögid jäävad aeglasemaks, kiirus üldse langeb!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see on tõsi,mingil määral kindlasti langeb;)
aga selleks tulebki palju palju venitada
teen trenni rakvere klubi Tugev Tahe all.
aga jõusaal annab ka plahvatusliku jõu,kui oskad õige trenni mooduse leida jõusaalis,mitte ainult lihaseid suureks ajada,vastupidavust ja kiirust tuleb ka treenida
rapur
MemberJalgade treening küll sul venivust eriti ei riku, eeldusel et neid pidavalt ka pärast trenni venitad. Kõik kõvemad kickboxerid treenivad jalgu eesmärgiga plahvatusliku jõudu arendada.ma tean,aga siis peaksin vist tegema lihase vastupdavus trenni või mis,muidu teen küll siin jalgadele ka trenni,aga võtan väga rahulikult ja venitan ka palju
spagaat pole probleem;)
rapur
MemberMis võitlusspordiga tegeled kui küsida tohib?kunagi karated ja nüüd siis kick-boxi
ja taipoksile lähen üle
rapur
MemberMis võitlusspordiga tegeled kui küsida tohib?siin tegelen kick-boxiga ja siis on saanud sellega võistlemas käia,muidu nagu paar nädalat tagasi käisin ka taipoksi võistlustel.
kulturismis ja fitnessiis pole käinud kordagi võistlemas;)
rapur
MemberKui pikk sa oled ja palju kaalud?hetkel olen 16.aastane
183 pikk
78-80kg raske
rapur
Membermida ja kui palju sa tegid, et kõht nii ilusasti välja tuua. ise olen tükk aega juba kõhtu teinud, a ülemised lihased arenevad kuidagi kiiremini, kui alumised. kui üleval juba ammu kena radikakõht, siis all tuleb veel vaeva näha, et padjakesed välja tuua.kõht on minumeelest selline lihaskrupp,mille järgi võib öelda teiste lihaste vormis olekut.õige toitumise ja trenni taga on kõik.muidugi kõhu trenn on mul väga tugev ja spetsialiseeritud.
kui tahad rohkem teha alumisi kõhusirglihaseid,siis tee jala tõsteid üles horisontaalpinnalt võib ka olla nats kaldpind sees olla.
ise teen erinevaid harjutusi,ja kasutan raskusi ka.
rapur
Membernujah ma muidugi 15a.aga siis ma ei imesta kuna ma hakkasin treenima kuskil 8-10kuud tagasi tõsiselt.Algtulemus ei olnud rinnalt isegi 40kg,praegu 95kg.nii et ise arvan et pole paha.ennem polnud põhimõtteliselt üldse treening kogemust.mul nagu praktiliselt sama,olen jõusaali muidu nats kauem teinud,aga see et tulemused tulevad,on jumala õige,kui tahet ja soovi,siis on ka tulemused märgatavalt suured,tahtega jõuab kaugele
rapur
Memberja mis trenne oled enne teinud ja kaua oled jõusaalis käinud?kle võitlussport on mu üks teisi huvisid ka
rapur
MemberSee vari petab ka veits!no aga valgustus peab ju õige olema ka,samuti on ka võistlustel
-
AutorPostitused