raptor
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
raptor
Memberno on ka selliseid inimesi kes ostavad kaalu kaotamiseks ja trimmis kõhu saamiseks asju nagu “sauna-belt”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
raptor
Membermulle näiteks soovitas mingi arst magada kõhuli, üks pool kehast sirgelt, ja teisel poolel mõlemad jäsemed 90 kraadise nurga all keha suhtes ja samuti küünarliigesest ja põlvest täisnurk;) pooli muidugi vahetad, selg ja üldse kogu keha puhkab vähemalt mul nii jube hästi välja
raptor
Memberno ma arvan eks see ole täiesi oma asi ju, vaata ise mis sulle elu siise toob
mina näiteks hommikul joosta ei viici, aga kätekõverdused (+käed koos), natuke kõhulihaseid ja põhiliselt mingid venitused äratavad väga hästi üles
raptor
Memberhehe ta oli mu geograafia õpetaja kunagi:D eluks ajaks jääb meelde, teist nii karmi käega õpetajat ei tea
“istute ja siis otsite”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nendele kes teavad;)raptor
Memberoli ka kunagi selliseid probleeme, aga kui asjaga juba rohkem tegeletud sai kadus ära. Algul hingasin nii, kuidas juhtus – ajas pistma küll, aga kui ikka korralikult vasaku jala juures sisse ja järgmise vasaku jala juures välja hingad pole selliseid probleeme enam olnud. Peaasi, et hingamine vasaku jala alla käiks
the future looks much brighter than those bad yesterdays….
raptor
Memberoot hakkas ka teema veits huvitama… palju ta seal sportlandis maksab siis?
raptor
MemberKasu peaks ikka sama olema, kehas lammutatakse valk niikuinii aminohapeteks, mida siis kasutatakse vastavalt vajadusele.selge tänud
-
AutorPostitused