raptor
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
raptor
Memberikka Arnile annaks oma hääle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja Johnny on ka vaieldamatult kõva vend
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raptor
Membermul vend tegi ka kunagi midagi taolist (näidata kahjuks ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), neil oli ikka mingi ilge kamp samamoodi kaigastega tulistamas üksteist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jube lahe oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nii et Kuusalu Rambo II siis varsti:D
raptor
Memberväga tore inimestel midagi teha on, kõik suured asjad saavad alguse väikestest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raptor
Membermul näiteks on ka suvel ikka rohkem aega, kuigi ma käin tööl
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rannahooaeg juuu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga eks kuidas kellel
Membersisesta otsingusse näiteks “soovitage jõusaali tartus” ja sulle peaks tulema küllalt vasteid, et mingi pilt ette saada
MemberKunagi üks tüüp tahtis mu sõbra kaudu omale valku tellida, no sõber siis tõi talle ja ütles umbes et Väga hea proteiin, ise kasutan juba pikka aega, toimib väga hästi, maitse on hea ja lahustub hästi. Teine tüüp läks jumala leili, et miks sa mulle seda proteiini tõid raisk, ma tahtsin ju valku! Kulus mingi pool tundi enne kui lõpuks uskuma jäi, et talle tünga ei tehta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enne kui midagi võtate, võiks ju ometi teada mida omal näost sisse ajate!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige masendavam, et too tüüp polnud siis veel päevagi jõusaalis käinud ja juba tahtis omale veel kreatiini ja metaani ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KUHU TEIL NII KIIRE ON
Membertean, et piimhappe lihastest välja viimiseks kasutavad paljud võrkpallurid näiteks mokatubakat
raptor
Membersee, et sa kaalust alla tahad võtta ei tähenda, et su keha proteiine ja rasvu enam ei vaja
raptor
Memberselle kavaga saad endale ainult tugevad käed ja viid keha proportsioonist välja
raptor
Memberpalju sa sööd oma päeva jooksul? massi lisamiseks pead ikka mingi kuus korda päevas sööma
raptor
Memberno ma oletan, et kui sul iga trenn on mingi 10 min siis sa vist saalis ei käi?
raptor
Memberaga las naine võtab seljakoti selga ja istub sulle turjale, ja siis sina teed kätekõverdusi (käed koos näiteks)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma arvan nii saab juba päris hea trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raptor
Memberkäe, jala lööke on nendega hea treenida???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen näind, et mõned kasutavad, aga ise pole proovinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raptor
MemberMa teen ka näiteks kaks kahele graafikus trenni, sest aega ei ole. Keha jaotatult kaheks: üla- ja alakeha, toimib väga hästi. Jala päeval teen veel ainult kõhtu ja käsivart, kõik muu teisel päeval. Triitsepsit hea rinnaga teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused