raptor
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
raptor
Memberhästi paned maximus(Y)
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raptor
MembertereSa söö Arthryl´i, perearsti käest saad retsepti, see aitab.
Ja jalgade kohta ütlen “shut up and squat”, vähem hädaldamist ja siis tuöleb ka, 16 ei ole veel maailmalõpp, alguses on valus, siis harjud ära ja pole häda midagi.
Nii et KÜKKIMA
ise olen seda vist kaks kuuri joonud, mõlemaid kolm kuud… muidu ei pidavat sellest üldse kasu olema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei saa õelda, et eriliselt aidanud oleks, kuigi jah… mine tea mis ilma selleta olnud oleksraptor
MemberMõttetu punnimine ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kohe näha- ei tee jõusaalis piisavalt intensiivset trenni, energiat kõvasti üle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .ma ei käigi praegu jõukas… sügisel jälle, nii et normaale, et energiat on
ja ma arvan, et polegi mõtekas end päris jõuetuks rügada seal saalis… tulemus ikka vast veic olulisem või mis
Memberproovisin kah… kaks plaksu nagu lapsemäng… kolmandat enam ei julge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga nii, e üks seljataga on ikka vist suht müstika
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raptor
MemberMa ükskord unise peaga hakkasin plaksuga tegema, ei jõudnud käsi alla panna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ouch
Memberuskuge mind see ei ole sugugi lihtne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> edvistamiseks peab ikka piisavalt kõva mees olemaise olen näind tüüpi kes teeb plaksu ees ja plaksu seljataga… ja mitte korra vaid terve seerja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trenniks väga hea… tehke järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raptor
Memberno kui mina I korda võtsin olin juba üle kahe aasta trennis käinud, aga no kui alles algaja ja lihast veel kuigi palju pole, siis väga suurt pointi selles küll ei näe…. põhiline on ikka toitumine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raptor
Memberei no ega ma olina ka linnast… oma majas siiski
“> sellistest portaalidest ei osanud ka midagi otsidaaga mida aega edasi seda paremaks asi läks
edu sulle
raptor
Membermul ka kunagi polnud võimalik käia…. siis kui ma veel väike ja väeti olin
aga tahtmine ongi põhimine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tagin päevas mingi 500 kätekat (osaliselt ka kitsa haardega), kõhulihaseid ka ikka mõnuga… käisin jooksmas, kükke tegin seljakotiga, aias tegin rinnalt surumist mingite pakkudega ja mingi suure lameda kiviga piitsu ja õlgu ja muud jama

väga naljakas on ikka tagantjärele mõelda sellele, aga kasu oli sellest tohutult
“>raptor
Membermõtlesin ka ikka tulnuka loojaid
“>raptor
Memberväike off-topic küll, aga kui tahate teada mis veel nõgestega teha saab siis vaadake seda
“>raptor
MemberTulnukas on parim Eesti film,aga “Jan Uuspõld läheb Tartusse”ga seda küll võrrelda ei saa….
“>ega ei saa küll eriti jah, sest minu arust on ta oluliselt andekam
raptor
Memberkurb aga tõsi, tõsi aga kurb
“>raptor
Memberhämmastav, et selline probleem järsku päevakorda tuli
“>raptor
MemberNaise kehal ei saa ükski tätoveering olla ilus,isegi mitte ilus tätoveering,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sa tõenäoliselt ei ole näind ühtegi ilusa tattooga ilusat naist
“>AutorPostitused